*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ زندگی خصوصی من حتی به منم مربوط نیست دیگه چه برسه به تو! 5 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ انسان عادت داردچیزی را که نمیفهمد مسخره کند. گوته 5 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ قاصدک شعر مرا از بر کن برو آن گوشه باغ سمت آن نرگس مست و بخوان در گوشش و بگو باور کن یک نفر یاد تو را دمی از دل نبرد 3 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ ویرانه نه آن است که جمشید بنا ساخت ویرانه نه آن است که فرهاد فرو ریخت ویرانه دل ماست که با هر نگه تو صد بار بنا گشت و دگر بار فرو ریخت 2 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ آسمان رنگ شب یلدا گرفت یاد تو آمد به قلبم جا گرفت تا سحر غم با دلم همخانه بود از فراق تو دلم دیوانه بود یاد تو چندیست مهمانم شده خاطراتت آفت جانم شده هر چه میگویم سخن از یاد توست در سکوت من فقط فریاد توست 2 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ زندگی با همه وسعت خویش محفل ساکت غم خوردن نیست حاصل تن به قضا دادن و پژمردن نیست زندگی جنبش و جاری شدن است از تماشاگه آغاز حیات تا به آنجا که خدا می خواهد ... 3 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ سنگ در برکه می اندازد و می پندارد به همین سنگ زدن ماه به هم می ریزد کی به انداختن سنگ پیاپی در آب می توان ماه را از حافظه آب گرفت؟ ... 2 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ یکی بود ، یکی نبود این شد ! وای به حال روزی که همه باشن... 3 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ خیلی روی آدمها حساب نکنید… خدایتان هم همه ی انتظارات شما را برآورده نمیکند! اینها که فقط آدمند… 6 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ هنگامی که دیگران آگاهانه تو را نمی فهمند!.. خودت را برای توجیه خسته نکن... 5 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ خودت باش! به اعتماد هیچ شانه ای اشک نریز.. به اعتبار هر اشکی هم شانه نباش... 7 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ کشتی نساز ای نوح ، طوفان نخواهد آمد... بر شوره زار دلها، باران نخواهد آمد... شاید به شعر تلخم خرده بگیری اما... جایی که سفره خالیست، ایمان نخواهد آمد... 8 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ مرد زنداني مي خنديد؛ شايد به زنداني بودن خويش و شايدهم... به آزادي من! راستي... زندان كدام سوي ميله هاست؟؟؟ 7 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ چگونه میتوان به تاولهای پا گفت که تمامی مسیر رفته اشتباه بوده است؟ 7 لینک به دیدگاه
MEMOLI 8954 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ بعضی ها زیاد حرف نمی زنند ... زیادی حرف می زنند !!! 8 لینک به دیدگاه
MEMOLI 8954 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ وقت می برد تا تکه های شکسته را دوباره بگذاری سر جایش. هیچ وقت هم مثل اولش نمی شود ... 6 لینک به دیدگاه
MEMOLI 8954 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ هفته را با روزهای مانده تا جمعه سال را با فرصت مانده تا عید و زندگی را با مهلت مانده تا مرگ صبوری می کنم ... 4 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ دردم گفتنی نیست .. سکوتم شنیدنی است .. من عمری است به خاطر تو تحقیر می شوم ... ... 4 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ نه آنقدر همه چیز را در سینه ات حبس کن و نه آنقدر زود قضاوت هر گفتنی زمانی دارد و هر نگفتنی جایی............ 9 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ حاصلضرب توان در ادعا مقداري ثابت است . هرچه توان انسان كمتر باشد ، ادعاي او بيشتر است و هرچه توان انسان بيشتر شود ، ادعايش كمتر مي گردد! 10 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده