مسافر 72 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ یعنی هیچ کدوم از اونایی که به میرداماد خرده می گیرن اگر یه دختر فراری خوشگل شب بیاد خونشون و دوتایی تنها بخوابن، این جوری :eyepopping: نمی شن!! 1 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ میگم این میرداماد هم عجب بی جنبه ای بوده! بیچاره 1 شب تو اتاقش پناه آورده 10 بار بهش نظر بد داشته !!! من جاي شاهزاده بودم عمرا ميرفتم تو اتاق طلبه همون بيرون ميموندم.:icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ شما دو تا دلتون خوشه هااا الان يه مرد با يه زن كور و كچلم تو اتاق تنها بزاري مرد بايد خيلي ماه باشه نظر نداشته باشه حالا گرفتيد اينو كور و كچل دلشونم بخواد:icon_razz: دست از جنازتم برنميدارن:shame: 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ بسوزه پدر این نفس عماره که مارو بیچاره کرده ای خدا نمیشد این نفس عماره رو تو ادما کد گذاری نمکردی یا لا اقل کدشو میدادی خودمون غیر فعالش میکردیم 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ چيه؟ حالا تو يكي جداي بقيه هستي به سر به دوستات بزني ميفهمي مردا چين چيه:w00: حالا تو مزدوجي شاهزاده نمياد در خونت:w00: اون اخونده همین که فکر ..... تو ذهنش اومده اونم نه یه بار نه دو بار ده بار خودش گناه ادم اگه ادم باشه به انسانی که پناه اورده و ازش کمک خواسته تجاوز نمیکنه حتی به ذهنشم خطور نمیکنه البته ادم ...تازه اون مردی که بخواد این کارو کنه اول مردیت و ادمیت خودشو لگد مال کرده بعد ابرو و شرف طرف مقابلشو کیلویی کرده ... ارش جان منم قبلا ميگفتم طرف بايد حيوان صفت باشه اما يكم از قالب شعاريمون بيايم بيرون ميبينيم بابا الان 90 % مردا به تنها چيزي كه فكر ميكنن اينه كور و كچل دلشونم بخواد:icon_razz: دست از جنازتم برنميدارن:shame: دقيقا همين چند سال قبل بود يه مرده كه تو مرده شور خونه نگهبان بود رفته بود بالاي سر جنازه ي يه دخترووو ........ بعدها مشخص شد اين اقا شبا با جنازه ها برنامه داشته:icon_pf (34): بعضي واقعا لايق اسم حيوونن 5 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ یعنی هیچ کدوم از اونایی که به میرداماد خرده می گیرن اگر یه دختر فراری خوشگل شب بیاد خونشون و دوتایی تنها بخوابن، این جوری :eyepopping: نمی شن!! اين ميردامادا الان كميابنمنم ميرداماد ميخام 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۸۹ میگم این میرداماد هم عجب بی جنبه ای بوده! بیچاره 1 شب تو اتاقش پناه آورده 10 بار بهش نظر بد داشته !!! منم می خواستم همینو بگم لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۸۹ یاد یه کلیپ از گوگوش تو فیلمی که اسمشو نمیدونم افتادم گوگوش تو نقش یه دختر اعیونی به اتاق یه جوون آس و پاس پناه آورده بود جوونه هرچی روانداز و زیرانداز داشت داد به دختره(گوگوش) بعدش خودش رفت تو دورترین نقطه از دختره یه گوشه گرفت خوابید اینو گفتم بگم مردای به معنای واقعی مرد هنوزم پیدا میشن ولی خب خیلی کم هستن این مرده میرداماد هنر نکرده 2 لینک به دیدگاه
مسافر 72 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۸۹ بسوزه پدر این نفس عماره که مارو بیچاره کرده ای خدا نمیشد این نفس عماره رو تو ادما کد گذاری نمکردی یا لا اقل کدشو میدادی خودمون غیر فعالش میکردیم خیلی با حال بود. :ws28: 1 لینک به دیدگاه
مسافر 72 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۸۹ یاد یه کلیپ از گوگوش تو فیلمی که اسمشو نمیدونم افتادمگوگوش تو نقش یه دختر اعیونی به اتاق یه جوون آس و پاس پناه آورده بود جوونه هرچی روانداز و زیرانداز داشت داد به دختره(گوگوش) بعدش خودش رفت تو دورترین نقطه از دختره یه گوشه گرفت خوابید اینو گفتم بگم مردای به معنای واقعی مرد هنوزم پیدا میشن ولی خب خیلی کم هستن این مرده میرداماد هنر نکرده قضیه ت... نکردن به اون شاهزاده نبود به خدا! قضیه سوزوندن انگشت هاش بعد از هر گونه وسوسه ی شیطانی بوده. کسی این کار رو می کنه؟ لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۸۹ قضیه ت... نکردن به اون شاهزاده نبود به خدا! قضیه سوزوندن انگشت هاش بعد از هر گونه وسوسه ی شیطانی بوده. کسی این کار رو می کنه؟ خب نفسش خیلی قوی بوده دیگه والا اگه عقل یه خرده کار کنه و از اول بهش یاد داده باشن که زن هم مثل خودت انسانه و نه برای بهره کشی ازش هیچوخت اینکار رو نمی کرد یعنی لازم نبود 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۸۹ یاد یه کلیپ از گوگوش تو فیلمی که اسمشو نمیدونم افتادمگوگوش تو نقش یه دختر اعیونی به اتاق یه جوون آس و پاس پناه آورده بود جوونه هرچی روانداز و زیرانداز داشت داد به دختره(گوگوش) بعدش خودش رفت تو دورترین نقطه از دختره یه گوشه گرفت خوابید اینو گفتم بگم مردای به معنای واقعی مرد هنوزم پیدا میشن ولی خب خیلی کم هستن این مرده میرداماد هنر نکرده بهروزوثوق ديگه اهرشم باهام ازدواج ميكنن خودت ميگي فيلم من فك نكنم ديگه از اين مردا وجود داشته باشن:w410:اگه هم باشن به تعداد انگشتاي يه دستن( يعني 5 تا) قضیه ت... نکردن به اون شاهزاده نبود به خدا! قضیه سوزوندن انگشت هاش بعد از هر گونه وسوسه ی شیطانی بوده. کسی این کار رو می کنه؟ نچم من خودم دستمو نميسوزم حتي نميدونم اگه جاي اون مرد بودن اينقد خوب بودم يا نه 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۸۹ خب نفسش خیلی قوی بوده دیگهوالا اگه عقل یه خرده کار کنه و از اول بهش یاد داده باشن که زن هم مثل خودت انسانه و نه برای بهره کشی ازش هیچوخت اینکار رو نمی کرد یعنی لازم نبود ببين اينا شعاره الان جامعه ما توش قانونه بخور تا خورده نشيه مثلا الان اغلب دخترا من جمله خودم تو كيفم يه وسيله دفاعي دارم دليلش اينه ميدونيم مردا رحم نميكنن بهمون:icon_pf (34): هيچ كدوم از دخترا واقعا مطمئنن 3 شب تنها تو خيابون باشن اتفاقي نمي افته؟ واقعا نميشه اطمينان كزد تو امضامتم گفتي استاده...... چنين چيزي كم نيست طرف كه ادعاي تحصيل كرده هم داره ميتونه تو يه لحظه خوي حيوانيشو نشون بده تو يه مكتبي ميگن انسان حيواني تربيت شده است 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۸۹ یاد یه کلیپ از گوگوش تو فیلمی که اسمشو نمیدونم افتادمگوگوش تو نقش یه دختر اعیونی به اتاق یه جوون آس و پاس پناه آورده بود جوونه هرچی روانداز و زیرانداز داشت داد به دختره(گوگوش) بعدش خودش رفت تو دورترین نقطه از دختره یه گوشه گرفت خوابید اینو گفتم بگم مردای به معنای واقعی مرد هنوزم پیدا میشن ولی خب خیلی کم هستن این مرده میرداماد هنر نکرده اگه اشتبا نکنم همسفر با بهروز وسوق 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۸۹ یعنی هیچ کدوم از اونایی که به میرداماد خرده می گیرن اگر یه دختر فراری خوشگل شب بیاد خونشون و دوتایی تنها بخوابن، این جوری :eyepopping: نمی شن!! من نه نمیشم 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۸۹ ببين اينا شعاره الان جامعه ما توش قانونه بخور تا خورده نشيه مثلا الان اغلب دخترا من جمله خودم تو كيفم يه وسيله دفاعي دارم دليلش اينه ميدونيم مردا رحم نميكنن بهمون:icon_pf (34): هيچ كدوم از دخترا واقعا مطمئنن 3 شب تنها تو خيابون باشن اتفاقي نمي افته؟ واقعا نميشه اطمينان كزد تو امضامتم گفتي استاده...... چنين چيزي كم نيست طرف كه ادعاي تحصيل كرده هم داره ميتونه تو يه لحظه خوي حيوانيشو نشون بده تو يه مكتبي ميگن انسان حيواني تربيت شده است عزیزم من منظورم این نیس که ریلکس نصف شب بری تو خیابون و بگردی انتظارم نداشته باشی هیچ اتفاقی واست نمی افته خودمم میدونم تو چه جامعه گرگی دارم زندگی می کنم منظورم اینکه همچین مردای واقعی هنوزم پیدا میشن ولی چیزی که تا حالا برام ثابت شده اینکه یه دختری که همش دلبری می کنه و ........ چه شب چه روز چه تنها تو یه اتاق چه تو خیابون پر از جمعیت زیاد نباید انتظار داشته باشه مگس و پشه دورش نگیره ازکجا معلوم این دختر خانوم تو قصه میرداماد داشته دلبری میکرده که اگه اینجوری باشه سالم ترین و قوی ترین مردام زودی سست میشن 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۸۹ اگه اشتبا نکنم همسفر با بهروز وسوق نمیدونم من فقط یه کلیپ کوچولو دارم ازش تو گوشی موبایلم که البته الان پاکش کردم تا جا وا بشه لینک به دیدگاه
مسافر 72 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۸۹ خب نفسش خیلی قوی بوده دیگهوالا اگه عقل یه خرده کار کنه و از اول بهش یاد داده باشن که زن هم مثل خودت انسانه و نه برای بهره کشی ازش هیچوخت اینکار رو نمی کرد یعنی لازم نبود اون رو که بله. باید این رو بدونن. اما یه نکته: اصلا باطرز فکر زاهد ها آشنایی داری عزیزم؟ زاهد ها خودشون رو تمرین می دن که حتی فکر گناه حتی یک ثانیه هم از ذهنشون نگذره. نه این که از این کار ها کنن که نره و ت .... نکنه. اونها تمرین می کنن که حتی ثانیه ای این فکر از ذهنشون گذر نکنه. امیدوارم متوجه منظور شده باشی. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده