shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ 17.جندی شاپوره؟ نه درتهرانه؟ :jawdrop:کی تا حالا تهران جنوب غربه ایرانه نه پس صاحبش کجاست؟؟؟؟؟؟ من هستم کسی نمیاد خب به من چه 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سوال جوابارو با شماره بنویس عزیزم کلا موضوع در رفته! ببینیم چی بود چی شد 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ الان سوال شماره چند میشه؟ دزفوله؟ 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اسم مدرسه رو بگین، من بگم کجاس 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۰ 17.17.جندی شاپوره؟ نه 18.درتهرانه؟ نه تهران از کی جنوب غربی ایران قرار گرفته بی خبر الان سوال شماره چند میشه؟ 19.دزفوله؟ نه دزفول جنوبه:icon_pf (34): 20.توی بوشهره؟ نه اسم مدرسه رو بگین، من بگم کجاس چون 20 تا سوال تموم شده میگم زود بگو کجاست مدرسه خان:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Archi 576 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خوب جوابو بگو و خودت یا یکی دیگه بعدی رو شروع کنه.... لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مدرسه خان تو شیراز درسته ممد سوال بعدی رو بپرس لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بچه ها ببخشید اگر من جوابهاتونو نمیدیدم ........... من برام توی کنترل پنلم نمی اومد ............شرمنده دوستان که منتظر میموندید:icon_pf (34)::wubpink: 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مدرسه خان تو شیراز درسته سوال بعدی :wubpink: 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ درست گفتم من یه چیزی این وسط پروندم. اگه میدونستم درسته که نمیگفتم :icon_pf (34): من سوالو فردا میگم 6 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ درست گفتم من یه چیزی این وسط پروندم. اگه میدونستم درسته که نمیگفتم :icon_pf (34): من سوالو فردا میگم محمد خیلی با حال گفتی اینو 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب سوال طرح شد بیاین سوال بپرسین :167: 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ 1- بناست؟ بله پ.ن: سعی کنید سوالایی بپرسین که تو جواب بگم خیر. چون خیلی حال میده خیر گفتن 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ 1- بناست؟ بله پ.ن: سعی کنید سوالایی بپرسین که تو جواب بگم خیر. چون خیلی حال میده خیر گفتن فعلا که تو اولین سوال دماغ سوخته شدی ایرانه؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده