راه سبز امید 1331 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ بچه ها یه چیزی فهمیدم البته میترسم که بگم دیشب یه خبرایی بوده فقط بهش اشاره میکنم این موضوع در مورد علیرضاس pinion اینم بگم که دیشب مهمونی بوده بیشتر از این نمیگم .... چون اصرار میکنین باشه باشه میگم اجازه بدین مهمونی دشب در مورد : خواستگاریو ازدواج دانشجوییو پیوندو قدم نورسیده بچه یه دختر 2تا پسر ازدواجشونو من خورشت سبزی خیلی دوس دارمو نور به قبرت بباره و در آخر اناالله و انا اله راجعون بقا مختص ذات اوست بهمین مناسبت مراسم بزرگداشتی روز پنچ شنبه در تاریخ 1389/07/19 از ساعت 3 تا 7 بعدازظهر در حسینیه .............. برگزار میگردد ضمنا مجلس ختم زنانه همزمان در همان مکان منعقد میباشد حضور کلیه سروران گرامی در این مجلس موجب شادی روح آن مرحوم و تسلی بخش خاطر بازماندگان خواهد بود. البته همه اینا مال صد سال دیگس ایشالا چون الان باید جا خرما شیرینی بده من همین جا از همه بچه ها تقاضای حمایت از خودم رو دارم و میخوام که ازم محافظت کنن :banel_smiley_52: راستی تاج گل یادتون نره عزیزان من 11 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ :w127: قضیه چی بود آخرش؟ فک کنم زمان گذشته (شب گذشته) زمان حال( صحبت کردن ها در مورده علایقشون به همدیگه) زمان آینده نزدیک(بچه دار شدن و...):mornincoffee: آینده دور ......... با این حال آخرشو متوجه نشدم 2 لینک به دیدگاه
راه سبز امید 1331 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ :w127: قضیه چی بود آخرش؟ تو هیچ وقت هیچی نوفهمی 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ الان این حسن مثلا میخواس خبر عروسی علیرضا رو غیر مستقیم به ما بگه؟:icon_razz: خبر رسانیش هم مثه خودش فاقد اعتباره:icon_razz: 4 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ شلوغ نکنید !!!!!!!!!!! راستش امروز من علیرضا رو تو دانشگاه دیدم با هم برگشتیم خونه تا همین یه ساعت پیش هم با هم بودیم. البته تکذیب نمیکنم که خیلی خوشحال بود منم یه حدسایی زدم ... البته به قول آبجی راحله خبرگذاری حسن کاملا فاقد اعتباره نثل خود حسن ولی قضیه بر میگرده به فکر کنم دو روز پیش که حسن و علیرضا یه قرار ملاقاتی تو پارک ولیعصر داشتن که فکر کنم همونجا حرفاشون رو با هم زدن و به تفاهم رسیدن حسن هم الان ذوق زده شده اومده تاپیک راه انداخته که همه متوجه بشن حالا قراره دوتا بلیط بگیریم براشون ماه عسل بفرستیمشون سواحل انگلستان حالا به هر حال پیوندتان مبارک البته یه چیز هم بگما این دوتا اینقدر موز مارن که فقط خدا میشناسشون. حالا منظور حسن از این تاپیک چی بوده فکر کنم فقط علیرضا بدونه و خودش 2 لینک به دیدگاه
راه سبز امید 1331 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ الان این حسن مثلا میخواس خبر عروسی علیرضا رو غیر مستقیم به ما بگه؟:icon_razz: خبر رسانیش هم مثه خودش فاقد اعتباره:icon_razz: اصلا واسم مهم نیست که کسی باور بکنه یا نه:w00: 1 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ بچه ها یه چیزی فهمیدم البته میترسم که بگم دیشب یه خبرایی بوده فقط بهش اشاره میکنم این موضوع در مورد علیرضاس pinionاینم بگم که دیشب مهمونی بوده بیشتر از این نمیگم .... چون اصرار میکنین باشه باشه میگم اجازه بدین مهمونی دشب در مورد : خواستگاریو ازدواج دانشجوییو پیوندو قدم نورسیده بچه یه دختر 2تا پسر ازدواجشونو من خورشت سبزی خیلی دوس دارمو نور به قبرت بباره و در آخر اناالله و انا اله راجعون بقا مختص ذات اوست بهمین مناسبت مراسم بزرگداشتی روز پنچ شنبه در تاریخ 1389/07/19 از ساعت 3 تا 7 بعدازظهر در حسینیه .............. برگزار میگردد ضمنا مجلس ختم زنانه همزمان در همان مکان منعقد میباشد حضور کلیه سروران گرامی در این مجلس موجب شادی روح آن مرحوم و تسلی بخش خاطر بازماندگان خواهد بود. البته همه اینا مال صد سال دیگس ایشالا چون الان باید جا خرما شیرینی بده من همین جا از همه بچه ها تقاضای حمایت از خودم رو دارم و میخوام که ازم محافظت کنن :banel_smiley_52: راستی تاج گل یادتون نره عزیزان من ما به این می گوئیم سالاد کلمات ولی خب خبر عروسی بود دیگه منم شیرینی می خوام هاااا 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ ما به این می گوئیم سالاد کلمات :ws47: اینو خوب اومدی این حسن کلا حرف زدنش سالاد کلماته 1 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ :ws47:اینو خوب اومدی این حسن کلا حرف زدنش سالاد کلماته حتما من باب شوخی اینجوری می گه مگه نه همسنگر؟! وگرنه سالاد کلمات که میشه.....ها .....؟ نه حسن جان اینجوری حرف نزن خیلی خطر داره حسن:banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
راه سبز امید 1331 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ ما به این می گوئیم سالاد کلمات ولی خب خبر عروسی بود دیگه منم شیرینی می خوام هاااا من دلم هوس سالاد الویه کرد آخه این حرف بود تو زدی :w00: من گشنمه لینک به دیدگاه
راه سبز امید 1331 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ :ws47:اینو خوب اومدی این حسن کلا حرف زدنش سالاد کلماته پرفسور دفه بعد تو بیا حرف بزن :w00: از من سالاد قبل از خوردنه از تو که حرف زدنت سالاد بعد از خوردنه لینک به دیدگاه
راه سبز امید 1331 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ حتما من باب شوخی اینجوری می گه مگه نه همسنگر؟!وگرنه سالاد کلمات که میشه.....ها .....؟ نه حسن جان اینجوری حرف نزن خیلی خطر داره حسن:banel_smiley_52: این همسنگر چقد شبیه همبرگره من گشنمه دلم همبرگر میخواد :w00: راستی من به این نتیجه رسیدم هیچ چیزی خطرناک تر از خودم واسه خودم نیست باید خودم منهدم کنم راستی منهدم همین جوری نوشته میشه لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ اخ جون عروسی منم دعوت هستم می تونم شب اول خونه عروس دوماد بخوابم لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ بچه ها یه چیزی فهمیدم البته میترسم که بگم دیشب یه خبرایی بوده فقط بهش اشاره میکنم این موضوع در مورد علیرضاس pinion اینم بگم که دیشب مهمونی بوده بیشتر از این نمیگم .... چون اصرار میکنین باشه باشه میگم اجازه بدین مهمونی دشب در مورد : خواستگاریو ازدواج دانشجوییو پیوندو قدم نورسیده بچه یه دختر 2تا پسر ازدواجشونو من خورشت سبزی خیلی دوس دارمو نور به قبرت بباره و در آخر اناالله و انا اله راجعون بقا مختص ذات اوست بهمین مناسبت مراسم بزرگداشتی روز پنچ شنبه در تاریخ 1389/07/19 از ساعت 3 تا 7 بعدازظهر در حسینیه .............. برگزار میگردد ضمنا مجلس ختم زنانه همزمان در همان مکان منعقد میباشد حضور کلیه سروران گرامی در این مجلس موجب شادی روح آن مرحوم و تسلی بخش خاطر بازماندگان خواهد بود. البته همه اینا مال صد سال دیگس ایشالا چون الان باید جا خرما شیرینی بده من همین جا از همه بچه ها تقاضای حمایت از خودم رو دارم و میخوام که ازم محافظت کنن :banel_smiley_52: راستی تاج گل یادتون نره عزیزان من این علیرضا که دیروز همش ان بود داش تاپیک جوک غنضنفری میفرستاد.. کی رفت خواستگاری.. تازه این علی سِکرت عمرا نم پس بده .. سرکارت گذاشته :w00: ولی کلا مورد حمایتی :dancegirl2: شیرینی میخوام لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ شلوغ نکنید !!!!!!!!!!!راستش امروز من علیرضا رو تو دانشگاه دیدم با هم برگشتیم خونه تا همین یه ساعت پیش هم با هم بودیم. البته تکذیب نمیکنم که خیلی خوشحال بود منم یه حدسایی زدم ... البته به قول آبجی راحله خبرگذاری حسن کاملا فاقد اعتباره نثل خود حسن ولی قضیه بر میگرده به فکر کنم دو روز پیش که حسن و علیرضا یه قرار ملاقاتی تو پارک ولیعصر داشتن که فکر کنم همونجا حرفاشون رو با هم زدن و به تفاهم رسیدن حسن هم الان ذوق زده شده اومده تاپیک راه انداخته که همه متوجه بشن حالا قراره دوتا بلیط بگیریم براشون ماه عسل بفرستیمشون سواحل انگلستان حالا به هر حال پیوندتان مبارک البته یه چیز هم بگما این دوتا اینقدر موز مارن که فقط خدا میشناسشون. حالا منظور حسن از این تاپیک چی بوده فکر کنم فقط علیرضا بدونه و خودش کوین طور پس ما سر کاریم :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده