- Nahal - 47858 ارسال شده در 7 خرداد، 2013 دستشو می گیری نگرانت می شم دور می شی میری نگرانت می شم دستتو می گیره دور میشه میره تو رو از دست دادن تلخه نفسگیره ... ابی
Cinderella 9897 ارسال شده در 19 تیر، 2013 حوصله ندارم اما،همه قصه رو میگم،همه قصه رو حتی،اون جایی که دوست ندارم
هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 19 تیر، 2013 من که میدانم شبی عمرم به پایان می رسد نوبت خاموشی من سهل و اسان میرسد ...پس چرا عاشق نباشم
Cinderella 9897 ارسال شده در 19 تیر، 2013 مثل خاطرات بدکردار، تو سرم مثل بوق ممتد شو، با خودت جور تازه ای تا کن، با بدی جور تازه ای بد شو، مثل حرفهای بی مخاطب باش
هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 19 تیر، 2013 شتر از بار می ناله مو از دل لیلا خانم بنالیم هردومون منزل به منزل لیلا خانم شتر ناله که مو بارم گرونه لیلا خانم مو هم نالم که دور افتادم از دل لیلا خانم لیلا وفای تورِ گردم ناز غمکای تورِ گردم چشمای سیای تورِ گردم را میری ناز نازک جون قد و بالای تورِ گردم "سما بینا"
Cinderella 9897 ارسال شده در 19 تیر، 2013 مثل اعتراض نطفه ببند، روی نتهای کوک بی اعصاب، دنیا رو آب می بره امروز، پاشو پاشو پاشو از خواب، مثل حرفهای بی مخاطب باش
bar☻☻n 5895 ارسال شده در 6 آذر، 2013 شهر من من به تو می اندیشم نه به تنهایی خویش از پس شیشه تو را می بینم که گرفتی مرا در بر خویش سیاوش قمیشی
mani24 29665 ارسال شده در 21 آذر، 2013 شهر من من به تو می اندیشم نه به تنهایی خویش از پس شیشه تو را می بینم که گرفتی مرا در بر خویش سیاوش قمیشی شاید خیلی از این حرفا دروغه تا وقتی باهمیم از عشق میگیم نباشیم قولمون حتی دروغه از این عشقایی که زنجیر میشه هوس هایی که دامن گیر میشه میترسم چون دلم بی اعتماده به احساسی که بی تأثیر میشه
bar☻☻n 5895 ارسال شده در 8 دی، 2013 شاید خیلی از این حرفا دروغه تا وقتی باهمیم از عشق میگیم نباشیم قولمون حتی دروغه از این عشقایی که زنجیر میشه هوس هایی که دامن گیر میشه میترسم چون دلم بی اعتماده به احساسی که بی تأثیر میشه هوای خانه چه دلگیر می شود گاهی از این زمانه دلم سیر می شود گاهی عقاب تیز پر دشت های استغنا اسیر پنجه ی تقدیر می شود گاهی مبر ز موی سپیدم گمان به عمر دراز جوان ز حادثه ای پیر می شود گاهی... بازم سیاوش قمیشی
AFARIN 7196 ارسال شده در 29 بهمن، 2013 يه روز مرد خدايي يه روز اهل ريايي يه روز مرد قناعت يه روز حاتم طايي يه روز آتش خشمي يه روز مظهر مهري يه روز عاشق عشقي يه روز اهل جدايي يا يكرنگي و موندن به دل مهرُ نشوندن يا يكپارچگي محض يا از ريشه سوزوندن مهســـــــــــــــتي
دختر باران 18625 ارسال شده در 29 اسفند، 2013 من از این دنیا چی میخوام ؟دوتا صندلی چوبی که من و تو رو بشونه ...برای گفتن خوبی:hapydancsmil:
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 29 اسفند، 2013 نوایی نوایی ، نوایی نوایی همه با وفایند تو گل بی وفایی:girl_in_dreams:
ستاره193 4133 ارسال شده در 30 اسفند، 2013 يادمه روزي كه رفتي دل تنهاييمو بردي يادمههههههههههههه يادمههههههههههه (فرزاد فرزين) ه بده
masi eng 47044 ارسال شده در 30 اسفند، 2013 هوار هوار ... یارم می آید دلدارم می آید این دل اسیره طاقت نداره یام می آید دلدارم می آید
Gandom.E 17805 ارسال شده در 30 اسفند، 2013 دوباره بیقراری و دوباره گریه های من نمیدونم چرا به تو نمیرسه صدای من (گذشته ها-خواجه امیری) ن بده
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 30 اسفند، 2013 نشستم روبه روی تو نگاهم سخت دلداه ست آخه کی باورش میشه عبادت انقدر ساده ست (حامد میرفتاحی) ت بدید
Gandom.E 17805 ارسال شده در 30 اسفند، 2013 تو همون حس غریبی که همیشه بامنی تو بهونه هر عاشق واسه زنده موندنی ی
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 30 اسفند، 2013 تو همون حس غریبی که همیشه بامنی تو بهونه هر عاشق واسه زنده موندنی ی یه شب مهتاب ماه میاد تو خواب منو میبره ته اون دره ه بده
ارسال های توصیه شده