نسترن 2411 ارسال شده در 1 شهریور، 2011 فکر میکنم بهتره یکی سوال بعدی رو بذاره من با اجازه این کارو میکنم 4
نسترن 2411 ارسال شده در 1 شهریور، 2011 چون میدونم سخته یه کم راهنمایی میکنم این گیاه از خانواده ای هست که خیلی شبیه به خانواده آفتابگردانه و در رده بندی ها این دو خانوداه در گروههای خواهری قرار میگیرند چون هر دو گل آذین کاپیتول دارند 4
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 2 شهریور، 2011 گل كبوتر (ماميسا) scabiosa گل کبوتر میتونه باشه ... 12 دقه اختلاف بین دو ارسال پست! چرا من ندیدم! :banel_smiley_52: آفرین دوست عزیز پس حتما درست میتونه باشه! 3
نسترن 2411 ارسال شده در 2 شهریور، 2011 گل کبوتر میتونه باشه ... گل كبوتر (ماميسا) scabiosa بله کاملا درسته Scabiosa از خانواده Dipsacaceae گونه اش رو مطمئن نیستم اگه کسی میدونه بگه منم بدونم تفاوت این خانواده با خانواده Asteracaea یا آفتابگردان ایته که این خانواده برگهای متقابل داره و به جای 5تا پرچم که در خانواده آفتابگردان معمول هست 4تا پرچم داره. هم چنین شاخه زنی خاص و متفاوتی داره:w14::w42: ولی اسم فارسیشو من نمیدونستم 2
نسترن 2411 ارسال شده در 2 شهریور، 2011 تو منطقه ما پره . (آ-غ) Reum یا ریواس از خانواده Polygonaceae یا علف هفت بند. که تو مناطق جنوبی زیاده و مزه ترشی هم داره متاسفانه گونه اش رو نمیدونم این خانواده از روی غلاف اکرا که شاخص این خانواده هست و در بندهای ساقه به چشم میخورند شناخته می شوند.:w42::w14::w139: 2
نسترن 2411 ارسال شده در 5 شهریور، 2011 نه ولی از یه راسته هستن راسته Rosales اما خانواده اشون فرق میکنه 2
نسترن 2411 ارسال شده در 5 شهریور، 2011 اگه کسی باغ ارم رفته باشه و دقت کرده باشه این گیاه تو قسمت باغ سنگی هست یه راهنمایی دیگه از خانواده Rosaceae هست 1
ارسال های توصیه شده