asal sadra 3752 ارسال شده در 30 آذر، 2010 همه چی عالیه ولی اگه بزاره پاییزچرا میره جلو عقربه هی/متنفرم از ته دل من از اول مهر چه قدر مسخره بود...یادم نیاد بهتره...روپوش/کله تراشیده/دلتنگی/استرس/آدمای جدید/...واقعا از پاییز و اول مهر متنفرم
shaden. 18583 ارسال شده در 30 آذر، 2010 :icon_pf (34): مهسا شقایق خواهرن.. (چرا من نمیدونسم) فقط خواجه حافظ شیراز نمیدونه ما خواهریم
VINA 31339 ارسال شده در 30 آذر، 2010 من گريه نكردميه دختري هم بود به اسم كيانا كه رفتم باهاش دوست شدم گفتم گريه نكن گفت مامانمو گم كردم بالاخره كلي دلداريش دادم تا ساكت شد اما تا ساكت شد گفتم چجوري گم كردي مامانتو دوباره يادش اومد گريه كرد اما همون ماجرا شد ما تا اخر دبيرستان هم كلاسي و هم مدرسه اي بوديم 1
شقایق31 40377 ارسال شده در 30 آذر، 2010 :icon_pf (34): مهسا شقایق خواهرن.. (چرا من نمیدونسم) :icon_pf (34)::jawdrop:
asal sadra 3752 ارسال شده در 30 آذر، 2010 فقط خواجه حافظ شیراز نمیدونه ما خواهریم عسل هم اضاف کن بش.. :icon_pf (34)::jawdrop: حالا خجالتم ندین.. خب نمیدونسم خو.. 1
morvaridtalaee 2591 ارسال شده در 6 فروردین، 2012 اولين روز مدرسه برام جالب نبود همش گريه مي كردم و ترس داشتم 1
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری