sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۸۹ سلام بچه ها خوبین؟ هرکی هر سازی رو که بلده بزنه بیاد و بگه... و یا اینکه چه سازی رو دوست دارین... یهووووووووووووووووووووووووووووو برای شروع ..... 19 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۸۹ خب برای شروع من اول از همه عاشق سه تارم و پیانو..... و خودم هم سازدهنی میزنم خیلی خوبه.... 8 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۸۹ منم گیتار و پیانو دوست دارم ... ولی هیچ سازی نمی زنم ... 5 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۸۹ یه همچین تاپیکی دوستمون پیانیست اون زمانا زده بودن. ولی خوشحالم چون اون زمان من میگفتم عاشق ویولن هستم و دلم میخواست یاد بگیرم. الان شروع کردم و خیلی دوستش دارم. :2rqfst4: 9 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۸۹ من عاشق ویولنم ولی بلد نیستم بنوازم 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۸۹ من عاشق تارم دف میزدم و تار....خیلی وقته تمرین نکردم 5 لینک به دیدگاه
تک ستاره 524 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۸۹ منم عاشق گیتار و پیانو هستم ولی بلد نیستم:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
farid.wtpm 436 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۸۹ من عاشق تار، سه تار، عود، قانون، نی، کمانچه، بالابان و... هستم خودم هم عود میزنم!!!! 6 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ من ويولن و هارپ رو دوست دارم خودم هم گيتار ميزنم 6 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ سازی نیست که دوست نداشته باشم بخصوص سازهای ایرانی اما برای کمانچه قداست و ارزش خاصی قائلم خودم هم اگر نام نواختن را روی آن بشود گذاشت - سه تار ، تار و کوزه می نوازم . . . . . 3 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ سازی نیست که دوست نداشته باشم بخصوص سازهای ایرانی اما برای کمانچه قداست و ارزش خاصی قائلم خودم هم اگر نام نواختن را روی آن بشود گذاشت - سه تار ، تار و کوزه می نوازم . . . . . ایول کوزه؟ خیلی صداش رو دوست دارم 2 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ من عاشق ویولنم ولی بلد نیستم بنوازم قدم به قدم به راحتی میشه یاد گرفت ولی نسبت به سه تار خیلی خیلی بیشتر باید زحمت کشید. 1 لینک به دیدگاه
mahnush_hamid 379 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ من تمام ساز ها رو دوست دارم و از شنیدن صداشون لذت میبرم ولی پیانو میزنم 2 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ ایول کوزه؟خیلی صداش رو دوست دارم البته محمد باعث شد هرکسی آن را می بیند دلبسته اش میشود کوزه ی من ، اودو بم است کمکی هم قدیمی ، اما پوست خوش صدایی دارد برای زهی زن ها خوب نیست از ساز کوبه ای استفاده کنند ، بخاطر لطافت و ثقل انگشتان اما در کل جز سازهای مقامی بکر است . . . . 2 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ قدم به قدم به راحتی میشه یاد گرفتولی نسبت به سه تار خیلی خیلی بیشتر باید زحمت کشید. از کی تا حالا سه تار را با ویولون مقایسه می کنند خائن 1 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ گیتار الکتریکی دوست میدارم اما هنوز بلد نیستم بزنم البته دو تار و سه تار هم دوست دارم 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ من عاشق ویلونم ......فلوتم خیلی دوست دارم.... یه مدتی کیبورد میزدم ولی الان دیگه نمیزنم! 3 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ البته محمد باعث شدهرکسی آن را می بیند دلبسته اش میشود کوزه ی من ، اودو بم است کمکی هم قدیمی ، اما پوست خوش صدایی دارد برای زهی زن ها خوب نیست از ساز کوبه ای استفاده کنند ، بخاطر لطافت و ثقل انگشتان اما در کل جز سازهای مقامی بکر است . . . . اهوم یه زمانی دف میزدم دستهام پینه میبست از کی تا حالا سه تار را با ویولون مقایسه می کنندخائن خائن چیه؟ موسیقی موسیقیست یک هنر مجرد و بر خلاف آنچه که آقایون گفته اند یک هنر مقدس 6 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ منم عاشق صدای ویولنم متاسفانه تا امروز نرفتم دنبالش اما میخوام یاد بگیرم با اینکه همه میگن ساز سختیه و باید از سن پایین روش کار کرد 3 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ سهلام......:62izy85: من عاشقه گیتارم و گیتار پاپ هم میزنم 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده