Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 11 دی، 2010 خب چون طراحی شهری رو فرزانه گفته، مهشاد همون تأسیسات شهری باشه. البته میدونیم که همه ما بهم کمک میکنیم و اگه مثلاً من یه درس رو مسئول میشم، تو درسای دیگه هم هرکاری بتونم انجام میدم. mohandese shahrsaz : درآمدی بر شهرشناسی Urban Woman : طرح شهرسازي ١ farzaneh.y : طراحی شهری (دوره کاردانی) omid vakili : طرح شهرسازی 2 و 3 و 4 Miladt : شناخت و تحلیل فضای شهری و تاریخ ایران وحید هیپوداموس : شناخت و تحلیل فضای شهری و مدیریت شهری zahra.k : مبانی برنامه ریزی شهری mahshad : تأسیسات شهری (دوره کاردانی) 6
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 11 دی، 2010 خب تا حدودی دوستان انتخاب هاشونو کردن. من خودمم انتخابمو بکنم: mohandese shahrsaz : درآمدی بر شهرشناسی Urban Woman : طرح شهرسازي ١ farzaneh.y : طراحی شهری (دوره کاردانی) omid vakili : طرح شهرسازی 2 و 3 و 4 Miladt : شناخت و تحلیل فضای شهری و تاریخ شهر ایران وحید هیپوداموس : شناخت و تحلیل فضای شهری و مدیریت شهری zahra.k : مبانی برنامه ریزی شهری mahshad : تأسیسات شهری (دوره کاردانی) 3shahrsaz : طرح شهرسازی 5 و تاریخ شهر جهان 7
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 11 دی، 2010 mohandese shahrsaz : درآمدی بر شهرشناسی Urban Woman : طرح شهرسازي ١ farzaneh.y : طراحی شهری (دوره کاردانی) omid vakili : طرح شهرسازی 2 و 3 و 4 Miladt : شناخت و تحلیل فضای شهری و تاریخ شهر ایران وحید هیپوداموس : شناخت و تحلیل فضای شهری و مدیریت شهری zahra.k : مبانی برنامه ریزی شهری mahshad : تأسیسات شهری (دوره کاردانی) 3shahrsaz : طرح شهرسازی 5 و تاریخ شهر جهان mina1990 : مبانی طراحی شهری 2 دوستان درسایی که انتخاب کردن، تاپیکاش رو باز کنن کم کم 8
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 11 دی، 2010 محمد جان منم فک کنم تو طرح 5 بتونم یه جورایی کمکت کنم 5
sepide1990 1242 ارسال شده در 11 دی، 2010 سلام منم میخوام تو برنامه ریزی شهری به زهرا کمک کنم البته اگه دوست داشتع باشه من این ترم این درس رو برداشتم برا همین هرچی که یاد بگیرم رو میتونم بذارم خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 5
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 11 دی، 2010 خب پس تو 2تا درسی که برداشتم با دوستان مشترک شدم. چه خوب mohandese shahrsaz : درآمدی بر شهرشناسی Urban Woman : طرح شهرسازي ١ farzaneh.y : طراحی شهری (دوره کاردانی) omid vakili : طرح شهرسازی 2 و 3 و 4 Miladt : شناخت و تحلیل فضای شهری و تاریخ شهر ایران وحید هیپوداموس : شناخت و تحلیل فضای شهری و مدیریت شهری و طرح شهرسازی 5 zahra.k : مبانی برنامه ریزی شهری mahshad : تأسیسات شهری (دوره کاردانی) 3shahrsaz : طرح شهرسازی 5 و تاریخ شهر جهان mina1990 : مبانی طراحی شهری 2 hodaa : تاریخ جهان و مبانی حمل و نقل شهری sepide1990 : مبانی برنامه ریزی شهری دوستان تاپیکا رو کم کم باز کنن نذارین شب امتحان و تحویل پروژه 6
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 29 دی، 2010 دوستان تاپیک هایی که واسه شروع هر درس زده بودند، حذف شده. :icon_pf (34): تاپیک ها باز بشه که دیگه کم کم شروع کنیم. به خصوص دروس عملی که فکر کنم کم کم کار بچه ها تا یه جایی پیش رفته و میتونیم با هم کرکسیون کنیم. ابوذر و یه سری دیگه از بچه ها اعلام آمادگی کرده بودن که اونم دیگه نیست. لطفاً یه بار دیگه بگن که تو چه درسایی میخواستن باشن :icon_pf (34): 7
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 6 بهمن، 2010 دوستان تاپیک های خودشون رو باز نمیکنن؟ دوستان دیگه هم درس هایی که میخوان به عهده بگیرن، بگن. 4
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 26 بهمن، 2010 mohandese shahrsaz : درآمدی بر شهرشناسی Urban Woman : طرح شهرسازي ١ farzaneh.y : طراحی شهری (دوره کاردانی) omid vakili : طرح شهرسازی 2 و 3 و 4 Miladt : شناخت و تحلیل فضای شهری و تاریخ شهر ایران وحید هیپوداموس : شناخت و تحلیل فضای شهری و مدیریت شهری و طرح شهرسازی 5 zahra.k : مبانی برنامه ریزی شهری mahshad : تأسیسات شهری (دوره کاردانی) 3shahrsaz : طرح شهرسازی 5 و تاریخ شهر جهان mina1990 : مبانی طراحی شهری 2 hodaa : تاریخ جهان و مبانی حمل و نقل شهریsepide1990 : مبانی برنامه ریزی شهری این همه پیشنهاد داده شده ولی فقط 5تا تاپیک باز شده دوستان دیگه هم اگه بخوان میتونن درسای دیگه رو شروع کنن. حالا چه دوره کاردانی چه کارشناسی چه کارشناسی ارشد. فقط تاپیکش رو باز کنید و درس مورد نظر رو دنبال کنید. 5
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 27 بهمن، 2010 mohandese shahrsaz : درآمدی بر شهرشناسی Urban Woman : طرح شهرسازي ١ farzaneh.y : طراحی شهری (دوره کاردانی) omid vakili : طرح شهرسازی 2 و طرح شهرسازی 3 و طرح شهرسازی 4 Miladt : شناخت و تحلیل فضای شهری و تاریخ شهر ایران وحید هیپوداموس : شناخت و تحلیل فضای شهری و مدیریت شهری و طرح شهرسازی 5 zahra.k : مبانی برنامه ریزی شهری mahshad : تأسیسات شهری (دوره کاردانی) 3shahrsaz : طرح شهرسازی 5 و تاریخ شهر جهان mina1990 : مبانی طراحی شهری 2 hodaa : تاریخ جهان و مبانی حمل و نقل شهری sepide1990 : مبانی برنامه ریزی شهری matinmajid: برنامه ریزی مسکن 6
m_mohavvel 31 ارسال شده در 10 اسفند، 2010 من هم هستم. مبانی طراحی و بیان معماری 1و2 ، در آمدی بر شهرشناسی ، گذروندم و الان هم طرح 1 رو دارم میگذرونم. 10
leda 27 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 salam man elahe daneshjo term 1 daneshga honare tehranam va mitonam rajebe darsaye:hendese ahjam:icon_pf (44): va perspektiv,joghrafiaye shahri va daramadi bar shahr shenasi sohbat konam 6
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 12 اسفند، 2010 به همه دوستان جدید خوش آمد میگم. mohandese shahrsaz : درآمدی بر شهرشناسی Urban Woman : طرح شهرسازي ١ farzaneh.y : طراحی شهری (دوره کاردانی) omid vakili : طرح شهرسازی 2 و طرح شهرسازی 3 و طرح شهرسازی 4 Miladt : شناخت و تحلیل فضای شهری و تاریخ شهر ایران وحید هیپوداموس : شناخت و تحلیل فضای شهری و مدیریت شهری و طرح شهرسازی 5 zahra.k : مبانی برنامه ریزی شهری mahshad : تأسیسات شهری (دوره کاردانی) 3shahrsaz : طرح شهرسازی 5 و تاریخ شهر جهان mina1990 : مبانی طراحی شهری 2 hodaa : تاریخ جهان و مبانی حمل و نقل شهری sepide1990 : مبانی برنامه ریزی شهری matinmajid: برنامه ریزی مسکن leda : هندسه احجام و پرسپکتیو، جغرافیای شهری، درآمدی بر شهرشناسی m_mohavvel عزیز همه این درسا رو میتونی پیش ببری؟ بزنم واست؟ راستی لطفاً فارسی تایپ کنید تاپیکا رو هم باز کنید دیگه. 7
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 12 اسفند، 2010 slm asala,zohre hamaton bekheyr!!! man terme 1 am fek konam 1zare kheli be komake hamaton ehtiaj daram,be tajrobehaton! chejori mitonam 1filme khob va3 shahrsazi tahie konam???????che ahangi rosh bezaram????hadafesh chi bashe???? خب موضوعی مشخص نشده، فقط همین فیلم در مورد شهرسازی؟ در مورد مسائل ترافیکی، کالبدی مثل بافت ها و نماها و ...، مسائل اجتماعی یا رفتارهای مردم تو فضاهای شهری و پاتوق ها و مشکلات شهرها و حاشیه نشینی و ... باید اول یه موضوعی واسش تعیین بشه. اگر در مورد کل شهرسازی هستش، باید همه این مسائل تیکه تیکه تو فیلم آورده بشه. از نظر من رفتارهای مردم تو فضاهای شهری فیلم جالب تری میشه. 5
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 12 اسفند، 2010 با این اوصاف شاگردی به غیر از من و ابوذر نمی مونه مثل اینکه! بابا شما که خودتون استادین. این تاپیکا که دوستان اعلام آمادگی میکنن، قرار نیست، آموزش کاملش رو به عهده بگیرن. کار گروهی هستش و هرکس تو هر تاپیکی میتونه کمک میکنه. فقط این دوستان مسئولیت این تاپیک ها رو به عهده میگیرن تا روش بهتری پیش بره، حالا اگه آموزشیه که آموزش داده بشه، پروژه هستش، کرکسیون بشه. خلاصه هرکس مسئولیت چندتا تاپیک رو به عهده بگیره و پیگیر باشه. و هرکسی هم میتونه کمک کنه تو درسای عملی و پروژه ها و کرکسیون ها قطعاً خیلی بیشتر یاد میگیرم. 4
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 6 فروردین، 2011 میگم من الان دارم تو درسا نگاه میکنم، خبری از طراحی شهری نیست نظرت چیه مبانی طراحی شهری رو برداری؟ تو بقیه هم کمک فراموش نشه 5
ارسال های توصیه شده