afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ پس به محمد بگو بیاد منو اخراج کنهچهارتاتون رو باهم اخراج میکن ولی منو نه. بعلهههههههه خودش انجام وظیفه می کنه شورابیلی خرب الیبلردای مگه قرار نبود تو بمونی دارالمجانین؟ تنها بودم 6 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بریم من گوشتو بپیچونم اونجا بیا روانکاوی کن ببین کدومش من بودم؟ 6 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من به دل نمیگیرم :hapydancsmil: اونم همین طور دیگه انگار دارید پشیمون میشید از حمله 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اونی که تظاهر میکنه تویی اون یکی تو هستی؟ 6 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ شرمنده نفرمایید :TAEL_SmileyCente: باشه چرا عصبانی میشی من برات کیک آوردم مسمومممم بود.....خبر نداری........ 4 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مسمومممم بود.....خبر نداری........ ن بابا امشب اوردم تازه تازس 4 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دیگه انگار دارید پشیمون میشید از حمله هرگززززززز.............فعلا داریم تو پروف ی بنده خداییی........اره......:ws28: 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بچه هاي محيط زيست كجا هستيد.. بدويين بياين ببينم. به صف شيد زود باشيد... من ميام اينجا خلوت نباشه ها.. 1 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بچه هاي محيط زيست كجا هستيد.. بدويين بياين ببينم. به صف شيد زود باشيد... من ميام اينجا خلوت نباشه ها.. فقط من اینجام 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ فقط من اینجام محيط زيست فعاليتش كم شده ها.. مديراناهيتا بياد خفتون ميكنه از من گفتن بود... 1 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ محيط زيست فعاليتش كم شده ها.. مديراناهيتا بياد خفتون ميكنه از من گفتن بود... منم و خودم. امین هم جدید اومده ولی اوایل بیشتر سر میزد کم میاد دیگه 1 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام من امروز صبح یه کار بسیار عالی انجام دادم اونم این بود که 2 تا حشره خوشگلی که داشتم بردم تو پارک جنگلی سرخ حسار آزاد کردمخیلی دلم براشون تنگ میشه آکواریومیم که خونشون بود گذاشتم تو انباری که چشم بهش نیفته:4564:3 سال بود داشتمشون خیلی دوسشون داشتم.خدایی خوشگل نیست؟:gnugghender: 4 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام من امروز صبح یه کار بسیار عالی انجام دادم اونم این بود که 2 تا حشره خوشگلی که داشتم بردم تو پارک جنگلی سرخ حسار آزاد کردمخیلی دلم براشون تنگ میشه آکواریومیم که خونشون بود گذاشتم تو انباری که چشم بهش نیفته:4564:3 سال بود داشتمشون خیلی دوسشون داشتم.خدایی خوشگل نیست؟:gnugghender: مگه از سرخه حصار گرفته بودی اونا رو؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یه گونه غیربومی میتونه آسیب زننده باشه به محیط. این دوتا مشکلی پیش نمیارن ولی بی مطالعه نباید جانوری رو وارد یه طبیعتی کرد 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ منم و خودم. امین هم جدید اومده ولی اوایل بیشتر سر میزد کم میاد دیگه منم هیشیم؟ 1 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مگه از سرخه حصار گرفته بودی اونا رو؟؟؟؟؟؟؟؟؟یه گونه غیربومی میتونه آسیب زننده باشه به محیط. این دوتا مشکلی پیش نمیارن ولی بی مطالعه نباید جانوری رو وارد یه طبیعتی کرد نه از کاشان گرفته بودمولی اینجا کلی حشره دیگم هست راحت میتونن شکار کنن بعضی وقتام میتونن یه نفرو نیش بزنن حالشو ببرن:gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ منم هیشیم؟ تو که گلی. این چه حرفیه. سلامت محیط زیستو گفت خوب فعالیت تالار رو میگفت کم شده، گفتم که کاربر محیط زیست کم شده تو که توی تالار منابع فعالیتت خوبه 1 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نه از کاشان گرفته بودمولی اینجا کلی حشره دیگم هست راحت میتونن شکار کنن بعضی وقتام میتونن یه نفرو نیش بزنن حالشو ببرن:gnugghender: :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ منم ماهی دارم........... بنداز تو جوب بزا راحت زندگی کنن 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ :vahidrk: :zadan:چرا میزنی؟حیوون وحشی باید تو طبیعت باشه دیگه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده