رفتن به مطلب

چقدر دوست داشتنتون رو ابراز می کنید؟

ارسال های توصیه شده

دوســـــــــــــــــــــــــــت داشتن خیلی وسیعه!ولی من خیلی کم به زبون میارم.خیلیا رو دوست دارم ولی نمیگم:icon_redface::icon_pf (34):بستگی به طرف مقابل و ظرفیتش هم داره بعضیا سوء استفاده گرن!مثل این دوستایی که تو دانشگاه گزارش کارارو میریختن سرم....:sigh:

درکل منه حقیقی با منه مجازی خیلی فرق میکنم.من بیرون خیلی جدی ام کوتاه هم نمیام:vahidrk:

اگر این علاقه هم به حد عشق برسه:icon_pf (34): میتونم بگم عشق را در پستو باید نهان کرد!!

احتمالا باید یه تجدید نظری در عملکردم بکنم:ws52:

تبریک می گم... ما زوج موفقی می شیم :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 209
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

تاحدی ابرازش میکنم که از خطِ قرمز عبور نکنه و لوث شه....

به اعضای خانواده چرا...تا جایی که بشه ابراز علاقه میکنم...مامان بابامو بغل میکنم میبوسم...زیاد یاد ندارم خواهرامو بوسیده باشم...بیشتر با رفتارو گفتاری بهشون ابراز علاقه کردم...برادرمم همینطور

اما در رابطه با جنسِ مخالف ترجیح میدم بیانش نکنم تا زمانی که نسبت بهش(حسم) مطمئن باشم

راجع به دوستام هم مثه خونوادم...اگه واقعا دوستش داشته باشم ،اگه واقعا دلتنگش باشم بهش میگم،تعارفی باهاشون ندارم(که البته بازم برمیگرده به اینکه چقدر باهاش صمیمی باشم)

هر جایی هم که گفتن رو جایز ندونم با عملم بهشون میفهمونم

• Like 7
لینک به دیدگاه

این در بین پسرها اصلا معنی نداره و خیلی جالب نیست، یعنی هیچوقت به یه دوست نمی گیم دوست دارم، معمولا در رفتارمون نشون می دیم، یا به عبارت دیگه ای عده ای اسمش را گذاشتن مرام، وقتی به یک دوستی میگی خیلی با مرامی، یعنی با اخلاق طرف حال کردی!!!

در قبال خانواده زیاد به کار می برم ولی معمولا در غیاب شخص، سعی می کنم به هیچکدومشون نه، نگم. هر کاری از دستم بر بیاد انجام بدم، خوب این طور بهتر میشه دوست داشتن را ابراز کرد. البته کلمه خیلی مخلصیم، دقیقا معادل همین کلمه هست برای بنده که خیلی به کار می برم، مثلا به مادر بزرگم همیشه می گم، خیـــــــلی مخلصـــــــــــــــیم حاج خانم. یا به پدرم و مخصوصا مادرم هم همینطور.

در مورد سوم شخص همیشه غایب هم که دیگه مشخص هست( دخترها) تا الان غایب بودن و به امید خدا تا به هدفم هم در زندگیم نرسم غایب می مونن. برای همین هرگز نگفتم به کسی، ولی نمی دونم چرا جمله i love you را خیلی راحت تر می تونم بگم تا دوست دارم!!!!! شاید زیر سر pmc باشه!!!!!:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • 6 ماه بعد...

نقل قول از نوشته های " فکرنامه ی م ح س ن "

یه عده رو دیدم تو پروفایل ها و پیجاشون میگن آیــــــــــی اگه کسی رو دوس دارید رک بهش بگید...

برید جلو و مثه مرد/زن! ابراز علاقه کنید و حرفتون رو صاف و پوست کَنده بهش بگید...

هرچی تو دلتون هست رو بریزید بیرون و بذارید بدونه که دوستش دارید!

اما من میخوام بگم:

ســـــــــــــــــــــــــــخت در اشتباهید!!!

رُک بودن جنبه میخواد!!

طرف باید ظرفیت داشته باشه (که اصولاً 99% ندارن!)

دلیل این بی ظرفیتی هم، اغلب زیاده خواهی و خودخواهی های بیجاست!

اغلب آدم ها فکر میکنن باید با کسی رابطه عاطفی داشته باشن که خودشون میخوانش! یعنی به عبارتی به خواستنه دیگران توجهی نمیکنن...

و همین مورد باعث میشه افراد اغلب تنها بمونن یا اینکه یه رابطه رو از سر بیکاری!! یا خالی نبودنه عریضه، شروع کنن...

و خیلی هم که خوب ادامه بدن، در کمتر از 6 ماه تا یک سال، رابطه طوری از بین میره که انگار از اول هم وجود نداشته! فقط 2 تا قلب شکسته و مستعد غبار گرفتن رو باقی میذاره...

نکته اخلاقی:

عزیزم...

دوست من...

پسر خوب، دختر گُل...

ابراز علاقه آداب خاصی داره!

عذر میخوام! اما علف چَریدنه یه گوسفند نیست که سرتو بندازی پایین و بری بگی هه هه ببخشید و اینا من دوستتون دارم!! :|

طرف و زیر نظر بگیرید...

رفتارای قشنگ نشون بدید از خودتون...

سعی کنید خوب باشید همیشه تا خوبیاتون رو ببینه!

حتی وقتی اون نیست هم خوب باشید، تا لااقل پیش وجدان خودتون خوار و خفیف نشید!!

دروغ نگید...

اجبار و گیر و اذیت رو بذارید کنار و بذارید در آرامش جذبتون شه و درگیر خوبیاتون شه...

بذارید خودتون کاملاً قانع و مطمئن شید که "حالا" وقت اون ابراز علاقتونه که باید نشونش بدید و میدونید که "بله" رو دریافت خواهید کرد!!

اصن همین شیرین رفتار کردن ها و زیرنظر گرفتن هاس که جذابیت خاصی میده به شروع رابطه...!

تازه بـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــعـــــــــــد از همه ی اینا!!! اونوقت میری جلو و رُک و صاف و پوست کَنده، بهش میگی:

♥ دوستت دارم ♥

• Like 8
لینک به دیدگاه

با سلام :ws3: تایپیک آپ میکنیییییییییییییم :w02:

من هر موقع برای هر کسی احساس کنم به معجزه این کلام نیاز هست قطعا ابرازش میکنم اما به هیچ عنوان دوست ندارم زیاده روی کنم کم میگم اما به موقع .... اگر افراط کنی طرف خسته میشه دلش زده میشه ( هر کسی باشه شوهر مادر پدر ) قضیه لوس میشه دیگه جذاب نیست اگر هم تفریط کنی فکر میکنند دوستشون نداری ... باید در مواقع حساس این برگ برنده رو حسابی رو کنی طوری که طرفت ذوق زده بشه و لپاش سرخ بشه ... و البته فقط حرف نیست در عمل هم بیسیار باید علاقه رو نشون داد نمیشه حرف و عملت به هم نخونه طرف باور نمیکنه ... من کم میگم اما به جا ... باید دیگران رو تا یه حدی تشنه ابراز احساسات نگه داری که وقتی ابراز میکنی بره تو ابرا :wubpink:

• Like 8
لینک به دیدگاه
  • 3 سال بعد...

با سلام. تاپیک رو بعد از سه سال آپ می کنیم.

ابراز احساسات و گفتن دوستت دارم در اکثر مواقع ضروریست و باعث کاهش استرس میشه!

و من الله توفیق!:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

اولین بار و آخرین باری که گفتم بهش خندید بهم :ws3:

خیلی هم استرسی نیستم بخوام کاهشش بدم

ولی دوست داشتن هر چیزی زمان میخواد یه زمانه 5 ساله 10 ساله و ...

• Like 1
لینک به دیدگاه
با سلام. تاپیک رو بعد از سه سال آپ می کنیم.

ابراز احساسات و گفتن دوستت دارم در اکثر مواقع ضروریست و باعث کاهش استرس میشه!

و من الله توفیق!:ws3:

خوب کاری میکنی:ws3:

من تا جایی که زبونم بچرخه ابراز میکنم:w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه

اگه ازمن بپرسی هیچی ، اصلا ابراز نمیکنم - خشک- همینی که هست.

ولی ازمن بازمی پرسین میگم ابراز کنید چه اشکالی داره برای کسی که دوستش داری یه شاخه گل بگیری بگی دوستت دارم عزیزم.

سخت ترین قدم قدم اوله ،

میگم قضیه داره منشوری میشه

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...