Ehsan 112346 ارسال شده در 11 آذر، 2011 به عنوان یک استقلالی (از منش و کلام شما چنین بر می آید) این خواب از چشم شما گرفته شدن کاملا طبیعی و به همسایگان شما ربطی ندارد ، علت این بی خوانی 2 عدد هست: " 3-2" استقلالی کجا بوده !! من طرفدار سایپای البرز هستم. 2
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 15 آذر، 2011 :ws48:تراختور:ws48: امیدوارم :lol: نفت تهران که بردش انشاالله که خواب قهرمانی رو ببینید :164:
El Roman 31720 ارسال شده در 15 آذر، 2011 امیدوارم :lol:نفت تهران که بردش انشاالله که خواب قهرمانی رو ببینید :164: معمولا طرفدارای تیمای کوچیک میان تو تایپیک تیمای بزرگ در حالی که باهاش بازی ندارن کری میخونن 1
Ehsan 112346 ارسال شده در 15 آذر، 2011 من تو کار ایت تراکتور موندما !!!!!!! میاد استقلال را تو تهران میزنه بعد تو تبریز از نفت تهران میخوره !!!!!!!!!!!! این نشون میده چه قدر فوتبال ایران روی احساسات و جوگیری هست. و ایرانی از هر قومیتی باشه فقط روی جوگیری خوب یا بد بازی میکنه......... 1
El Roman 31720 ارسال شده در 15 آذر، 2011 من تو کار ایت تراکتور موندما !!!!!!! میاد استقلال را تو تهران میزنه بعد تو تبریز از نفت تهران میخوره !!!!!!!!!!!! این نشون میده چه قدر فوتبال ایران روی احساسات و جوگیری هست. و ایرانی از هر قومیتی باشه فقط روی جوگیری خوب یا بد بازی میکنه......... مختص ایران نیست ؛ جهان سومی هستیم دیگه
Ehsan 112346 ارسال شده در 15 آذر، 2011 مختص ایران نیست ؛ جهان سومی هستیم دیگه ترکیه بغل دست کشورماست..... ترک ها هم اونجا هستند،اما از روی منطق بازی میکنند چه ببرند چه ببازند. اما اینجا !!!!!! کلا این مملکت روی همه چیز ما داره اثر منفی میذاره. مملکته داریم؟؟!! 2
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 15 آذر، 2011 معمولا طرفدارای تیمای کوچیک میان تو تایپیک تیمای بزرگ در حالی که باهاش بازی ندارن کری میخونن :lol: شما که تاپیک ما رو نابود کردید نگو طرفدار تیم کوچیک بودید :lol: 1
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 15 آذر، 2011 ترکیه بغل دست کشورماست..... ترک ها هم اونجا هستند،اما از روی منطق بازی میکنند چه ببرند چه ببازند. اما اینجا !!!!!! کلا این مملکت روی همه چیز ما داره اثر منفی میذاره. مملکته داریم؟؟!! بیخیال بابا داربی رو بچسب
El Roman 31720 ارسال شده در 15 آذر، 2011 :lol:شما که تاپیک ما رو نابود کردید نگو طرفدار تیم کوچیک بودید :lol: ما بردیمتون بعد نابود کردیم ؛ مثله شما منتظر باخت تیم صدر جدول و شادی های پس از آن نبودیم
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 15 آذر، 2011 ما بردیمتون بعد نابود کردیم ؛ مثله شما منتظر باخت تیم صدر جدول و شادی های پس از آن نبودیم از اون حرفا بوداااااا :lol: به هر حال تیم شما تازه اومده توی لیگ برتر حق میدم بهتون که یه خورده شور و شوق مضاعف داشته باشید 1
El Roman 31720 ارسال شده در 15 آذر، 2011 از اون حرفا بوداااااا به هر حال تیم شما تازه اومده توی لیگ برتر حق میدم بهتون که یه خورده شور و شوق مضاعف داشته باشید تیم شما وقتی دسته 3 بود ما لیگ برتر (آزادگان) بودیم تا وقتی که فوتبال رو سیاسی کردن و 9سال تو دسته 1 نگهمون داشتن
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 15 آذر، 2011 تیم شما وقتی دسته 3 بود ما لیگ برتر (آزادگان) بودیم تا وقتی که فوتبال رو سیاسی کردن و 9سال تو دسته 1 نگهمون داشتن یادش بخیر اون روزا من نمیدونستم فوتبال چیه!!! کلا تیم های آذربایجانی سیاسی هستند 1
El Roman 31720 ارسال شده در 15 آذر، 2011 برداشت شما سیاسیه که وقتی یاشاسین آذربایجان میشنوین سیاسی میشین 1
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 15 آذر، 2011 برداشت شما سیاسیه که وقتی یاشاسین آذربایجان میشنوین سیاسی میشین اصلا من نمیدونم این یعنی چی!! :lol:
El Roman 31720 ارسال شده در 15 آذر، 2011 اصلا من نمیدونم این یعنی چی!! :lol: مثلا الان این کنایه بود؟
El Roman 31720 ارسال شده در 15 آذر، 2011 یاشاسین یعنی زنده باد ؛ آذربایجان هم سرزمینی سر سبز و زیبا ما بین شمال غربی ایران کنونی تا روسیه میباشد که برخی شاه ها رو هم پادشاه اونجا کشت سرشونو انداخت تو تشت خون 1
ارسال های توصیه شده