from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۸۹ کاره سختیه! به طور کلی یه آدمه بیکار میخاد! موافقم کار سختیه... خیلی سخت.... تنهایی هم نمیشه انجامش داد.... کار یه نفر نیست........ امیدوارم هر کی میشه موفق باشه....... 3 لینک به دیدگاه
farzaneh.y 2170 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۸۹ منم با يوحنا و پرتو موافقم كار يه نفر نيست بايد يه گروه باشه... 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۸۹ درسته که باید گروهی باشه. ولی یه مدیر مشخص باید انتخاب بشه که به همراه همکاراش اینکار رو انجام بدن. پس انتخاب اون شخص اول مهمه 5 لینک به دیدگاه
ricardo 490 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۸۹ کاره سختیه! به طور کلی یه آدمه بیکار میخاد! درسته که باید گروهی باشه. ولی یه مدیر مشخص باید انتخاب بشه که به همراه همکاراش اینکار رو انجام بدن.پس انتخاب اون شخص اول مهمه ادمین جان همین سیندرلا خوبه بیکاره ، فقط حواست باشه این مخ درست حسابی نداره ، کارتونو خراب نکنه !!!:w410: 1 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۸۹ ادمین جان همین سیندرلا خوبه بیکاره ، فقط حواست باشه این مخ درست حسابی نداره ، کارتونو خراب نکنه !!!:w410: منم میگم سیندی جدا اگه مشغله ام زیاد نبود حتما قبوله زحمت میکردم! :TAEL_SmileyCente: 1 لینک به دیدگاه
baraan 1186 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۸۹ مگه فقط توی تهران مراکز علمی هست؟؟ اتفاقا باید توی هر شهری ما یه نماینده داشته باشیم من فکر نمیکنم یک نفر بتونه از عهده مسئولیتهای این نقش بربیاد باید یه گروه باشن هوووم؟؟ من کاملا من موافقم:icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۹ خب بالاخره کی این مقام خطیر رو بر عهده گرفت لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26781 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ جالبه تمام دوستان از وارد بازار کار شدن تو این وضعیت خراب کاری فراری هستن لینک به دیدگاه
ricardo 490 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۸۹ جدا اگه مشغله ام زیاد نبود حتما قبوله زحمت میکردم! :TAEL_SmileyCente: ایشششششششششششش لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده