مریم راد 2736 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2011 یه زمانی عاشق رنگ ها بودم.عاشق مدادرنگی و جعبه اون.اما الان با رنگی شدن ادم ها از رنگ ها بدم.میاد.حالا یاد این میوفتم که معلمم می گفت با همین یه رنگ سعی کن نقاشی کنی. 5
from_hell 10964 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2011 ما آدمهای لحظه ایم... ما آدمهای ملاحظه کاری هستیم... ما آدمهای معتقدی هستیم... آخه؛ ما آدم هستیم!!! 6
spow 44198 مالک ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2011 زمان جاودانگی میخواهد،زمان همه چیزرا می بلعد وچیزی پس نمیدهد نیچه 8
.FatiMa 36559 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2011 آفتاب میشود نگاه کُن که غم درون دیدهام چگونه قطره قطره آب میشود چگونه سایۀ سیاه سرکشم اسیر دست آفتاب میشود نگاه کُن تمام هستیام خراب میشود شرارهای مرا به کام میکشد مرا به اوج میبَرد مرا به دام میکِشد نگاه کُن تمام آسمانِ من پُر از شهاب میشود تو آمدی ز دورها و دورها ز سرزمین عطرها و نورها نشاندهای مرا کنون به زورقی ز عاجها، ز ابرها، بلورها مرا ببر امید دلنواز من ببر به شهر شعرها و شورها به راه پُر ستاره میکشانیام فراتر از ستاره مینشانیام نگاه کُن من از ستاره سوختم لبالب از ستارگان تب شدم چو ماهیان سرخرنگ ساده دل ستارهچین برکههای شب شدم چه دور بود پیش از این زمین ما به این کبود غرفههای آسمان کنون به گوش من دوباره میرسد صدای تو صدای بال برفی فرشتگان نگاه کُن که من کجا رسیدهام به کهکشان، به بیکران، به جاودان کنون که آمدیم تا به اوجها مرا بشوی با شراب موجها مرا بپیچ در حریر بوسهات مرا بخواه در شبان دیر پا مرا دگر رها مکُن مرا از این ستارهها جدا مکُن نگاه کُن که موم شب به راه ما چگونه قطره قطره آب میشود صراحی سیاه دیدگان من به لایلای گرم تو لبالب از شراب خواب میشود به روی گاهوارههای شعر من نگاه کُن تو میدمی و آفتاب میشود فروغ فرخزاد از مجموعۀ «تولدی دیگر» اون تیکه شو خیلی دوست دارم 6
spow 44198 مالک ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2011 یا باید راهی وجود داشته باشد یا باید که راهی ساخت وگرنه باید که زندگی کرد! 7
sanaz.goli 3471 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2011 در این دنیای نامردی که مردانش ز نامردی عصا از کور میدزدند من از خوش باوریهایم محبت جستجو کردم افسوس بر من...... 5
from_hell 10964 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2011 همیشه میگن نیمه پر لیوان رو ببین... نیمه خالی رو دیدن نشونه بدبینیه... و من اینروزها به قطره ای در لیوان دلخوشم؛ وبه این همه خوشبینی؛بد بینم!!! 8
spow 44198 مالک ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2011 خدایا راه راست رو به سمتمون که کج نکردی حداقل چپش کن یکم دورهم بخندیم! 8
samaneh66 10265 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2011 حضرت علي (ع) دنيا يه روز با توست و يه روز عليه تو روزي كه باتوشت خيلي خوشحال مباش ........غروب ميكند روزي هم كه عليه توست غمگين مباش آنهم غروب ميكند 6
samaneh66 10265 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2011 دنیا که شروع شد زنجیرنداشت ،خدا دنیا را بی زنجیر افرید . ادم بود که راساخت ،شیطان کمکش کرد . دل زنجیر شد ،زن زنجیر شد ،دنیا پر از زنجیر شد . وهمه ادمها دیوانه زنجیری !خدا دنیا را بی زنجیرمی خواست نام دنیای بی زنجیر اما بهشت 3
samaneh66 10265 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2011 خدایا به فرشتگانت بسپار در لحظه لحظه ی نیایش خویش دوستان خوب مرا از یاد نبرند........ 4
samaneh66 10265 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2011 اگه دنیا جای خوشی بود هیچوقت گریه کنان به دنیا نمیآمدیم 4
مریم راد 2736 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2011 مهاتما گاندی: من از امتیازها و انحصارها نفرت دارم. هرچه نتواند با توده های مردم تقسیم شود برایم گناه آلود و حرام است. 6
*sepid* 9772 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2011 برای حاکمان جای تعجب است که چرا فقرا با آنکه غصه میخورند باز هم احساس گرسنگی میکنند . . . !!! 5
*sepid* 9772 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2011 از من تا خدا راهی نیست ؛ فاصله ایست به درازای من تا من ! در این هیاهوی غریب ؛ من ؛ این من را نمی یابم ! 6
ارسال های توصیه شده