*Polaris* 19606 ارسال شده در 25 آذر، 2010 من همین الانشم میام یونی همین حسو دارم!!!مامانم + غذا میخوااام! مامانت رو برای غذا میخوای یا نه؟!
jonny depp 8297 ارسال شده در 25 آذر، 2010 واقعا؟؟؟خوش به حالت خب کاری نداره که! فقط یه کمرتتو قر میدادی و دستو پاتو می حرکتیی قرار نبود که اونجا شلنگ تخته بندازم که می خواستم برقصم چون بلد نبودم این کارو نکردم از اینکه کسی رقص بلد نیست الکی خودشو تکون میده مثلا داره می رقصه بدم میاد 3
lili 68 402 سازنده ارسال شده در 25 آذر، 2010 شقایق جون یه تاپیک آموزش رقص بزن... انگار طرفدار زیاد داره 1
شقایق31 40377 ارسال شده در 25 آذر، 2010 واقعا؟؟؟خوش به حالت خب کاری نداره که! فقط یه کمرتتو قر میدادی و دستو پاتو می حرکتیی :w58: 1
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 25 آذر، 2010 قرار نبود که اونجا شلنگ تخته بندازم که می خواستم برقصم چون بلد نبودم این کارو نکردم از اینکه کسی رقص بلد نیست الکی خودشو تکون میده مثلا داره می رقصه بدم میاد شوخیدم باو...چرا عصبانی میشی خو؟! :w58: :icon_redface: 1
jonny depp 8297 ارسال شده در 25 آذر، 2010 شوخیدم باو...چرا عصبانی میشی خو؟! :icon_redface: عصبانی نشدم 1
شقایق31 40377 ارسال شده در 25 آذر، 2010 یکی هم به من رقص یاد بده... بخدا ثواب داره ها... به وحید یاد دادم تو مجالس با هم قر میدیم برو از اون یاد بگیر 2
pianist 31130 ارسال شده در 25 آذر، 2010 به وحید یاد دادم تو مجالس با هم قر میدیمبرو از اون یاد بگیر جدی؟ باشه ولی... :banel_smiley_52: اگه مثل خردادیان خوش اخلاق باشه میرم پیشیش... 1
lili 68 402 سازنده ارسال شده در 25 آذر، 2010 خاطرات اولین روز مدرسه تون خیلی باحال بود مخصوصا خاطره شقایق بازم بگینننن 2
lili 68 402 سازنده ارسال شده در 25 آذر، 2010 من روز جشن شکوفه ها کلی خوشحال بودم :dancegirl2:گریه که نمیکردم هیچ ...تازه بچه های دیگه رو که گریه میکردن دلداری میدادم ...:there: همش از مامانم میپرسیدم اینا چرا گریه میکنن؟؟؟؟ خوش میگذره که روز جشن قلقلی و آقای قناد اومده بودن مدرسه مون خیلی هم لوس بودن... بعدشم کلی با دوستای جدیدم عکس گرفتم:icon_pf (17): یادش بخیررررررررررر 4
شقایق31 40377 ارسال شده در 25 آذر، 2010 خاطرات اولین روز مدرسه تون خیلی باحال بود مخصوصا خاطره شقایقبازم بگینننن :icon_redface: 1
anthonio montana 3249 ارسال شده در 27 آذر، 2010 همه چی عالیه ولی اگه بزاره پاییز چرا میره جلو عقربه هی/متنفرم از ته دل من از اول مهر چه قدر مسخره بود...یادم نیاد بهتره...روپوش/کله تراشیده/دلتنگی/استرس/آدمای جدید/...واقعا از پاییز و اول مهر متنفرم 1
yasi * m 5032 ارسال شده در 27 آذر، 2010 اه.... خیلی بد بود....نمیدونم من چه جوری هر روز ساعت 6 بیدار میشدم!! بابام هم همیشه روز اول مدرسه واسه اینکه حرص مارو در بیاره هی میگفت : هم کلاسی سلام!! خدایا دستت درد نکنه که مدرسه تموم شد....این دانشگاهم به خیر بگذرون!! 1
shaden. 18583 ارسال شده در 28 آذر، 2010 من ک اصلا گریه نکرده رو داشتم این هوااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااامهسا کلاس پنجم بود من اول ما یه زنگ زود تعطیل میشدیم میرفتم تو کلاس مهسا دعای فرج میخوندم مهسا هم لبو میشد هی نیشگونم میگرفت آبروم و بردی بشین معلمشونم نبود فقط میرقصیدم و دوستاش لپمو میکشیدن میگفتن چه آبجی نمکی داری مسی هم حرص میخورد آخه اون بر عکس من آروم بود ببینید من چی کشیدم تا این بزرگ شد
Mahnaz.D 61918 ارسال شده در 30 آذر، 2010 من گریه نکردم. تازه بچه های دیگه رو هم مسخره می کردم که چرا دارن گریه می کنن!
Mahnaz.D 61918 ارسال شده در 30 آذر، 2010 من همین الانشم میام یونی همین حسو دارم!!!مامانم + غذا میخوااام! مامانتو واسه غذا می خوای دیگهههههه؟؟؟؟؟
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری