حامد1373 11 ارسال شده در 10 شهریور، 2018 باسلام مطلب آموزشی جهت استفاده از این روش دارید چطور رسترها رو دسته بندی بکنیم وزنahp رو وارد کنیم و... ممنون
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 11 شهریور، 2018 باسلام مطلب آموزشی جهت استفاده از این روش دارید چطور رسترها رو دسته بندی بکنیم وزنahp رو وارد کنیم و... ممنون سلام. این آموزش AHP در GIS هست: آموزش ahp در gis تو اینجا هم ویدئوی آموزشی گذاشته شده: https://www.noandishaan.com/forums/post1400996.html#post1400996 دسته بندی رسترها منظورت reclassify هستش؟ 1
salemeh ghorbani 58 ارسال شده در 1 بهمن، 2018 سلام خسته نباشید. فایل هایی که فرمت lyr هستن و shx نیستن رو امکانش نیس که تو gis باز کنیم؟ یه چنتا فایل lyr دارم ولی shx رو ندارم. میدونین باید چیکار کنم تا بتونم ازش استفاده کنم؟ 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 2 بهمن، 2018 در 14 ساعت قبل، salemeh ghorbani گفته است : سلام خسته نباشید. فایل هایی که فرمت lyr هستن و shx نیستن رو امکانش نیس که تو gis باز کنیم؟ یه چنتا فایل lyr دارم ولی shx رو ندارم. میدونین باید چیکار کنم تا بتونم ازش استفاده کنم؟ lyr داده اطلاعاتی با موقعیت مکانی و ... نیست. فرمتی برای نمایش ظاهری دسته بندی و سیمبولوژی یه شیپ فایل هستش. واسه همین به تنهایی نمی تونین تو gis باز کنید و چون هیچ عارضه فیزیکی رو داخل خودش نگهداری نمیکنه، چیزی نشون نمیده. 1
ehsantoraj 14 ارسال شده در 22 فروردین، 2019 سلام دوستان من دنبال "نرم افزار کنترل و ارزشیابی جی آی اس طرح های هادی" میگردم ممنون میشم کسی اگر داره برام بفرسته 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 23 فروردین، 2019 در 14 ساعت قبل، ehsantoraj گفته است : سلام دوستان من دنبال "نرم افزار کنترل و ارزشیابی جی آی اس طرح های هادی" میگردم ممنون میشم کسی اگر داره برام بفرسته سلام. اسم نرم افزار رو می دونید؟
kahkeshan_2006 11 ارسال شده در 12 شهریور، 2019 دوستان سلام ببخشید من خیلی با نرم افزارهای ARCGIS آشنایی ندارم. از فایل GIS تهران، میخواستم یه خروجی اتوکد بگیرم. این کار رو روی landuse کردم ولی متاسفانه فقط نقشه خام export میشه و پهنه بندی ها باهاش نیست. یعنی زونهای مشخص شده (شامل مسکونی، تجاری، و...) که با رنگهای مختلف تو نقشه نشون داده شده در فایل اتوکد وجود نداره. میشه لطفا راهنماییم کنید؟ ممنون 1
SH E I KH 18713 مالک ارسال شده در 13 شهریور، 2019 در 18 ساعت قبل، kahkeshan_2006 گفته است : دوستان سلام ببخشید من خیلی با نرم افزارهای ARCGIS آشنایی ندارم. از فایل GIS تهران، میخواستم یه خروجی اتوکد بگیرم. این کار رو روی landuse کردم ولی متاسفانه فقط نقشه خام export میشه و پهنه بندی ها باهاش نیست. یعنی زونهای مشخص شده (شامل مسکونی، تجاری، و...) که با رنگهای مختلف تو نقشه نشون داده شده در فایل اتوکد وجود نداره. میشه لطفا راهنماییم کنید؟ ممنون سلام دوست عزیز شما باید از پهنه بندی خروجی بگیری که پهنه های پیشنهادی رو داشته باشی البته توی CAD فیط نقطه یا خط یا سطح داری و اطلاعات رو در تفکیک لایه به صورت محدود میبینی landuse رو معمولا به کاربری وضع موجود اختصاص میدن 1
ارسال های توصیه شده