- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ دستشو می گیری نگرانت می شم دور می شی میری نگرانت می شم دستتو می گیره دور میشه میره تو رو از دست دادن تلخه نفسگیره ... ابی لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ حوصله ندارم اما،همه قصه رو میگم،همه قصه رو حتی،اون جایی که دوست ندارم لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ من که میدانم شبی عمرم به پایان می رسد نوبت خاموشی من سهل و اسان میرسد ...پس چرا عاشق نباشم لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ مثل خاطرات بدکردار، تو سرم مثل بوق ممتد شو، با خودت جور تازه ای تا کن، با بدی جور تازه ای بد شو، مثل حرفهای بی مخاطب باش لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ شتر از بار می ناله مو از دل لیلا خانم بنالیم هردومون منزل به منزل لیلا خانم شتر ناله که مو بارم گرونه لیلا خانم مو هم نالم که دور افتادم از دل لیلا خانم لیلا وفای تورِ گردم ناز غمکای تورِ گردم چشمای سیای تورِ گردم را میری ناز نازک جون قد و بالای تورِ گردم "سما بینا" لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ مثل اعتراض نطفه ببند، روی نتهای کوک بی اعصاب، دنیا رو آب می بره امروز، پاشو پاشو پاشو از خواب، مثل حرفهای بی مخاطب باش لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۲ شهر من من به تو می اندیشم نه به تنهایی خویش از پس شیشه تو را می بینم که گرفتی مرا در بر خویش سیاوش قمیشی لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۲ شهر من من به تو می اندیشم نه به تنهایی خویش از پس شیشه تو را می بینم که گرفتی مرا در بر خویش سیاوش قمیشی شاید خیلی از این حرفا دروغه تا وقتی باهمیم از عشق میگیم نباشیم قولمون حتی دروغه از این عشقایی که زنجیر میشه هوس هایی که دامن گیر میشه میترسم چون دلم بی اعتماده به احساسی که بی تأثیر میشه لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۲ شاید خیلی از این حرفا دروغه تا وقتی باهمیم از عشق میگیم نباشیم قولمون حتی دروغه از این عشقایی که زنجیر میشه هوس هایی که دامن گیر میشه میترسم چون دلم بی اعتماده به احساسی که بی تأثیر میشه هوای خانه چه دلگیر می شود گاهی از این زمانه دلم سیر می شود گاهی عقاب تیز پر دشت های استغنا اسیر پنجه ی تقدیر می شود گاهی مبر ز موی سپیدم گمان به عمر دراز جوان ز حادثه ای پیر می شود گاهی... بازم سیاوش قمیشی لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۲ يه روز مرد خدايي يه روز اهل ريايي يه روز مرد قناعت يه روز حاتم طايي يه روز آتش خشمي يه روز مظهر مهري يه روز عاشق عشقي يه روز اهل جدايي يا يكرنگي و موندن به دل مهرُ نشوندن يا يكپارچگي محض يا از ريشه سوزوندن مهســـــــــــــــتي لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۲ نگووووو نگو دوستت ندارم نمیتونم بدون تو آخه دووم بیارم لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۲ من از این دنیا چی میخوام ؟دوتا صندلی چوبی که من و تو رو بشونه ...برای گفتن خوبی:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۲ یه روزی تنگ غروب آسمون...میرم از شهر تو ای نا مهربون لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۲ نوایی نوایی ، نوایی نوایی همه با وفایند تو گل بی وفایی:girl_in_dreams: لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۲ يادمه روزي كه رفتي دل تنهاييمو بردي يادمههههههههههههه يادمههههههههههه (فرزاد فرزين) ه بده لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۲ هوار هوار ... یارم می آید دلدارم می آید این دل اسیره طاقت نداره یام می آید دلدارم می آید لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۲ دوباره بیقراری و دوباره گریه های من نمیدونم چرا به تو نمیرسه صدای من (گذشته ها-خواجه امیری) ن بده لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۲ نشستم روبه روی تو نگاهم سخت دلداه ست آخه کی باورش میشه عبادت انقدر ساده ست (حامد میرفتاحی) ت بدید لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۲ تو همون حس غریبی که همیشه بامنی تو بهونه هر عاشق واسه زنده موندنی ی لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۲ تو همون حس غریبی که همیشه بامنی تو بهونه هر عاشق واسه زنده موندنی ی یه شب مهتاب ماه میاد تو خواب منو میبره ته اون دره ه بده لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده