just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ با عرض سلام بحضور دوستان عزیز خوب همونطور که خدا گفته : ومکروا و مکر الله والله خیر الماکرین مکر و فریب حسن خیلی زود با بصیرت دوستان عزیز و فهمیده به خودش برگشت من نه الان نه در اینده ی نزدیک ( حداقل 3-4 سال اینده ) حتی حاضر نیستم به این موضوع فکر کنم دوستانی که منو میشناسن و اخلاق منو میدونن درک میکنن . حسن هم بیچاره این کار رو کرده تا نظر برخی بانوان محترم انجمن رو به خودش جلب کنه ولی زهی خیال باطل و خام 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ من دلم هوس سالاد الویه کرد آخه این حرف بود تو زدی :w00: من گشنمه پرفسور دفه بعد تو بیا حرف بزن :w00:از من سالاد قبل از خوردنه از تو که حرف زدنت سالاد بعد از خوردنه این همسنگر چقد شبیه همبرگره من گشنمه دلم همبرگر میخواد :w00: راستی من به این نتیجه رسیدم هیچ چیزی خطرناک تر از خودم واسه خودم نیست باید خودم منهدم کنم راستی منهدم همین جوری نوشته میشه کلا تا حالا یه جمله بدرد بخور تو زندگیت گفتی ؟؟ من میخوام بدونم تو کار و زندگی نداری ؟؟ لینک 10تا پست برای نمونه که توش حرف بدرد بخور زده باشی بده نه 10تازیاده 2تا ،نه اصلا تو یه پست به درد بخور که گذاشتی نشون بده ببنیم یکی این پستای تورو بخونه به راحتی میفهمه که .........هیچی اصلا 1 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ کلا هر دوتاییتون (حسن و علیرضا) پیششششششششششششته بابا ملت رو سر کار گذاشتین آخه این علیرضا گروه خونش به این کارا میخوره 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ شايدم حسن راست گفته عليرضا ميخاد شيريني نده هييييييي كي داداشاي من عروسي ميكنن بچه هاشون به من بگن عمه 3 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ شايدم حسن راست گفته عليرضا ميخاد شيريني نده اینو که مطمئن باشین که علیرضا زن بگیره بچه دار هم بشه همه هم که بفهمن به کسی شیرینی نمیده ، شما یه نفر رو بیارید که تا حالا علیرضا رو در حال خریدن چیزی دیده باشه البته اینو هم بگما امروز طی یک اقدام بی سابقه کرایه منو حساب کرد فکر کنم این یعنی شیرینی دیگه (شایدم حق سکوته ) 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۸۹ اینو که مطمئن باشین که علیرضا زن بگیره بچه دار هم بشه همه هم که بفهمن به کسی شیرینی نمیده ، شما یه نفر رو بیارید که تا حالا علیرضا رو در حال خریدن چیزی دیده باشه البته اینو هم بگما امروز طی یک اقدام بی سابقه کرایه منو حساب کرد فکر کنم این یعنی شیرینی دیگه (شایدم حق سکوته ) :banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52:تا اين حد:banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: بيچاره بچش نكنه شما داريد بنده خدا رو خراب ميكنيد:167::167::167: 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۸۹ :banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52:تا اين حد:banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: بيچاره بچش نكنه شما داريد بنده خدا رو خراب ميكنيد:167::167::167: نه!!!!!!!!!!!!!!!!!! :banel_smiley_52::banel_smiley_52:مگه میشه علیرضا رو خراب کرد . علیرضا نفس من بیده:w410: یه ضرب المثل چینی میگه : هر کس اراده کند علیرضا را خراب کند خودش به زودی ویران خواهد شد:banel_smiley_52: حسن از دیروز که این تاپیک رو زده متواری شده و کسی ازش خبر نداره انگار میگن مرز پاکستان دیدنش، تنها کسی که ممکنه بتونه از پس حسن بر بیاد همین علیرضاست من فکر کنم این تاپیک آغاز یک دوئل تاپیکیه 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۸۹ نه!!!!!!!!!!!!!!!!!! :banel_smiley_52::banel_smiley_52:مگه میشه علیرضا رو خراب کرد . علیرضا نفس من بیده:w410:یه ضرب المثل چینی میگه : هر کس اراده کند علیرضا را خراب کند خودش به زودی ویران خواهد شد:banel_smiley_52: حسن از دیروز که این تاپیک رو زده متواری شده و کسی ازش خبر نداره انگار میگن مرز پاکستان دیدنش، تنها کسی که ممکنه بتونه از پس حسن بر بیاد همین علیرضاست من فکر کنم این تاپیک آغاز یک دوئل تاپیکیه جا داره بگيم خطرناكه حسن:banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده