from_hell 10964 ارسال شده در 28 آذر، 2010 کاره سختیه! به طور کلی یه آدمه بیکار میخاد! موافقم کار سختیه... خیلی سخت.... تنهایی هم نمیشه انجامش داد.... کار یه نفر نیست........ امیدوارم هر کی میشه موفق باشه....... 3
farzaneh.y 2170 ارسال شده در 28 آذر، 2010 منم با يوحنا و پرتو موافقم كار يه نفر نيست بايد يه گروه باشه... 3
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 28 آذر، 2010 درسته که باید گروهی باشه. ولی یه مدیر مشخص باید انتخاب بشه که به همراه همکاراش اینکار رو انجام بدن. پس انتخاب اون شخص اول مهمه 5
ricardo 490 ارسال شده در 28 آذر، 2010 کاره سختیه! به طور کلی یه آدمه بیکار میخاد! درسته که باید گروهی باشه. ولی یه مدیر مشخص باید انتخاب بشه که به همراه همکاراش اینکار رو انجام بدن.پس انتخاب اون شخص اول مهمه ادمین جان همین سیندرلا خوبه بیکاره ، فقط حواست باشه این مخ درست حسابی نداره ، کارتونو خراب نکنه !!!:w410: 1
Cinderella 9897 ارسال شده در 28 آذر، 2010 ادمین جان همین سیندرلا خوبه بیکاره ، فقط حواست باشه این مخ درست حسابی نداره ، کارتونو خراب نکنه !!!:w410: منم میگم سیندی جدا اگه مشغله ام زیاد نبود حتما قبوله زحمت میکردم! :TAEL_SmileyCente: 1
baraan 1186 ارسال شده در 28 آذر، 2010 مگه فقط توی تهران مراکز علمی هست؟؟ اتفاقا باید توی هر شهری ما یه نماینده داشته باشیم من فکر نمیکنم یک نفر بتونه از عهده مسئولیتهای این نقش بربیاد باید یه گروه باشن هوووم؟؟ من کاملا من موافقم:icon_gol: 1
Mehdi.Aref 26783 ارسال شده در 2 دی، 2010 جالبه تمام دوستان از وارد بازار کار شدن تو این وضعیت خراب کاری فراری هستن
ricardo 490 ارسال شده در 11 بهمن، 2010 جدا اگه مشغله ام زیاد نبود حتما قبوله زحمت میکردم! :TAEL_SmileyCente: ایشششششششششششش
ارسال های توصیه شده