نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ فکر میکنم بهتره یکی سوال بعدی رو بذاره من با اجازه این کارو میکنم 4 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ چون میدونم سخته یه کم راهنمایی میکنم این گیاه از خانواده ای هست که خیلی شبیه به خانواده آفتابگردانه و در رده بندی ها این دو خانوداه در گروههای خواهری قرار میگیرند چون هر دو گل آذین کاپیتول دارند 4 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ گل کبوتر میتونه باشه ... 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ گل كبوتر (ماميسا) scabiosa گل کبوتر میتونه باشه ... 12 دقه اختلاف بین دو ارسال پست! چرا من ندیدم! :banel_smiley_52: آفرین دوست عزیز پس حتما درست میتونه باشه! 3 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ گل کبوتر میتونه باشه ... گل كبوتر (ماميسا) scabiosa بله کاملا درسته Scabiosa از خانواده Dipsacaceae گونه اش رو مطمئن نیستم اگه کسی میدونه بگه منم بدونم تفاوت این خانواده با خانواده Asteracaea یا آفتابگردان ایته که این خانواده برگهای متقابل داره و به جای 5تا پرچم که در خانواده آفتابگردان معمول هست 4تا پرچم داره. هم چنین شاخه زنی خاص و متفاوتی داره:w14::w42: ولی اسم فارسیشو من نمیدونستم 2 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ تو منطقه ما پره . (آ-غ) Reum یا ریواس از خانواده Polygonaceae یا علف هفت بند. که تو مناطق جنوبی زیاده و مزه ترشی هم داره متاسفانه گونه اش رو نمیدونم این خانواده از روی غلاف اکرا که شاخص این خانواده هست و در بندهای ساقه به چشم میخورند شناخته می شوند.:w42::w14::w139: 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ تو منطقه ما پره . (آ-غ) ریواس نیست؟ 3 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ تو منطقه ما پره . (آ-غ) یه سوال این آ-غ یعنی چی؟ 1 لینک به دیدگاه
Hazhir 513 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ یه سوال این آ-غ یعنی چی؟ آذربايجان غربي 2 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ نه ولی از یه راسته هستن راسته Rosales اما خانواده اشون فرق میکنه 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ نظرم عوض شد نمیدونم چیه!!!:persiana__hahaha: 1 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ اگه کسی باغ ارم رفته باشه و دقت کرده باشه این گیاه تو قسمت باغ سنگی هست یه راهنمایی دیگه از خانواده Rosaceae هست 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده