sarevan 9753 ارسال شده در 29 دی، 2010 سلام بچه ها خوبین؟ هرکی هر سازی رو که بلده بزنه بیاد و بگه... و یا اینکه چه سازی رو دوست دارین... یهووووووووووووووووووووووووووووو برای شروع ..... 19
sarevan 9753 مالک ارسال شده در 29 دی، 2010 خب برای شروع من اول از همه عاشق سه تارم و پیانو..... و خودم هم سازدهنی میزنم خیلی خوبه.... 8
FrnzT 18194 ارسال شده در 29 دی، 2010 یه همچین تاپیکی دوستمون پیانیست اون زمانا زده بودن. ولی خوشحالم چون اون زمان من میگفتم عاشق ویولن هستم و دلم میخواست یاد بگیرم. الان شروع کردم و خیلی دوستش دارم. :2rqfst4: 9
farid.wtpm 436 ارسال شده در 30 دی، 2010 من عاشق تار، سه تار، عود، قانون، نی، کمانچه، بالابان و... هستم خودم هم عود میزنم!!!! 6
پیرهاید 10193 ارسال شده در 21 اسفند، 2010 سازی نیست که دوست نداشته باشم بخصوص سازهای ایرانی اما برای کمانچه قداست و ارزش خاصی قائلم خودم هم اگر نام نواختن را روی آن بشود گذاشت - سه تار ، تار و کوزه می نوازم . . . . . 3
FrnzT 18194 ارسال شده در 21 اسفند، 2010 سازی نیست که دوست نداشته باشم بخصوص سازهای ایرانی اما برای کمانچه قداست و ارزش خاصی قائلم خودم هم اگر نام نواختن را روی آن بشود گذاشت - سه تار ، تار و کوزه می نوازم . . . . . ایول کوزه؟ خیلی صداش رو دوست دارم 2
FrnzT 18194 ارسال شده در 21 اسفند، 2010 من عاشق ویولنم ولی بلد نیستم بنوازم قدم به قدم به راحتی میشه یاد گرفت ولی نسبت به سه تار خیلی خیلی بیشتر باید زحمت کشید. 1
mahnush_hamid 379 ارسال شده در 21 اسفند، 2010 من تمام ساز ها رو دوست دارم و از شنیدن صداشون لذت میبرم ولی پیانو میزنم 2
پیرهاید 10193 ارسال شده در 21 اسفند، 2010 ایول کوزه؟خیلی صداش رو دوست دارم البته محمد باعث شد هرکسی آن را می بیند دلبسته اش میشود کوزه ی من ، اودو بم است کمکی هم قدیمی ، اما پوست خوش صدایی دارد برای زهی زن ها خوب نیست از ساز کوبه ای استفاده کنند ، بخاطر لطافت و ثقل انگشتان اما در کل جز سازهای مقامی بکر است . . . . 2
پیرهاید 10193 ارسال شده در 21 اسفند، 2010 قدم به قدم به راحتی میشه یاد گرفتولی نسبت به سه تار خیلی خیلی بیشتر باید زحمت کشید. از کی تا حالا سه تار را با ویولون مقایسه می کنند خائن 1
*Mahla* 3410 ارسال شده در 21 اسفند، 2010 گیتار الکتریکی دوست میدارم اما هنوز بلد نیستم بزنم البته دو تار و سه تار هم دوست دارم 3
ooraman 22216 ارسال شده در 21 اسفند، 2010 من عاشق ویلونم ......فلوتم خیلی دوست دارم.... یه مدتی کیبورد میزدم ولی الان دیگه نمیزنم! 3
FrnzT 18194 ارسال شده در 21 اسفند، 2010 البته محمد باعث شدهرکسی آن را می بیند دلبسته اش میشود کوزه ی من ، اودو بم است کمکی هم قدیمی ، اما پوست خوش صدایی دارد برای زهی زن ها خوب نیست از ساز کوبه ای استفاده کنند ، بخاطر لطافت و ثقل انگشتان اما در کل جز سازهای مقامی بکر است . . . . اهوم یه زمانی دف میزدم دستهام پینه میبست از کی تا حالا سه تار را با ویولون مقایسه می کنندخائن خائن چیه؟ موسیقی موسیقیست یک هنر مجرد و بر خلاف آنچه که آقایون گفته اند یک هنر مقدس 6
nazfar 8746 ارسال شده در 1 فروردین، 2011 منم عاشق صدای ویولنم متاسفانه تا امروز نرفتم دنبالش اما میخوام یاد بگیرم با اینکه همه میگن ساز سختیه و باید از سن پایین روش کار کرد 3
Iman-Emperatour 4937 ارسال شده در 2 فروردین، 2011 سهلام......:62izy85: من عاشقه گیتارم و گیتار پاپ هم میزنم 6
ارسال های توصیه شده