Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ زمان تا پایان 5شنبه شب دوستان عزیز پیش از اغاز به روال تاپیک و تا پیک های بعدی از این توجه فرمایید : 1.. شخصی که قبول کرده شما در موردش حرف بزنید حتما ملزم به جوابگویی نیست اما میتواند نوشته هارا تایید یا رد کند. سعی کنید بیشتردر موردش بنویسید تا سوال کنید . 2 .. خواهش میکنم احترام همدیگه رو حفظ کنید 3.. مواردی که شما مینویسین شامل همه ی نکاتی است که در دنیای واقعی یا مجازی از دوستتون میدونید یا حدس میزنید . 4.. لطفا از ذکر بعضی خصوصیات محرمانه از قبیل قد و وزن شکل و رنگ مو وغیره در صورتی که میدونید دوستتون راضی نیست جدا خود داری فر مایید .. حتی المقدور چند جمله ای بنویسید ,, اینجمله زیاد خوشایند نیست که ( من ایشون رو نمیشناسم پس چیزی ندارم بگم !! ) 5.. نوشته کاملا جدی یا مخلوط طنز و جدی یا فقط طنز ...کلا سختگیری نداریم این نوع پست ها اسپم تلقی میشن : 1.. هر نوع بی احترامی به شخص یا به عقاید 2.. هر نوع گفت وشنود دونفری که شخص تحلیل شونده در ان نباشد :icon_gol: :rose: با تشکر از RezaMTJAME همکار مدیر تالار کامپیوتر عزیز :icon_gol: لینک به دیدگاه
Occ.Health 1065 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ خیلی داداش گل و با محبتیه :rose: همین :girl_yes2: 5 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ سلام... داداش مهربون و با محبت.... فکر کنم البته فکر کنم یه کوشولو اختلاف عقیده داشتیم اولا اما داداش خوب مهربون قابل احترامی هستن...:rose: به قول داداش رضا،ایشالا عاقبت بخیر بشین... 6 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ خیلی مهربون...مودب...همیشه گل بارون می کنه صفحمو....الهی- الهی 4 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۸۹ بههه داداش رضای گل گلاب هم استانیه خودم خوب داداش رضای ما که کلا گله همیشه هم هرجا میریم ازش عکس گل میبینیم 5 لینک به دیدگاه
Miladt 3681 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۸۹ دادای گل و با محبت و خون گرم!با اینکه زیاد نیست که باش آشنا شدم ولی خیلی پسر بامرام و با محبتیه! 4 لینک به دیدگاه
sepide1990 1242 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۸۹ داداش خوفیه مهلبونه تا جایی که من دیدم به همه احترام میذاره بچه ساکت و آرومیه با ایمان هم هست بیشتر از ذهنش میفهمه در کل خیلی داداشمو دوس دالم 4 لینک به دیدگاه
marjan17 4150 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۸۹ الهی قلبونش بشم:w42: داداشیه خودمه:w00: خیلی ماهه ،مهلبون و دوس داشتنی :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v اهل کمک کردنه وبا حوصله راهنمایی میکنه همیشه هم یه باغ گل با خودش داره:4uboxsmiley: دعاهای قشنگی میکنه، من که بلت نیستم خیلی دوست دالم داداشی امیدوارم به همه ارزوهات برسی اینم شکلک مخصوصت :ws3: 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۸۹ به به نوبت به داش رضا رسیده. میدونم خوشش نمیاد اینطوری بگم. ولی میگم. سلام آقا این داداش رضا پسر مهربون و خونگرمیه. فقط خدا نکنه قاطی کنه :icon_pf (34): نمیدونم این همه گل رو از کجا میاره. فکر کنم یه گلخونه تو هلند داره کلاً بچه با محبتیه. معتادم هست. مثل خودم 5 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۸۹ خیلی داداشه گلیه....خیلی مهربون و دلسوزه....تا جایی هم که از دستش بر بیاد سعی میکنه کمک کنه 3 لینک به دیدگاه
MEMOLI 8954 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۸۹ آدما براش ارزش دارن & مهربونه بی بهانه ... 4 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۸۹ این عکس کوچک شده است برای مشاهده ی سایز اصلی کلیک کنید این عکس کوچک شده است برای مشاهده ی سایز اصلی کلیک کنید به به داداش رضای مهلبون و باصفا ... با معرفت /// گل /// خوش اخلاق // دوست داشتنی ... عاشق کار و تلاش ... اکتیو اکتیو آرزوی سلامتی براش دارم ... :icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۸۹ به به ببین نوبت کیه :wubpink: آقا رضای خودمون داش رضای گل من خیلی دوسش دارم.. همیشه میاد توی پروفایل های دوستان گل میذاره.. تازه یه گل با کیفیت که من باید 2 دقیقه بشینم تا کامل لود بشه خیلی پسر نازیه... خوش اخلاق دست به بیانیه هم داره.. تازه چه جورشم یک جملاتی سر هم میکنه که نگو فعلا همینا 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۸۹ با حوصلست و با ايمان بلدم هست چطور حال يكي رو بگيره:banel_smiley_52: يه عالمه گل داره زن بگيره از اون زن دوستاس احساسي و مهربونم هست دعا ميكنه در كل هم استانيه ما عيبي نداره:w00:خيلي خوبه:w00: 4 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۸۹ به به نوبت داداشی گلم رسیده ..........:62izy85: الحق که تحلیل آقا رضا کار سختیه ، از بس که خوبه !!!!! مهربون ، مومن ، با گذشت ، فعال ، خونگرم و ....... و عا..... تو کارش پشتکار داره ، دلش خیلی بزرگه 3 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۸۹ آقا رضا تا اینجا که من فهمیدم اینجوریه: مومن و معتقد جزو معدود پسرایی که ارزش واقعی بانوان رو درک می کنن!کلا خیلی برخوردش با دخترا خوبه! از محبت کردن به دیگران(از تبریک گفتن و گل دادن و دعای خیر کردن و با لحن مهربون صحبت کردن و..........)دریغ نمیکنه. به نظرم خیلی هم باید پسر شیطونی و خوش خنده ای هم باشه! از همه مهمتر تنها پسری بود تو انجمن که روز دخترو به من تبریک گفت!دستش درد نکنه. راستی یه بارم جواب یه سوال منو نداد........ کلا خیلی ماهه دیگه!خدا واسه خونوادش حفظش کنه:icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۸۹ من ایشونو زیاد نمیشناسم ولی هر از چن گاهی به یادمه پس معلومه ادم مهربون و خونگرمیه :girl_yes2: 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۸۹ آخی داداشی با مرام و گل خودم که گل بارون می کنه همه رو قشنگ دعا می کنه خیلی دوس دارم 3 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۸۹ همونطور که دوستان گفتند این داداش رضای ما خیلی مهربونه خودش گله گلهاش هم خیلی قشنگه خو همین دیگه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده