*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خوب اونجا که بسته شد ایشالا به امید خدا اینجا رو کی میبندی؟:gnugghender: اینجا بسته نمیشه. محل گفتگوئه 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خوب اونجا که بسته شد ایشالا به امید خدا اینجا رو کی میبندی؟:gnugghender: بریم تو پروفش 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ]vh rtg an?:| چرا رو تونستم رمز گشایی کنم :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ راستی میخواستم بگم بارون نازی بارید عصر ... خیلی هوا عالی بود جای همه خالی... منم با چتر داشتم قدم میزدم که قوطی آبمیومو شوت کردم تو جوب ... این بود انشای من 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ حالااااااا خواستیم دوتا اسپممممم بخوریماااااااااا ببین چ خسیس بازی دراوردددد...................نگهبان.........کجایییییییی........ 3 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ چرا رو تونستم رمز گشایی کنم :hapydancsmil: تو هم درگیر اینی؟؟؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ راستی میخواستم بگم بارون نازی بارید عصر ... خیلی هوا عالی بود جای همه خالی... منم با چتر داشتم قدم میزدم که قوطی آبمیومو شوت کردم تو جوب ... این بود انشای من جووووووووووب؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بریم تو پروفش چرا رو تونستم رمز گشایی کنم :hapydancsmil: اینجا بسته نمیشه. محل گفتگوئه ما نظرمون اینه که مسئول روابط عمومی محیط زیست باید استفا کنه 3 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ما نظرمون اینه که مسئول روابط عمومی محیط زیست باید استفا کنه من نایب مسئول هستم. انشالله خودش که برگشت پستش رو تحویل میدم و میشم همون کاربر ویژه 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ استعفااااااا ........ استعفااااا......بچه ها همه باهم هم صدا بگید......استعفاااااااا.... 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ راستی میخواستم بگم بارون نازی بارید عصر ... خیلی هوا عالی بود جای همه خالی... منم با چتر داشتم قدم میزدم که قوطی آبمیومو شوت کردم تو جوب ... این بود انشای من جووووووووووب؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:vahidrk: پس کجا ؟ باید مینداخت تو خیابون ؟؟؟؟؟ اشغال جاش تو جوبه دیگه:gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تو هم درگیر اینی؟؟؟؟؟؟؟ حل کردن معما رو دوس دارم جووووووووووب؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:vahidrk: نمیدونی چه آب تمیز و پری داشت از قدیم گفتن غصه ها را به آب روان بدهیم قوطی خالی هم اون موقع غصه من بود ما نظرمون اینه که مسئول روابط عمومی محیط زیست باید استفا کنه هم استعفا و همین اینکه یکی از ما جانشینش بشیم 3 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ استعفااااااا ........ استعفااااا......بچه ها همه باهم هم صدا بگید......استعفاااااااا.... مهنااااااااااااااززززززززززز؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:vahidrk: تو طرف من باش خوب یه جور جواب دادم که روزبه بمونه چی بگه 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من مخالف استعفا هستم باید اخراج شه 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اصلا من فیلم دارم ازت..........جمعه تو میتینگ یواشکی اشغال میریختییییییییی........:vahidrk:......یا استعفا میدی یا فیلمتووووووووووووو بدم دست نگهبان....... 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بچه ها من می رم تو پروفش شما سنگر رو حفظ کنید 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ همین که Dreamy girl گفت:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ حل کردن معما رو دوس دارم نمیدونی چه آب تمیز و پری داشت از قدیم گفتن غصه ها را به آب روان بدهیم قوطی خالی هم اون موقع غصه من بود هم استعفا و همین اینکه یکی از ما جانشینش بشیم اردبیل منیم دیارومدی، دای گورمیم بیشی یره، جوبا، طبیعتَ آتیسناااااااااااا:vahidrk: ما خودمون اضافیم اینجا بابا، میخوان ما رو دک کنن حالا یکی دیگه رو جایگزین کنن؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مهنااااااااااااااززززززززززز؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:vahidrk:تو طرف من باش خوب یه جور جواب دادم که روزبه بمونه چی بگه مث که هنوز نفهمیدی کیا بهت حمله کردن:ws28::gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ پس کجا ؟ باید مینداخت تو خیابون ؟؟؟؟؟ اشغال جاش تو جوبه دیگه:gnugghender: خواستم یه چیزی بگم ولی استغفرا.... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده