قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۸۹ کاربران شریف نواندیش توجه فرماید ... توجه فرماید .. انجمن , آزاد شد ! پیام ادمین : هک شدن انجمن , آزمونی الهی بود که به لطف خدای منان ملت ما باز هم سربلند از آن بیرون آمد و حفظ استحکام و قوای نظام مشت محکمی بود بر دهان دهان استکبار جهانی و یاوه گویان اجنبی ! صدا و سیما : بر طبل شاهانه بکوب .. پیروز و شادانه بکوب .. برخیز و پرچم را ببر .. بر سر در خانه بکوب .. یک مقام آگاه : نرخ اقامت در سویت های درجه ی 1 زیر پل به ازای هر فروند کارتن یک نفره مشرف به لوله های فاضلاب شهرداری همراه با چک چک قطرات مجهول ( آبشار مصنوعی ) و امکان بازی با جانوران اهلی زیر پل از شبی 450000 ریال مجددا به شبی 45000 ریال کاهش یافت! همچنین نرخ سماق نیز مجددا به مقدار قبلی کاهش یافت ! یک کاربر پرشور : آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند ! مدیر امور مالی انجمن : کاربران آمدن عید مبارک بادتان لیکن آن مواجیب که کردیم نرود از یادتان قالَ ادمین علیه سلام : مواجیب دفع هفتاد و هفت نوع هک است ! شماره حساب 3737 جیب همایونی ... روزنامه ی کیوان صبح امروز : » ادمین در پی پرده برداری , آشوبگران در حال بهره برداری ! چه کسی پاسخگوست ؟ آقای ادمین لطفا .... [بیاااااااا پاااایین پدرسوخته ... ] صدا و سیما : دودودودوددودوددودور .. ای ایراااان ای مرز پرگهر .. ای خاکت سرچشمه ی هنر .. دور از تو اندیشه ی بدان .. [ مراحل ساخت سفیر آرزو 20.15 ] [ مجموعه ی نرگس 21.30 ] [ کلنگ زنی استقرار بزرگترین لوله ی فاضلاب خاورمیانه در خلیج همیشگی فارس 22.00 ] [ گزارشی از صف 17 ساله ی اعزام زائران ایرانی به خانه ی خدا 23.15 ] [ رازبقا 1.20 ] [ فیلم سینمایی خاله قزی 2.30 ] [ سخنرانی دکتر الهی قمشه ای 3.25 ] [ دعای سحر 3.40 ] .... پ.ن : آرش کیف کردی ؟! روحت شاد راهت پر رهرو ! 34 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۸۹ دمت جییییییییییلیییییییز ویییییییییییییلییییییییییییزززززززززززززززززززز! خیلی باحل بود.:ws28: لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۸۹ خیلی باحال بود به خصوص قسمت روزنامه کیهان و یک مقام آگاه لینک به دیدگاه
persian_land 1035 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۸۹ هرچی اسپم کرده بودم پرید.............. لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۸۹ دلم گرفت اون همه اطلاعات پرید ای دل غافل لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۸۹ بابا ایول ! ما درد ملتو گفتیم شما میگین دمت گرم خیلی با حال بود ! 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۸۹ یک ان فکرنمودیم ارش تغییر نام داده به قاصدک دمت گرم جوون 1 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۸۹ نرخ اقامت در سویت های درجه ی 1 زیر پل به ازای هر فروند کارتن یک نفره مشرف به لوله های فاضلاب شهرداری همراه با چک چک قطرات مجهول ( آبشار مصنوعی ) و امکان بازی با جانوران اهلی زیر پل از شبی 450000 ریال مجددا به شبی 45000 ریال کاهش یافت! یادش بخیر من هنوزم گهگاه میرم اونجا برام خاطره انگیز شده شبهای زیر پل نواندیشان 2 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۸۹ و کما کان این برنامه ادامه خواهد داشت............ لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۸۹ من تازه دیدم بابایی کلا مایه افتخار و سربلندی دخملاتی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده