آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ شلام داشییییییییییی میگم من مهتاد نیشتما فقط تفننی میام نت ، دیروز 2ساعت شیشتمم خراب بود نمیدونم چرا بدن درد گرفته بودم لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ منم 2 ماهی می شه نیومده بودم , الان جواب تستم منفیه؟ لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ اعتیاد بد دردیه.... خب به نظر من می شه زمان بندی کنیم برای کارامون هی میگن مهنار چرا آنلاینی ؟:w00: بابا جان منی که همیشه آنلاینم دلیلش اینه که همه ی زندگیم آنلاینه...همیه تکالیفم درسام همه چی خلاصه اااااااا جدی!!!!!!1منم خیلی تو کف این قضیه بودم! 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ زندگی عادی کاربران معتاد موقع رفتن به گردش و مسافرت: 8 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ ادمین که معتاد باشه وای به حال کاربرا.... محمد یه مرکز باز پروری " نواندیشان " هم باز کن 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ زندگی عادی کاربران معتاد موقع رفتن به گردش و مسافرت: هر چی میکشیم زیر سر تو و این فروم توئه:vahidrk::icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ بابا یه چاهیه کندم خودمم افتادم توش :icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
Zheyar 53 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۸۹ شی شد ؟ نتیجه نگرقتین ؟ راه کار بدین بابا ! :w00: پارشال که رد شدیم امشالم این لامشب نمیزاله دلش بخونم ! لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۸۹ اینقدر اسپم نکنید :w00: موقع ارسال پست به فکر صاحاب تاپیک و بقیه خواننده ها هم باشید :w00: "لا انتشر الاسبم فی توابیک...افلا تعقلون؟!":w00: سوره نواندیشان آیه 18 با تشکر 5 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۸۹ اعتیاد بد دردیه.... خب به نظر من می شه زمان بندی کنیم برای کارامون هی میگن مهنار چرا آنلاینی ؟:w00: بابا جان منی که همیشه آنلاینم دلیلش اینه که همه ی زندگیم آنلاینه...همیه تکالیفم درسام همه چی خلاصه جرا اني؟ فک کردی ....... ماه رمضون پارسال بود داشتم بی خیال تو ماشین سیگار میکشیدم مچمو گرفت یدفه ....... منو برد کلانتری ماشینمو خابوند منو آزاد کرد:jawdrop: فک کنننننننننننن:jawdrop::jawdrop: میگه ماشینتو میخابونم لذت میبرم ولی خودتو دوس ندارم نگه دارم:icon_pf (34): منو با ماشین میبینه انجوری میشه ==>:gnugghender: اين معلومه ابراره بابا یه چاهیه کندم خودمم افتادم توش :icon_pf (34): همش تقصير توهه اینقدر اسپم نکنید :w00:موقع ارسال پست به فکر صاحاب تاپیک و بقیه خواننده ها هم باشید :w00: "لا انتشر الاسبم فی توابیک...افلا تعقلون؟!":w00: سوره نواندیشان آیه 18 با تشکر 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۹ خوب ما که این 4 صفحرو خوندیم هممون معتاد بودیم راه حل چی شد؟؟؟؟؟؟ بریم کن؟ 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۹ اینقدر اسپم نکنید :w00:موقع ارسال پست به فکر صاحاب تاپیک و بقیه خواننده ها هم باشید :w00: "لا انتشر الاسبم فی توابیک...افلا تعقلون؟!":w00: سوره نواندیشان آیه 18 با تشکر 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۹ راه حل رو یکی اون وسط مسطا گفت :w00:برنامه ریزی :w00: "برای هر روزتون هدف داشته باشید...برنامه ریزی کنید...و اونا رو یادداشت کنید....و سعی کنید تا آخر شب به هدفهایی که تعیین کردید برسید" "فرازی از نصیحت مهندس حقیقی (syngonium) به جوانان" با تشکر 1 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۹ من معتاد نیشتم بوخودا:w00: فقط ساعت وختایی که پای نقشه کشی هستم یه سر سری هم به اینجا میزنم ... وختایی هم که مهمونیم با موبایل کانکت میشم ببینم چه خبره... وختایی هم که پای تلویزیونم یه چشمم به لپ تاپه... وختایی هم که کار ندارم یه سرکی میکشم... وختایی هم که درحال رانندگیم ... باقی وختا اصلا نمیام پای نت ... 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۹ راه حل رو یکی اون وسط مسطا گفت:w00:برنامه ریزی :w00: "برای هر روزتون هدف داشته باشید...برنامه ریزی کنید...و اونا رو یادداشت کنید....و سعی کنید تا آخر شب به هدفهایی که تعیین کردید برسید" "فرازی از نصیحت مهندس حقیقی (syngonium) به جوانان" با تشکر خوب فقط شعار ندین.............. خوب مثلا چطور برنامه ریزی؟؟؟؟:w00: من که اگه نیام نت:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۹ خوب فقط شعار ندین.............. خوب مثلا چطور برنامه ریزی؟؟؟؟:w00: من که اگه نیام نت:icon_pf (34): تو که خودت بهتر از من بلدی من چمدونم...هر کی هر جور خودش میدونه باید برنامه ریزی کنه یه نقل قول دیگه: "سعی کن نت رو کنار بزاری...سخته...ولی میشه...وقتتو باید پر کنی.....با کلاس رفتن و کتاب خوندن و تفریحات دیگه.......نت خیلی وقتتو میگیره ....... مثلا اوقات فراغتتو میای نت بعد دیگه نمیری کاب بخونی و ..." "مدیر گفت و گو آزاد باشگاه مهندسان":w58: بهار 89 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۹ خوب این برنامه ریزیو که خودمون می دونستیم... اما کیه که بهش عمل کنه؟؟؟///:banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۹ اون روزی که برنامه ریزی میکنی نیای نت بیشتر از روزای دیگه میای :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده