کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ و بره خواستن خود بهترین دلیل وجود داشتن هر کسی است! 5 لینک به دیدگاه
مریم راد 2736 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۹ یه زمانی عاشق رنگ ها بودم.عاشق مدادرنگی و جعبه اون.اما الان با رنگی شدن ادم ها از رنگ ها بدم.میاد.حالا یاد این میوفتم که معلمم می گفت با همین یه رنگ سعی کن نقاشی کنی. 5 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۹ ما آدمهای لحظه ایم... ما آدمهای ملاحظه کاری هستیم... ما آدمهای معتقدی هستیم... آخه؛ ما آدم هستیم!!! 6 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ زمان جاودانگی میخواهد،زمان همه چیزرا می بلعد وچیزی پس نمیدهد نیچه 8 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ آفتاب میشود نگاه کُن که غم درون دیدهام چگونه قطره قطره آب میشود چگونه سایۀ سیاه سرکشم اسیر دست آفتاب میشود نگاه کُن تمام هستیام خراب میشود شرارهای مرا به کام میکشد مرا به اوج میبَرد مرا به دام میکِشد نگاه کُن تمام آسمانِ من پُر از شهاب میشود تو آمدی ز دورها و دورها ز سرزمین عطرها و نورها نشاندهای مرا کنون به زورقی ز عاجها، ز ابرها، بلورها مرا ببر امید دلنواز من ببر به شهر شعرها و شورها به راه پُر ستاره میکشانیام فراتر از ستاره مینشانیام نگاه کُن من از ستاره سوختم لبالب از ستارگان تب شدم چو ماهیان سرخرنگ ساده دل ستارهچین برکههای شب شدم چه دور بود پیش از این زمین ما به این کبود غرفههای آسمان کنون به گوش من دوباره میرسد صدای تو صدای بال برفی فرشتگان نگاه کُن که من کجا رسیدهام به کهکشان، به بیکران، به جاودان کنون که آمدیم تا به اوجها مرا بشوی با شراب موجها مرا بپیچ در حریر بوسهات مرا بخواه در شبان دیر پا مرا دگر رها مکُن مرا از این ستارهها جدا مکُن نگاه کُن که موم شب به راه ما چگونه قطره قطره آب میشود صراحی سیاه دیدگان من به لایلای گرم تو لبالب از شراب خواب میشود به روی گاهوارههای شعر من نگاه کُن تو میدمی و آفتاب میشود فروغ فرخزاد از مجموعۀ «تولدی دیگر» اون تیکه شو خیلی دوست دارم 6 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ یا باید راهی وجود داشته باشد یا باید که راهی ساخت وگرنه باید که زندگی کرد! 7 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ قیمت هارا خدا ازاد کرد بچاپید که وقت تنگ است! 7 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ در این دنیای نامردی که مردانش ز نامردی عصا از کور میدزدند من از خوش باوریهایم محبت جستجو کردم افسوس بر من...... 5 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ شاید کره ی زمین جهنم کره یی دیگر باشد! آلدوس هاکسلی 7 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ همیشه میگن نیمه پر لیوان رو ببین... نیمه خالی رو دیدن نشونه بدبینیه... و من اینروزها به قطره ای در لیوان دلخوشم؛ وبه این همه خوشبینی؛بد بینم!!! 8 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ خدایا راه راست رو به سمتمون که کج نکردی حداقل چپش کن یکم دورهم بخندیم! 8 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ حضرت علي (ع) دنيا يه روز با توست و يه روز عليه تو روزي كه باتوشت خيلي خوشحال مباش ........غروب ميكند روزي هم كه عليه توست غمگين مباش آنهم غروب ميكند 6 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ دنیا که شروع شد زنجیرنداشت ،خدا دنیا را بی زنجیر افرید . ادم بود که راساخت ،شیطان کمکش کرد . دل زنجیر شد ،زن زنجیر شد ،دنیا پر از زنجیر شد . وهمه ادمها دیوانه زنجیری !خدا دنیا را بی زنجیرمی خواست نام دنیای بی زنجیر اما بهشت 3 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ خدایا به فرشتگانت بسپار در لحظه لحظه ی نیایش خویش دوستان خوب مرا از یاد نبرند........ 4 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ اگه دنیا جای خوشی بود هیچوقت گریه کنان به دنیا نمیآمدیم 4 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ خارق العاده در مسیر مردم عادی قرار داره "پائولو کوئیلو" 4 لینک به دیدگاه
مریم راد 2736 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ مهاتما گاندی: من از امتیازها و انحصارها نفرت دارم. هرچه نتواند با توده های مردم تقسیم شود برایم گناه آلود و حرام است. 6 لینک به دیدگاه
مریم راد 2736 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ خدایا فرشته هات فرشته ها رو فراموش کردند؟ 5 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۸۹ برای حاکمان جای تعجب است که چرا فقرا با آنکه غصه میخورند باز هم احساس گرسنگی میکنند . . . !!! 5 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۸۹ از من تا خدا راهی نیست ؛ فاصله ایست به درازای من تا من ! در این هیاهوی غریب ؛ من ؛ این من را نمی یابم ! 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده