shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۱ واسه مووندن ِ آدم ها ســـــــــــازش کنید اما... خواهـــــــــــــش نه.. 8 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۱ زنــــدگــــی بـــه مـَــטּ آمـــوخـــتـــ آدَمـــ هـــا نــــه دُروغــــ می گــــویــَـنـــد, نــــه زیــــر ِ حــَــرفـــشـــاטּ مـــی زَنــَـنــَـد ...!! اگــَــر چـــیـــزی مـ ــــی گـــویــَـنـــد ... صـــرفـــاً " احـــســـاســشـــاטּ " دَر هــَـمـــاטּ لـَــحـــظـــه اســـتـــ ...!! ... نـــــــــبـــایـَــد رویــَـشـــ حـــســـابـــ بــاز کـــرد... 7 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۱ محبت زیادی ، همیشه آدمها را خراب می کند . . . گاهی آدمها می روند... نه برای اینکه دلایل ماندنشان کم شده !!! بلکه به این دلیل که... آنقدر کوچکند که تحمل حجم بالای محبت تو را ندارند!! 8 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۱ گفتند عینک سیاهت را بردار دنیا پر از زیبایی هاست !!! عینک را برداشتم ... وحشت کردم از هیاهوی رنگها عینکم را بدهید می خواهم به دنیای یکرنگم پناه ببرم .. 7 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۱ کم باش ...اصلا هم نگران گم شدنت نباش...اونی که اگه کم باشی گمت کنه ،همونیه که اگه زیاد باشی،حیفت میکنه...! 8 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۱ دخــتــــران بــی تقصـیـــرانــد ایــــــــن روزهــــــآ آدم نـمـی بـیـنـنــد تـــــــا بــرایــش حـــــــوا شـونــــد با تو که خوابــــــيد فرشته بود.....با ديگري رفت شد فـاحــــشه..؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
h.h 577 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۱ امروز طرح لبخندی بر روی لبانم کشیدم و فردا چشم هایم را مهربانتر خواهم کشید اگر فقط تو یک کلام بگویی دوستت دارم 7 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۱ اينجا همه هر لحظه مي پرسند: حالت چطور است؟ اما كسي يكبار از من نپرسيد: بالت...! 4 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۱ بوي بهشت مي شنوم از صداي تو نازك تر از گل ، گل گونه هاي تو اي طنين نبض تو ، آهنگ قلب من اي بوي هرچه گل ، نفس آشناي تو 3 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۱ آري ... من و تو بي گناهيم او نيز تقصيري ندارد پس بي گمان اين كار كار چهارم شخص مجهول است... 4 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۱ و آنگاه خداوند گفت: ای نوح! بکاپ بگیر، باید فرمت کنم.! 7 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۱ کودکي که مي داند گريه هاي مادرش و تن فروشي خواهرش و دستهاي پينه بسته پدرش و حتي گرسنگيش همه از بي پوليست... چگونه در مدرسه بنويسد علم بهتر از ثروت است ؟ 5 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۱ هرگز حاضر نیستم به خاطر عقایدم بمیرم، چون ممکن است عقایدم اشتباه باشند. (برتراند راسل) 7 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۱ خردمندانه ترین کار این است که زندگی را چون پنداری بیهوده، چون یک فریب بنگریم.افسانه ای که بس واقعی می نماید. شوپنهاور 6 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۱ اگـــر مـایـل بـه ســاخـتـن یــک کـشـتـی هـسـتـی، مــردانـت را بــرای فــراهــم کــردن چــوب بــسیــج نـکـن، آنها را بــرای تـهـیـه ابــزار کــار مـفــرســت، هــرکــدام را بــه انــجــام کــاری مـوظــف مـکـن، فــقــط آتـــش اشــتـیـاق ســفـر بـر پــهـنـه بـیــکـران دریــا را در دل آنها بــیفـــروز. ★آنتوان دوست اگزوپری★ 5 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۱ ﻣﻦ ﺍﺯ ﺁﻥ ﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺑﺎﻭﺭ ﺧﻮﺩ، ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺣﻖ ﺩﺍﺭﻧﺪ... ﻣﺘﻨﻔﺮﻡ! ﺁﻟﺒﺮ ﮐﺎﻣﻮ 4 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۱ چه بسا اشخاصی که تنها با طنین کلنگ گورکن از خواب غفلت بیدار می شوند. ناپلون بناپارت 4 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۱ دوستان واقعی تو؛ تو را آن گونه كه هستی؛ دوست دارند! دشمنان واقعی تو؛ تو را آن گونه كه هستند! 4 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۱ پدرم فقیر بود پدر بزرگم هم! من فرزندی ندارم. شاید فقر تمام شود. 4 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۱ ♖♘♗♕♔♗♘♖ ♙♙♙♙♙♙♙♙ ╗════════╔ ║▀▄▀▄▀▄▀▄║ ║▀▄▀▄▀▄▀▄║ ║▀▄▀▄▀▄▀▄║ ║▀▄▀▄▀▄▀▄║ ╝════════╚ ♟♟♟♟♟♟♟♟ ♜♞♝♛♚♝♞♜ وقتی می خوای شطرنج بازی کنی شاید گاهی لازم باشه حتی وزیرت رو قربانی کنی تا حریف حواسش پرت شه و تو برنده شی … 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده