lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ من و گنجشکای خونه دیدنت عادتمونه به هوای دیدن تو پر میگیریم از تو لونه گوگوش 4 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ هرکسی هستی 1دفعه پر بکش از پشت نقاب از رو نوشته حرف نزن رها شو از پیله ی خواب سیاوش 3 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ با من از دوست دارم حرفی نزن آخه عشقی نست میون تو و من نمیدونم از کیه 4 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ نسترن ای عشق من حرفی بزن بگو تورو بخدا تو دلت مال کیه؟ تو حواست جای دیگست و خودت نمیدونی بخدا،نمیدونی بخدا فرشید امین 4 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ آدم فروش دست تو رو شده برام قصه هاتو بلد شدم من آدم خوبی بودم به خاطر تو بد شدم شادمهر 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ منــــم یــــه تقویم پــــر از زمســـتون چــله نشین دلـــی دربــــو داغــــون ســــال کبیسه امو شــــگون نــدارم از هیچکســــی خاطـــره ای نـــدارم محسن یگانه لینک به دیدگاه
aseman70 790 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ من زنم زن زمستون هم نژاد کوه وتیشه طعم شیرین یه آغوش معنی درخت و تیشه مهرنوش ه بده..... 4 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ میدونم دوستم نداری حتی قد یه قناری اما عاشقم هنوزم من که اشتباه نکردم سامان 5 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد معنی معجزه شو زود به قلبم برگرد محمد علیزاده 1 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۰ دنبال کی می گردی عشق تو روبروته هر چی دلت خواست بگو چه موقع سکوته؟! احسان خواجه امیری 1 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۰ هنوزم میشه عاشق بود توباشی کار سختی نیست بدون مرز با من باش اگرچه دیگه وقتی نیست ابی 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۰ تو آرومی ، تودریایی تو مغروری ، تو آتیشی من از چشم تو می خونم که داری عاشقم می شی فریدون آسرایی 2 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۰ یه پنجره با یه قفس یه حنجره بی هم نفس سهم من از بودن تو یه خاطرست همین و بس شادمهر 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۰ ساکت نشستی و من عاشقت شدم موهاتو بستی و من عاشقت شدم رستاک 4 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ منو دریا، منو بارون، منو آسمون صدا کن اسممو واژه به واژه تو دل ترانه جا کن محمد اصفهانی 3 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ نوایی نوایی نوایی نوایی همه با وفایند تو گل بی وفایی هم شادمهر خونده هم شکیلا هم چند نفر دیگه 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۰ یه نفس دور از تو بودن واسه من ماهی و سالی با یه عکس و چند تا نامه پر نمیشه جای خالیت علیرضا عصار 2 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۰ تا حالا شده عاشق دختر بشی؟ میخوام حرف بزنم رک تر بشی.... پیش خودت میگی اینه عشق تاریخی اما دافت با یه بچه مایه داره خواب دیدی سروش هیچکس 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ یه جایی توی قلبت هست یه روزی خونه ی من بود به این زودی نگو دیره به این زودی نگو بدرود گوگوش 3 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ دوباره کنار آب زیر ستاره هاییم خوشحال از اینکه تو بهترین 3 ماه سالیم تنها مشکل اینه که تحت فشار خوابیم همه چی عالیه ولی اگه بزاره پائیز زد بازی 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده