رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

دوستان گلم میخوام تو این تاپیک عکسایی از معابر مشکل دار سطح شهر بذارم girl_yes2.gifو بخوام ازتون که بیاین تو بحث شرکت کنید ودرمورد دلیل ایجاد این مشکل، راه حل ومراحل رفع نقص و کلاً نکات مربوط به آسفالت گفتگو کنیم smile.gif

فکر نکنید شهرمن خلاصه میشه تو این معابر مشکل دارا f24.gifاینا یه سری از معابر شهره که میشه گفت البته همش داغون شده. girl_nea.gif

اینو من تو سایتای دیگه همگذاشتم تا یه مرحله ای خوب پیش رفت اما یهو متوقف شدdash1.gif

• Like 19
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 65
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

فكر و ايده بسيار عاليست ...

منم از فردا ميرم ببينم كجا مشكل داه عكسش بندازم ...

راستي تبليغ اين بخش هم با خودم....

خب چرا خودتون فعلا شروع نميكني تا هم اصول كار دسمون بياد

• Like 9
لینک به دیدگاه

خیلی خوبه!!

آره اتفاقا بعضی جاها،بعضی پیچا انقد ناجوره که یه آدمه معمولیم که در س نخونده میفهمه قناسی داره!!! :w16:

یادم باشه تا میتونم صحنه شکار کنم!! jazzybass.gif

• Like 7
لینک به دیدگاه

انقد ایراد و اشکال زیاده که اگه بخوایم عکسشونو بذاریم اینجا میشه تالار عکس

رو هر عکسی که میذاریم بحث کنیم و مزایا و معایبش و راهکارای بهتر شدنش رو تا اونجایی که به ذهنمون میرسه بررسی کنیم بعد بریم سراغ عکس بعدی...

البته این کار ما هیچ نتیجه ای تو بهبود اوضاع نداره ولی برا بهبود دید خودمون خوبه.

• Like 5
لینک به دیدگاه

دوستان فک نمیکردم این تاپیک استقبال بشه والا همون اول عکسارو میذاشتم الانم در اولین فرصت طی چندساعت آینده اینکارو میکنم عکسا آماده ست فقط الان بهشون دسترسی ندارم

اینجا مثه اینکه بحث علمی داغتر از بقیه جاهاست خداروشکر.

• Like 4
لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان
دوستان فک نمیکردم این تاپیک استقبال بشه والا همون اول عکسارو میذاشتم الانم در اولین فرصت طی چندساعت آینده اینکارو میکنم عکسا آماده ست فقط الان بهشون دسترسی ندارم

ا گه خودت هم باشی و تاپیک رو هدایت کنی یه کم هم اطلاع رسانی کنی بیشتر استقبال میشه:icon_gol:

لینک به دیدگاه

بله تازه كجاشو ديدي .... ما اينجا همه تشنه ايده هاي جديديم ... خودم بشخصه قول ميدم از اين تاپيك حمايت بشه

ا گه خودت هم باشی و تاپیک رو هدایت کنی یه کم هم اطلاع رسانی کنی بیشتر استقبال میشه:icon_gol:

ممنون دكتر جان كه حضور داريد .... اين خيلي خوبه كه شما هميشه پيش ما هستي ....

در مورد اطلاع رساني هم من همه عمرانيها رو خبر كردم ....حالااگه ببينم خوب پيش ميره يه اطلاع رساني كلي هم ميكنم......

• Like 3
لینک به دیدگاه

در مورد اطلاع رساني هم من همه عمرانيها رو خبر كردم ....حالااگه ببينم خوب پيش ميره يه اطلاع رساني كلي هم ميكنم......

خدا خیرت بده که این همه برا تالار عمران زحمت میکشی :ws41:

پیر شی جوون :ws41:

• Like 4
لینک به دیدگاه

خودم پایه م دکترجان فقط تازه واردم دستم بیاد که چی به چیه عالی میشه:ws2:

بله تازه كجاشو ديدي .... ما اينجا همه تشنه ايده هاي جديديم ... خودم بشخصه قول ميدم از اين تاپيك حمايت بشه

خوشم میاد اینجا بحث علمی داغه سایتای دیگه قبلا به منظور مسائل علمی میرفتم قبلاولی الان اونقد بحث علمیشون کمرنگ شده که فقط جنبه سرگرمی گرفته:ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان
.................

خواهش می کنم این وظیفه است بهتر از اینه بریم یه جایی خودمون هم ندونیم چی داریم میگیم .یه اصطلاح هم از شما یاد بگیریم بازم خوبه .. ولی به نظر من از غیر عمرانی هم دعوت کن فکر میکنم خیلی از دوستان مایل باشند مثلا معماران شهر سازان .

موفق باشی :icon_gol:

لینک به دیدگاه

واي ....

چقدر خرابي .....:icon_pf (34):

خيلي عكسا خوبي بود ... براي شروع خوبه ..:w16:..

:a030:خب دوستان شروع كنيم ... :a030:

اما قبلش هم اعلام بكنم براي ايجاد اين تاپيك خوب 20 امتياز به آرانوس عزيز تقديم ميشه كه بزودي براشون ثبت ميشه...:w16:

و در ادامه هم به كاربران فعال اين بخش كه در بحث حضور فعال داشته باشند يا عكس بزارند و بحث كنند به ترتيب 10 و 5 امتياز داده ميشود .:ws2:

در آخرم هم بزودي تبليغات اين تاپيك در تالار هاي ديگر انجام ميگيرد...:w410:

• Like 4
لینک به دیدگاه

اينم نظر من ....

خب از اونجاي كه هنوزم دانشجويي بيش نيستم پس خيلي نظر منو جدي نگيريد

....

عكس هاي خوبي بود فقط از اين به بعد دوستان لطف كنند حجم عكس ها تا جاي كه ميتونند كم كنند ...

من با يه ديد كلي ميگم ... در بيشتر عكسا مشكل شكست آسفالت بوده كه به نظر من ميتونه دو دليل داشته باشه ....

يكي عدم تراكم نامناسب بستر و زير بستر ميباشد كه بعد ا ز مدتي در صورت تراكم نامناسب آسفالت نشست كرده و ترك ميخورد ...

دليل دوم هم چسبندگي نامناسب مخلوط آسفالت ميباشد كه به دليل مرغوب نبودن مواد تشكيل دهنده رخ ميدهد و در مكان هاي كه احتمال ترمز آن شديد هست باعث پاره شدن آسفالت ميشود در شكل هم مشخص كه در يكي از آن كه خط عابر پياده را نشان ميدهد بدليل ترمز هاي مكرر در اين مكان باعث پارگي آسفالت شده ...

خب اين نظر من بود ....

منتظر نظر دوستان هم هستيم ....

منتظر عكس از دوستان هم هستيم .... حتما حجم عكسكم كنيد ...

• Like 6
لینک به دیدگاه

تو عکسهایی که گذاشتین انواع مختلفی از خرابی روکش راه بود که بهتره یکی یکی بررسی بشه.

82fd5f5e16004777b1ab.jpg

36a25561e3454dd6ab8d.jpg

این عکسا نمونه هایی از تخریب پوست سوسماری یا موزاییکیه

علت بوجود اومدنش هم:

زیر سازی های نادرست و نامتراكم

اشباع شدن قشر خاک ریزدانه

خستگي بيش از حد رويه در اثر بارگذاري زیاد

و روسازی بر روي خاك كم مقاومته

خب اینا معلومه از چی ناشی میشه دیگه... نبود تخصص در اجرا یا بی توجهی در نظارت

دوستان میتونن در مورد روشهای درست اصلاح این نوع خرابی چیزی بگن؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
خوب اینم از عکسا

4b399ec81fa14dce9526.jpg

ترکهای دوباندی در بين دو خط

این ترکها در فصل مشترک دو باند راه آسفالت شده و در محور طولی راه دیده میشن.

در اثر:

کوبیدگی نامناسب و تراکم ناکافی آسفالت

و اجراي غير همزمان رويه های آسفالتی خطوط كنار هم بوجود میان.

• Like 7
لینک به دیدگاه

0b29ad9199744e669813.jpg

احتمالا ترکهای انعکاسی (مطمئن نیستم)

این ترکها انعکاس ترکهای لایه های زیرین در سطح راهن

این ترکها می تونن بصورت طولی و عرضی یا بلوکی باشن

در اثر حرکات عمودی و افقی قشرهای زیرسازی

تغییرات درجه حرارت و رطوبت محیط

و عبور وسايل نقليه سنگين بوجود میان

• Like 8
لینک به دیدگاه

a3953241c7ab43d7aad3.jpg

فرسايش یا گر شدن!

به روند جدا شدن ريزدانه ها و درشت دانه ها از سطح آسفالت گفته میشه

بدلیل:

انجام كار آسفالت در شرايط نا مساعد محيطي خصوصاً در هواي سرد و داراي رطوبت نسبتاً بالا

تراكم نا كافي آسفالت و كم قير بودن

استفاده از مواد كثيف و آغشته به موادي مثل خاك و روغن

باقي ماندن برف و يخ به مدت طولاني بر رو سطح آسفالت

تاخير در پخش مصالح سنگي پس از قير پاشي

باز كردن راه براي استفاده وسايل نقليه خصوصاً ماشينهاي تندرو قبل از سفت شدن قير

وجود سطح متخلخل و غير مكنده در زير رويه آسفالتي

بكارگيري مواد آلوده يا نمناك در آسفالت

تاخير در غلطك زني مصالح سنگي

• Like 7
لینک به دیدگاه

69adfbdad2e24fe68950.jpg

در مورد این نظری ندارم

فقط میشه گفت یه ترمیم بسیار زیبا از پیمانکارای آب و فاضلاب یا مخابرات و نظارت مستقیم جددددددی شهرداری محترم در جهت رفاه حال شهروندان عزیزتر از جان!

• Like 7
لینک به دیدگاه

به نظر منم علت اصلي زير سازيه و وقتي به قول خودشون درست مي كنن فقط ظاهرش تغيير مي كنه و ارتفاع خيابان افزايش پيدا ميكنه:banel_smiley_4:

و علت ديگه هم استاندارد نبودن قير هستش:ws37:

• Like 6
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...