رفتن به مطلب

چقدر دوست داشتنتون رو ابراز می کنید؟

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 209
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

الکی سختش میکنن.

باید طرف خودش بفهمه دیگه. احتیاج به گفتن نداره که :banel_smiley_4:

من میگم همش نمیشه اینو بارفتار ثابت کرد خب شاید طرف گیراییش پایین باشه متوجه نشه:ws3:بهش بگی بهتره مطمئن میشه:ws2:

طرف مقابلتون خیلی خوب هم متوجه میشه که آیا شما دوستش دارید یا نه ولی مساله مهم اینه که اون واقعا دوست داره این جمله رو از شما بشنوه:w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه
الکی سختش میکنن.

طرف کف دستشو بو کنه؟یا علم غیب داشته باشه!:banel_smiley_4:احساسه دیگه...بروز بدین از چی میترسین آخه!:icon_razz:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...
الکی سختش میکنن.

واااااااااااا محمد.....:w00:

ای بابا...دوست دارم گفتن یعنی انقدر سخته؟:icon_razz:" با رفتارم ثابت میکنم"....:icon_razz:یعنی

چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

....بعضی چیزا شنیدنیه...آدم دوست داره بشنوه ...دوستت دارم گفتن رابطه دونفرو پررنگ و گرم میکنه...باعمل و رفتار جای خود گفتنشم جای خود...قابل توجه آقایون!

دقیقا"... آورین :ws37:

طرف مقابلتون خیلی خوب هم متوجه میشه که آیا شما دوستش دارید یا نه ولی مساله مهم اینه که اون واقعا دوست داره این جمله رو از شما بشنوه:w16:

کاملا" درسته :w16:

محمد یاد بگیر :banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه
عشق مقدس تر از اونه که تنها به یه نفر خاص ابراز بشه .

برو بابا!

:ws3:

عقش کیلویی چنده؟ چی میگی؟

میگم عشق افلاطونی که میگن همین بید نه!؟

• Like 1
لینک به دیدگاه

بابا همه جنبه ی ابراز احساسات ندارن.

من کلا دوست دارم احساساتمو ابراز کنم اما در بیشتر موارد طرد میشم.

مثلا یکی از هم خوابگاهیامو خیلی دوس دارم ،هروقت بهش ابراز احساسات میکنم بقیه انقد حرفای ناجور می زنن که آدم پشیمون میشه!

• Like 3
لینک به دیدگاه

من به هیچ عنوان نمی تونم احساساتم رو ابراز کنم

البته نمی تونم کلمه مناسبی نیست چون شاید این نتونستن به این خاطره که هیچ وقت نخواستم

در ضمن حالم از شنیدن کلمه دوستت دارم بد می شه چه برسه که این جمله رو خودم به زبون بیارم (حتی در مقابل عزیزترین کسانم )

از نظر من محبتی که به زبان بیاد واقعی نیست (مخصوصا با الفاظی مثل دوستت دارم و عاشقتم )

به همین خاطر محبتم رو توی دلم نگه می دارم و تنها ، جایی که نیاز باشه نشونش می دم

البته از این موضوع اصلا هم ناراضی نیستم که در صدد حلش باشم

• Like 4
لینک به دیدگاه

البته نمی تونم کلمه مناسبی نیست چون شاید این نتونستن به این خاطره که هیچ وقت نخواستم

در ضمن حالم از شنیدن کلمه دوستت دارم بد می شه چه برسه که این جمله رو خودم به زبون بیارم (حتی در مقابل عزیزترین کسانم )

از نظر من محبتی که به زبان بیاد واقعی نیست (مخصوصا با الفاظی مثل دوستت دارم و عاشقتم )

به همین خاطر محبتم رو توی دلم نگه می دارم و تنها ، جایی که نیاز باشه نشونش می دم

:w58::w58::w58:دوستان مثل من تعجب نکنید احساسات این خانم کلا در تعطیلات به سر میبره:ws3:

• Like 5
لینک به دیدگاه
:w58::w58::w58:دوستان مثل من تعجب نکنید احساسات این خانم کلا در تعطیلات به سر میبره:ws3:

:w58:

منم عین خودت تعجب کردم ولی روم نشد بگم :icon_redface:

• Like 2
لینک به دیدگاه

:w58:

منم عین خودت تعجب کردم ولی روم نشد بگم :icon_redface:

هرکی روش نمیشه به کسی چیزی بگه بیاد بگه:ws3:من میگم

• Like 3
لینک به دیدگاه
هرکی روش نمیشه به کسی چیزی بگه بیاد بگه:ws3:من میگم

دستت درد نکنه...لینکا رو می ذارم برات...زحمتشو خودت بکش :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

توی این دوره آدما با احساسات تعطیل می تونن موفق باشن :ws37:در غیر این صورت به جز صدمه هیچ چیزی عایدشون نمی شه :icon_pf (34):

• Like 2
لینک به دیدگاه
ز نظر من محبتی که به زبان بیاد واقعی نیست (مخصوصا با الفاظی مثل دوستت دارم و عاشقتم )

من اصلا این حرفو قبول ندارم.چرا همه فکر میکنن محبت واقعی اونه که همیشه پنهون باشه.

کسایی که محبتشو ن رو به عزیزانشون ابراز نمیکنن و اعتقاد دارن که این کار صحت محبت رو زیر سوال میبره ،وقتی که عصبانی میشن هم عصبانیتشون رو پنهان میکنن؟؟؟ یا اون موقع دیگه هر حرفی که به دهنشون بیاد بیان میکن؟؟

به ما یاد دادن که واسه گفتن یه حرف محبت امیز هزار بار باید بالا و پایین کنی و بعد بگی اما واسه فحش دادن و داد زدن و غیبت کردن و رنجوندن دیگران اصلا یه لحظه هم به خودت زحمت فکر کردن رو نده.

مگه ما چقدر می خوایم عمر کنیم که خوبی هامونو اینقدر ازهم دریغ می کنیم.

شاید اون لحظه ایی که سپیده خانم به نظر شما نیازه که محبتت رو نشون بدی هیچوقت نرسه!

• Like 6
لینک به دیدگاه

من که هر موقع مادرمو میبینم می پرم بغلش ماچش میکنم و بهش میگم دوسش دارم.

با بابام و آبجی کوچیکه هم همینطور منتها با پدر یه مقدار آروم تر!

فقط با داداش کوچیکه یه ذره رودروایسی دارم.

با رفیق فابم که نگو ... می میریم واسه هم. (پسره ها)هی میگیم به هم دوست دارم.:ws49:

دوست دارم گفتن جرات میخواد.

• Like 5
لینک به دیدگاه

چقد دوست داشتنن رو ابراز میکنی ؟؟؟

همون قد که بلد باشم

حرف بیاد برام

گاهی وقتا ادم خودشم حالش بهم می خوره از ابراز دوشت داشتنش چه برسه و به طرف مقابل که از همه جی بیخبره ....

مثلا یک ساعت داستانو کش میده اما اونی که باید بگه رو نمیگه بلد نیست دیگه حرفی هم نمیاد براش ..بد مصیبتی لامصب

• Like 5
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...