MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۵ شمارتو بفرست باهات هماهنگ میکنم:gnugghender: باوشش:hapydancsmil: کمان ریکرو بیارم یا کامپاند؟ :gnugghender: چون دوستدار محیط زیستم از وسایل بدون صدا استفاده میکنم. شکار لحظه ها با دوربین عکاسی منظورته دیگه؟[emoji4] خوب شد گفتی... فیلم و عکس شکاریم میخایمم...:JC_thinking: بیا فیلم و عکس بگیر، پوستشو میدیم ب تو با مووویی؟ من شرسازم؟ منظورم همون شهرساز بود 2 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۵ باوشش:hapydancsmil: کمان ریکرو بیارم یا کامپاند؟ :gnugghender: چون دوستدار محیط زیستم از وسایل بدون صدا استفاده میکنم. خوب شد گفتی... فیلم و عکس از شکارم میخایمم...:JC_thinking: بیا فیلم و عکس بگیر، پوستشو میدیم ب تو منظورم همون شهرساز بود [emoji53] [emoji53] [emoji53] [emoji53] [emoji53] [emoji53] [emoji53] ی زندونی چیزی باید گوشه انجمن بسازیم مثل اینکه شکارچیا رو بازداشت کنیم نتونن برن شکار[emoji52] 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۵ [emoji53] [emoji53] [emoji53] [emoji53] [emoji53] [emoji53] [emoji53] ی زندونی چیزی باید گوشه انجمن بسازیم مثل اینکه شکارچیا رو بازداشت کنیم نتونن برن شکار[emoji52] زندون چی چیه ... من مجوز دارم اونم از تالار ورزش و عمران... 2 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۵ زندون چی چیه ... من مجوز دارم اونم از تالار ورزش و عمران... مجوزو فقط محیط زیست میتونه صادر کنه برم تالارا رو جریمه کنم دیگه مجوز صادر نکنن[emoji57] [emoji4] 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۵ مجوزو فقط محیط زیست میتونه صادر کنهبرم تالارا رو جریمه کنم دیگه مجوز صادر نکنن[emoji57] [emoji4] محیط زیستم زیر مجموعه عمران میشه بعدشم ما چرخه محیط زیست رو به تعادل میرسونیم 2 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۵ محیط زیستم زیر مجموعه عمران میشه بعدشم ما چرخه محیط زیست رو به تعادل میرسونیم محیط زیست اصلش ی سازمان مستقله ک فعلا انقد کوچیکش کردن ک هیچ کاری نمیتونه انجام بده و وظیفش رو فراموش کرده نسبتا[emoji17] چرخه ک ب تعادل نمیرسونیم ولی اگه تو پروژه ها دقیق کارشناسی بشه از لحاظ محیط زیستی، کمترین آسیب ب محیط و موجودات و اکوسیستم وارد میشه 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۵ محیط زیست اصلش ی سازمان مستقله ک فعلا انقد کوچیکش کردن ک هیچ کاری نمیتونه انجام بده و وظیفش رو فراموش کرده نسبتا[emoji17] چرخه ک ب تعادل نمیرسونیم ولی اگه تو پروژه ها دقیق کارشناسی بشه از لحاظ محیط زیستی، کمترین آسیب ب محیط و موجودات و اکوسیستم وارد میشه عخیییی :4564: ما ک شکار کنیم چیزی نمیشه...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 تازه پوستشم رایگان بهت میدیم... بیخیال شو 2 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۵ عخیییی :4564: ما ک شکار کنیم چیزی نمیشه...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 تازه پوستشم رایگان بهت میدیم... بیخیال شو مثل اینکه باید شما دو شکارچی رو بفرستیم تالار روانشناسی، مریم جلسات مشاوره براتون بذاره بلکه تفنگو بذارید کنار و مثل حمیدشهرساز با دوربین عکاسی برید شکار لحظه ها[emoji4] 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۵ مثل اینکه باید شما دو شکارچی رو بفرستیم تالار روانشناسی، مریم جلسات مشاوره براتون بذارهبلکه تفنگو بذارید کنار و مثل حمیدشهرساز با دوربین عکاسی برید شکار لحظه ها[emoji4] من خودم ی پا روانشناسم باو... روانشناس باشه اصن ذهنم کار نمیکنه (برعکس المپیکیا) ب حمیتم ی پوست میدیم راه میاد 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۵ مثل اینکه باید شما دو شکارچی رو بفرستیم تالار روانشناسی، مریم جلسات مشاوره براتون بذارهبلکه تفنگو بذارید کنار و مثل حمیدشهرساز با دوربین عکاسی برید شکار لحظه ها[emoji4] :ws28:مریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اون خودش برام تفنگ خریده 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۵ من خودم نظامم[emoji57] حرف سیاسی نزن ممنوعه به نظر خودت به مملکتی که نظامش تویی باید چی کار کرد؟ 2 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۵ :ws28:مریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اون خودش برام تفنگ خریده پس تفنگ اسباب بازیه[emoji1] 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۵ پس تفنگ اسباب بازیه[emoji1] :ws3: 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۵ سهمییه امسالم 250 تا تیره وعده ما 15 شهریور در شهرستان محلات 2 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۵ سهمییه امسالم 250 تا تیره وعده ما 15 شهریور در شهرستان محلات [emoji52] [emoji52] [emoji52] [emoji52] [emoji52] [emoji52] [emoji52] [emoji52] [emoji52] حیوانات هم حق زندگی دارن، فک کن انسان هستن، دلت میاد آخه؟ جای اون اسلحه دوربین عکاسی بردار برو عکس بگیر ی بار امتحان کن 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۵ :ws3: ایول :hapydancsmil: میزاری منم باش تیر بندازم؟ 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۵ [emoji52] [emoji52] [emoji52] [emoji52] [emoji52] [emoji52] [emoji52] [emoji52] [emoji52] حیوانات هم حق زندگی دارن، فک کن انسان هستن، دلت میاد آخه؟ جای اون اسلحه دوربین عکاسی بردار برو عکس بگیر ی بار امتحان کن وقتی نیستن چرا فک کنیم اخه 1 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۵ :hapydancsmil::hapydancsmil: سلام... عکاس ما میشی؟ 1 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۵ ایول :hapydancsmil: میزاری منم باش تیر بندازم؟ 250 تا سهمیه گرفتم نصف نصف لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده