Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ 3 هفته است اینجا خوابیدههههههههههه! خواب زمستونی هم انقدر نیست! نسترن جان بیا و یه گردگیری کن. 4 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۹ مثل اینکه قرار بود برای اینجا یه فکر اساسی بشه اکشال نداره تا اون موقع یه عکس میذارم بگین چیه سخت نیس زود جواب بدین 1 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۹ مثل اینکه قرار بود برای اینجا یه فکر اساسی بشه اکشال نداره تا اون موقع یه عکس میذارم بگین چیه سخت نیس زود جواب بدین نمیدونم چرا اینو میبینم یاد زنبق میفتم 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۹ این یه گیاهه که بد جایی روئیده و متاسفانه به خاطر پی کنی مجبوریم لهش بکنیم و جاش برج بسازیم 4 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۹ نسترن جان من پیشنهاد میکنم برای اینکه تاپیک مکان اسپم نشه! همین تاپیک رو مطالبش رو برداری و یه تاپیک آموزشی سیستماتیک ایجاد کنی. مرسی. 5 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۹ نمیدونم چرا اینو میبینم یاد زنبق میفتم نخیر اشتباهه زنبق نیس متاسفم 3 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۹ نسترن جانمن پیشنهاد میکنم برای اینکه تاپیک مکان اسپم نشه! همین تاپیک رو مطالبش رو برداری و یه تاپیک آموزشی سیستماتیک ایجاد کنی. مرسی. یعنی شما میگین با همین موضوع یه تایپیک سیستماتیک بزنم؟ خوب اگه شما اینطور صلاح میدونین باشه حتما اقدام خواهد شد:w139: 4 لینک به دیدگاه
FGNI 297 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۸۹ اختر تاپیکاتون خوابیدن بیدارشون کنم :دی 4 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۸۹ اختر تاپیکاتون خوابیدن بیدارشون کنم :دی مرسی داداشم آره دیگه ... کسی جدی نمیگیره :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
FGNI 297 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۸۹ مرسی داداشمآره دیگه ... کسی جدی نمیگیره :icon_pf (34): شما دستور بده خودم میام راش میندازم :w410: ولی یکی باید بیاد یادم بندازه 2 لینک به دیدگاه
FGNI 297 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۸۹ لیلیوم؟ گفتی لیلیوم یاد مریم افتادم جاش خالیه اینجا 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۸۹ شما دستور بده خودم میام راش میندازم :w410: ولی یکی باید بیاد یادم بندازه این گوی و اینم میدون ... شما تخصصت باغبانی ما کی باشیم که بخوایم دستور بدیم. 1 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۸۹ اختر تاپیکاتون خوابیدن بیدارشون کنم :دی آفرین درسته گل اختر(canna) Cannaceae :تيره گياهي است دائمي، با ريزومهاي ( اندامهاي زير زميني كه بعضي گياهان به جاي ريشه دارند) قومي روي آن جوانه هاي درشتي رشدونمو مي كند. نسبت به سرماي زياد حساس است. در تابستان به گل مينشيند و گلهاي آن به رنگهاي سرخ، نارنجي، زرد است.:w14: 3 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۸۹ اختر تاپیکاتون خوابیدن بیدارشون کنم :دی آفرین درسته گل اختر(canna):w14: از خانواده cannaceae گیاهی تابستانی است با ریزوم های دائمی. 3 لینک به دیدگاه
FGNI 297 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ یعنی من الان برنده شدم ؟ خوب چیکار کنم ؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده