آریوبرزن 13988 ارسال شده در 7 دی، 2010 شلام داشییییییییییی میگم من مهتاد نیشتما فقط تفننی میام نت ، دیروز 2ساعت شیشتمم خراب بود نمیدونم چرا بدن درد گرفته بودم
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 7 دی، 2010 اعتیاد بد دردیه.... خب به نظر من می شه زمان بندی کنیم برای کارامون هی میگن مهنار چرا آنلاینی ؟:w00: بابا جان منی که همیشه آنلاینم دلیلش اینه که همه ی زندگیم آنلاینه...همیه تکالیفم درسام همه چی خلاصه اااااااا جدی!!!!!!1منم خیلی تو کف این قضیه بودم! 1
Mahnaz.D 61918 ارسال شده در 7 دی، 2010 ادمین که معتاد باشه وای به حال کاربرا.... محمد یه مرکز باز پروری " نواندیشان " هم باز کن 2
شقایق31 40377 ارسال شده در 7 دی، 2010 زندگی عادی کاربران معتاد موقع رفتن به گردش و مسافرت: هر چی میکشیم زیر سر تو و این فروم توئه:vahidrk::icon_razz: 3
Zheyar 53 ارسال شده در 7 دی، 2010 شی شد ؟ نتیجه نگرقتین ؟ راه کار بدین بابا ! :w00: پارشال که رد شدیم امشالم این لامشب نمیزاله دلش بخونم !
میلاد 24047 ارسال شده در 8 دی، 2010 اینقدر اسپم نکنید :w00: موقع ارسال پست به فکر صاحاب تاپیک و بقیه خواننده ها هم باشید :w00: "لا انتشر الاسبم فی توابیک...افلا تعقلون؟!":w00: سوره نواندیشان آیه 18 با تشکر 5
VINA 31339 ارسال شده در 8 دی، 2010 اعتیاد بد دردیه.... خب به نظر من می شه زمان بندی کنیم برای کارامون هی میگن مهنار چرا آنلاینی ؟:w00: بابا جان منی که همیشه آنلاینم دلیلش اینه که همه ی زندگیم آنلاینه...همیه تکالیفم درسام همه چی خلاصه جرا اني؟ فک کردی ....... ماه رمضون پارسال بود داشتم بی خیال تو ماشین سیگار میکشیدم مچمو گرفت یدفه ....... منو برد کلانتری ماشینمو خابوند منو آزاد کرد:jawdrop: فک کنننننننننننن:jawdrop::jawdrop: میگه ماشینتو میخابونم لذت میبرم ولی خودتو دوس ندارم نگه دارم:icon_pf (34): منو با ماشین میبینه انجوری میشه ==>:gnugghender: اين معلومه ابراره بابا یه چاهیه کندم خودمم افتادم توش :icon_pf (34): همش تقصير توهه اینقدر اسپم نکنید :w00:موقع ارسال پست به فکر صاحاب تاپیک و بقیه خواننده ها هم باشید :w00: "لا انتشر الاسبم فی توابیک...افلا تعقلون؟!":w00: سوره نواندیشان آیه 18 با تشکر 1
Matin H-d 18147 ارسال شده در 8 دی، 2010 خوب ما که این 4 صفحرو خوندیم هممون معتاد بودیم راه حل چی شد؟؟؟؟؟؟ بریم کن؟ 1
شقایق31 40377 ارسال شده در 8 دی، 2010 اینقدر اسپم نکنید :w00:موقع ارسال پست به فکر صاحاب تاپیک و بقیه خواننده ها هم باشید :w00: "لا انتشر الاسبم فی توابیک...افلا تعقلون؟!":w00: سوره نواندیشان آیه 18 با تشکر 1
میلاد 24047 ارسال شده در 8 دی، 2010 راه حل رو یکی اون وسط مسطا گفت :w00:برنامه ریزی :w00: "برای هر روزتون هدف داشته باشید...برنامه ریزی کنید...و اونا رو یادداشت کنید....و سعی کنید تا آخر شب به هدفهایی که تعیین کردید برسید" "فرازی از نصیحت مهندس حقیقی (syngonium) به جوانان" با تشکر 1
rezanassimi 9037 ارسال شده در 8 دی، 2010 من معتاد نیشتم بوخودا:w00: فقط ساعت وختایی که پای نقشه کشی هستم یه سر سری هم به اینجا میزنم ... وختایی هم که مهمونیم با موبایل کانکت میشم ببینم چه خبره... وختایی هم که پای تلویزیونم یه چشمم به لپ تاپه... وختایی هم که کار ندارم یه سرکی میکشم... وختایی هم که درحال رانندگیم ... باقی وختا اصلا نمیام پای نت ... 2
MOJTABA 77 8304 ارسال شده در 8 دی، 2010 راه حل رو یکی اون وسط مسطا گفت:w00:برنامه ریزی :w00: "برای هر روزتون هدف داشته باشید...برنامه ریزی کنید...و اونا رو یادداشت کنید....و سعی کنید تا آخر شب به هدفهایی که تعیین کردید برسید" "فرازی از نصیحت مهندس حقیقی (syngonium) به جوانان" با تشکر خوب فقط شعار ندین.............. خوب مثلا چطور برنامه ریزی؟؟؟؟:w00: من که اگه نیام نت:icon_pf (34): 1
میلاد 24047 ارسال شده در 8 دی، 2010 خوب فقط شعار ندین.............. خوب مثلا چطور برنامه ریزی؟؟؟؟:w00: من که اگه نیام نت:icon_pf (34): تو که خودت بهتر از من بلدی من چمدونم...هر کی هر جور خودش میدونه باید برنامه ریزی کنه یه نقل قول دیگه: "سعی کن نت رو کنار بزاری...سخته...ولی میشه...وقتتو باید پر کنی.....با کلاس رفتن و کتاب خوندن و تفریحات دیگه.......نت خیلی وقتتو میگیره ....... مثلا اوقات فراغتتو میای نت بعد دیگه نمیری کاب بخونی و ..." "مدیر گفت و گو آزاد باشگاه مهندسان":w58: بهار 89 2
Matin H-d 18147 ارسال شده در 9 دی، 2010 خوب این برنامه ریزیو که خودمون می دونستیم... اما کیه که بهش عمل کنه؟؟؟///:banel_smiley_4: 2
shaden. 18583 ارسال شده در 9 دی، 2010 اون روزی که برنامه ریزی میکنی نیای نت بیشتر از روزای دیگه میای :icon_pf (34): 3
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری