- Nahal - 47858 ارسال شده در 23 تیر، 2011 یه روزی که خیلی دور نیست می رسه فصل شکفتن بی هراس از شب و تکرار از حضور خنده گفتن شعله ی بی وقفه ی عشق می زنه رو تن ظلمت تو همین روزای تو راه می شکنه شیشه ی وحشت (با اجازه خاکستری ) ebi 2
Khakestari 613 ارسال شده در 23 تیر، 2011 :icon_gol: تو به اشک اجازه دادی روی چشم من بشینه تا غرورمو شکستم گفتی عاشقی همینه .... گفتی اما دل ندادی ... گفتی اما دل نبستی .... گفتی عاشقت نبودم ساده بودی که شکستی ... Ebi Mr Song 2
- Nahal - 47858 ارسال شده در 24 تیر، 2011 یه بوم خالی و سفید توی اتاق یخ زده جلوش یه مشت رنگ سیاه با یکی که حالش بده دراز شدم کف اتاق پنجره ها تا ته بازن تو دنیایی که من توشم خرسا به موشا می بازن میرم سراغ بوم و رنگ شروع میشه دوباره جنگ من و قلمو باهمیم میون این اتاق تنگ اول صداتو می کشم بعد میرسم به خندهات حقه هاتم رو می کنم بعد وا می مونم تو نگات رضا یزدانی 2
Khakestari 613 ارسال شده در 24 تیر، 2011 تو دونسته بودی چه خوش باورم من شکفتی و گفتی از عشق پرپرم من تا گفتم کی هستی ؟ تو گفتی یه بی تاب تا گفتم دلت کو ؟ تو گفتی که دریاب ... Dariush 2
- Nahal - 47858 ارسال شده در 24 تیر، 2011 با تو حکایتی دگر این دل ما به سر کند شب سیاه قصه را هوای تو سحر کند باور ما نمی شود ، در سر ما نمی رود از گذر سینه ما یار دگر گذر کند.... 2
f.d.m 101 ارسال شده در 24 تیر، 2011 دلم با هر تپش با هر شکستن داره می فهمه که هر اندازه خوبه عشق همون اندازه بی رحمه چه راههایی که رفتم تا بفهمم جز تو راهی نیست خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست 2
- Nahal - 47858 ارسال شده در 24 تیر، 2011 تو مثل ستاره بودی توی لحظه های سردم واسه پیدا کردن تو توی آسمون می گردم علیرضا قمیشی 1
Khakestari 613 ارسال شده در 25 تیر، 2011 منو حالا نوازش کن که این فرصت نره از دست شاید این آخرین باره که این احساس زیبا هست ... Ebi 1
- Nahal - 47858 ارسال شده در 27 تیر، 2011 رو به تو سجده می کنم دری به کعبه باز نیست بس که طواف کردمت مرا به حج نیاز نیست..... داریوش 1
Nima32 196 ارسال شده در 27 تیر، 2011 تو را می شناسم ای شبگرد عاشـق تـو بـا اسـم شـب مــن آشـنـایــی از انـدوه تـو بـا چـشـم تو پیآداـست که از ایـل و تـبـار عاشــق هایی تو را می شناسم ای سر در گریبان غریـبــگـی نـکـن بـا هق هق مـن تـن شـکستـه ات را بسپار به دست نوازش هـای دسـت عـاشـق مـن 3
Khakestari 613 ارسال شده در 29 تیر، 2011 نوش جونت اگه بردی نوش جونت هر چی خوردی تو رو هیچوقت نشناختم نوش جونم اگه باختم 2
Nima32 196 ارسال شده در 29 تیر، 2011 منو گنجشکهای خونه دیدنت عادتمونه به هوای دیدن تو پرمیگیریم از تو لونه تا بیای که مثل هر روز برامون دونه بپاشی منو گنجشکها میمیریم تو اگه خونه نباشی همیشه اسم تو بوده ، اول و آخر حرفهام بسکه اسم تورو خوندم بوی تو داره نفسهام عطر حرفهای قشنگت ، عطر یک صحرا شقایق تو همون شرمی که از اون سرخه گونه های عاشق 3
AFARIN 7196 ارسال شده در 29 تیر، 2011 قلبمو با آرزو دوباره درآميختي از روزي كه اومدي شهرو به هم ريختي از روزي كه اومدي زندگي آغاز شد هرچي در بسته بود به روي من باز شد هايده 2
Khakestari 613 ارسال شده در 29 تیر، 2011 در جواب نامه ی تو نارفیق از تو نوشتم از تو که شد با تو آغاز لحظه لحظه سرنوشتم رفتی اما کردی یادم اخه یار با وفاتم واسه فهمیدن حرفت منو کم داری فداتم ... Ebi 2
Nima32 196 ارسال شده در 29 تیر، 2011 میگذره روزای عمرت توی جاده های خلوت تا بخوای بر گردی خونه گم میشی تو باغ غربت واسه ما فرقی نداره هر جا باشیم شب نشینیم دلخوشیم به این که شاید سحرو یه روز ببینیم آخرش یه روزی هجرت در خونتو میکوبه تازه اون لحظه میفهمی همه آسمون غروبه قمیشی 2
Khakestari 613 ارسال شده در 29 تیر، 2011 هر کی میخواد با کلاشی سر کلاس نقاشی پیرهن گلدار نکشیم خاطره ی یار نکشیم درخت سر باز نکشیم بد تر ازون ساز نکشیم باید بدونه عاقبت دو بال پرواز میکشیم درای این مدرسه رو رنگی و دلباز می کشیم رو اغذای بی صدا ساز می کشیم ....ساز می کشیم ... باز هم ebi 1
- Nahal - 47858 ارسال شده در 30 تیر، 2011 مثل یک معجزه اسمش تو کتابا اومده تن اون شعرای عاشقانه گفتن بلده ..... فرهاد 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 30 تیر، 2011 همیشه اشتیاق مبهمی هست واسه اون که باید بی تو باشه غروب ها که دلم می گیره می گم شاید امشب شب مهتاب باشه شاید امشب شب مهتاب باشه احسان خواجه امیری
Khakestari 613 ارسال شده در 30 تیر، 2011 هز منزل این راه بیابان هلاک است هر چشمه سرابیست که بر سینه ی خاک است در سایه ی هر سنگ اگر گل به زمین است, نقش تن ماریست که در خواب کمین است dariush 2
ارسال های توصیه شده