رفتن به مطلب

گفتگوی آزاد

am in

آیا موافقید؟؟؟  

23 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. آیا موافقید؟؟؟

• 5
    • 6
    • 5
    • 7

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 119
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

مطلب بسیار مهم:

هر نوع و هر نوع تاپیکی که خلاف باشه توسط ادمین گرامی سایت مدیران عزیز و اشخاصی که توی بخش خودشون مسئولیت دارند بیان بشه حذف خواهد شد....

1- قوانیت جمهوری اسلامی ایران

2- قوانین جرائم رایانه ای

3- قوانین انجمن

4- قوانین مربوط به همکاران و مدیران انجمن

5- هر گونه توهین به ادیان الهی و پیامبران و ائمه اطهار علیهم اسلام

6- عدم رعایت جانب ادب و نحوه برخورد و عدم رعایت اینکه شخصی تحصیل کرده و معتقد به اخلاق هستیم

و.......

این عین حق و عین عدالت هستش.......

• Like 9
لینک به دیدگاه

ولی امین جون من کلا تا الان مشکلی ندیدم

اگر بحث توهین و اسپم و سیاسی باشه که همه میدونن جزء مقررات و باید حذف بشه ویا تاپیک بسته بشه

بعدشم اینجا کسی با اون یکی پدر کشتگی نداره عزیز من حتما باید حذف میشد و یا قابل اخطار دادن بود که مدیرا این کار و میکنن

البته نظر منه ها وگرنه من کوچیک همه هستم

• Like 5
لینک به دیدگاه

ببخشید

این 2 کاربر میشه بفرمایند آخرین بار کی گفت گو آزاد اومدند؟ :banel_smiley_4:

v9rqegkt217b0fecbms7.jpg

این حرکت پیش بینی میشد

همون پست اول گفتم :ws37:

باشه بابا

اینجا گل و بلبله

خسته نکنید خودتونو

-----------------------------------------------------

آقای سرباز رو هم دیدم تو گفت و گو آزاد بعد از چند ماه :ws37:

کاربران در حال دیدن موضوع: 2 نفر (2 عضو و 0 مهمان) میلاد, sarbaz121

• Like 5
لینک به دیدگاه

من كامل با اين نظر سنجي مخالف ...

اگه قرار نظر سنجي انجام بشه براي برنامه هاي يه تالار يا نوع فعاليتش بهتر توسط خود مديران تالار باشه ...

و از نظر من اين نظرسنجي نميتونه رسمي با شه و جنبه كاربردي داشته باشه...

:w73:

• Like 7
لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان

با سلام به تمام کاربران گفتگوی آزاد و امین عزیز ...

من از امین عزیز بیش از اینها توقع داشتم ...

بیان این جور مسائل و این نظر سنجی ها بهتر بود در جایی دیگر و در مکانی بهتر زده شود...

چون این نوع بیان عقاید در ابتدا باید میان مدیران بررسی و حل شود ...

اگر مقصود تو از این نظر سنجی بیان اعتراض به روند تالار مربوطه می باشد .

بهتر بود این موضوع را با ادمین سایت در میان می گذاشتید ..

با این حال من از روند تالار گفتگوی آزاد اطلاع کافی را ندارم ولی تا آنجا که من می دانم این نظر سنجی هیچ توجیه منطقی ندارد ..

بازم از امین تقاضا دارم موضوع را شخصی و بحث را در محیطی دیگر پیگیری کند:icon_gol:

لینک به دیدگاه

تالار گفتگوهای آزاد همونطور که از اسمش پیداست محل تلاقی افکار متفاوت و بحث و گفتگو در مورد مسائل مختلف زندگی میشه.

کاربران یک روی سکۀ این تالار هستند و حتی یک مدیر باید از فیدبکی که از کاربران میگیره به درستی عملکردش واقف بشه.

به این میگن دموکراسی.

وظیفۀ مدیر هم جلوگیری از هرج و مرج و نظم تالار هست.

ولی اینکه چطور این نظم صورت بگیره مهم هست.

موفقیت و عدم موفقیت یک مدیر به این برمیگرده که تا چه حد میانه رو و معتدل برخورد کنه و احساسات و عقاید و حتی خصومت و دوستی شخصی خودش رو در این روند دخالت نده.

برای همین هست که سعی میشه مدیر از بین اشخاصی انتخاب بشه که از تعادل روانی مناسب و سعۀ صدر بالا در برخورد با مشکلات متعدد و مختلف از هر جناح رو داشته باشه.

من چند بار به در موارد مختلف در تالار مدیریت مطرح کردم که لازم نیست دل همۀ کاربران رو بدست آورد ولی وقتی به عدالت و طبق قوانین رفتار بشه کسی شاکی نمیشه حتی اگر با اون برخورد شده باشه.

ببخشید

این 2 کاربر میشه بفرمایند آخرین بار کی گفت گو آزاد اومدند؟ :banel_smiley_4:

v9rqegkt217b0fecbms7.jpg

این حرکت پیش بینی میشد

همون پست اول گفتم :ws37:

باشه بابا

اینجا گل و بلبله

خسته نکنید خودتونو

-----------------------------------------------------

آقای سرباز رو هم دیدم تو گفت و گو آزاد بعد از چند ماه :ws37:

کاربران در حال دیدن موضوع: 2 نفر (2 عضو و 0 مهمان) میلاد, sarbaz121

میلاد جان اکثر مدیران در تالار مدیران با مشکلات گفتگوهای آزاد آشنا هستند و دورادور وضعیت این تالار اونجا بحث میشه.

ولی اینکه میبینی اکثر مدیران و همکاران سر میزنن بخاطر دعوت نامه ای هست که امین برای ایشان در پروفایل قرار داده :a030:

• Like 13
لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان
تالار گفتگوهای آزاد همونطور که از اسمش پیداست محل تلاقی افکار متفاوت و بحث و گفتگو در مورد مسائل مختلف زندگی میشه.

کاربران یک روی سکۀ این تالار هستند و حتی یک مدیر باید از فیدبکی که از کاربران میگیره به درستی عملکردش واقف بشه.

به این میگن دموکراسی.

موفقیت و عدم موفقیت یک مدیر به این برمیگرده که تا چه حد میانه رو و معتدل برخورد کنه و احساسات و عقاید و حتی خصومت و دوستی شخصی خودش رو در این روند دخالت نده.

برای همین هست که سعی میشه مدیر از بین اشخاصی انتخاب بشه که از تعادل روانی مناسب و سعۀ صدر بالا در برخورد با مشکلات متعدد و مختلف از هر جناح رو داشته باشه.

من چند بار به در موارد مختلف در تالار مدیریت مطرح کردم که لازم نیست دل همۀ کاربران رو بدست آورد ولی وقتی به عدالت و طبق قوانین رفتار بشه کسی شاکی نمیشه حتی اگر با اون برخورد شده باشه.

میلاد جان اکثر مدیران در تالار مدیران با مشکلات گفتگوهای آزاد آشنا هستند و دورادور وضعیت این تالار اونجا بحث میشه.

ولی اینکه میبینی اکثر مدیران و همکاران سر میزنن بخاطر دعوت نامه ای هست که امین برای ایشان در پروفایل قرار داده :a030:

:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol:

لینک به دیدگاه

به این میگن دموکراسی.

منم همینو گفتم

اولش به امین گفتم نظر سنجی گذاشتن چرته

چون اینجور آدما میان نظر میدن توش

کسایی که زیاد گفت و گو آزاد نمیان و نمیدونند چه خبره

• Like 4
لینک به دیدگاه

دوستان بده که بخاین اینطوری نسبت به امین جبهه بگیرین.

امین هم عقده ی مدیریت نداره که بخاد کسیو خراب کنه.خودش هم مدیر آزاد بوده.

اگه توجه کنین تو پست اول گفت که من به عنوان کاربر یه نظر سنجی گزاشتم

هرکی اگه مخالف هستش میتونه رای مخالف بده و دلیل رایشو بگه نه اینکه کار امینو زیر سوال ببره....

اتفاقا من دیدم که خود حمید هم تاپیک نقد گزاشته واسه مدیریت خودش پس حتما از این تاپیک ناراحت نمیشه.

یه کاری نکنید که ناراحتی پیش بیاد:icon_gol:

• Like 9
لینک به دیدگاه
منم همینو گفتم

اولش به امین گفتم نظر سنجی گذاشتن چرته

چون اینجور آدما میان نظر میدن توش

کسایی که زیاد گفت و گو آزاد نمیان و نمیدونند چه خبره

آره درسته تو گفتی من هم گفتم

ولی دیگه زیادش نکن میلاد ....:w16:

• Like 6
لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان

به نظرم در هر زمانی تنها وقتی موافق و مخالف وجود نخواهد داشت که تالار ازاد مدیر نداشته باشه و تا وقتی تالار مدیر داشته باشه باز هم همین خواهد بود این دفعه امین ناراضیه دفعه بد من دفعه بعدش 4نفر دیگه هر کی هم مدیر باشه فرقی نمیکنه

من کلا با تمام این بحث ها و دعوا ها از اساسش مخالفم حتما دوستان مدیر هم پست اخرم رو در تالار مدیرا دیدن .. بخصوص اگه کسی زیر اسمش مدیر یا همکار مدیر یا کاربر ویژه نوشته بیاد و این مشکلات رو تاپیک کنه خیلی مایه ی تاسف هست .

از امین عزیز هم خواهش میکنم خودش این تاپیک رو تعطیل کنه و حذفش کنه .. حالا هر چند نفر هم موافق یا مخالف باشند بازم طبیعیه ..

لینک به دیدگاه
در صورت داشتن انتقاد از مدير تالار یا همکار وی به وسيله پيغام خصوصي‌ یا در دفتر مدیریت تالار مطرح نمایید.

* چنانچه انتقاد و يا اعتراض نسبت به عمل يا رفتار مديران تالار داريد لطفا آنرا فقط از طريق پيغام خصوصي‌ براي مدیریت سایت‌، ارسال نمائيد تا به موضوع رسيدگي‌ و در صورت لزوم مشورت هاي لازم انجام شود. در صورت مشاهده ی هرگونه تاپیک یا پست در این زمینه، تاپیک یا پست موردنظر بلافاصله حذف میشود.

بیاین برای یه بارم که شده این تاپیک با حضور همه به نتیجه برسه!

من به شخصه اصلا دوست ندارم جریان مدیریت تالار آزاد تو مهندسان تکرار شه!

همه برا این به نواندیشان اومدیم چون از سیستم مدیریتی مهندسان رضایت نداشتیم!

حیفه که نواندیشانم از این مشکلات داشته باشه!

• Like 10
لینک به دیدگاه

سلام به همه...

باید عرض کنم که با این تاپیک کاملا مخالفم...

به چندین دلیل

که مهمترینش اینه که میتونه شخصی حل بشه...

حداقل مشکل من میتونه شخصی حل بشه...

شاید هم نشه..

ولی با این نظرسنجی به شدت مخالف هستم و شرکت نمی کنم

مرسی

• Like 4
لینک به دیدگاه

من خرداد و اوایل تیر اینجا زیاد سر میزدم هر وقت می اومدم هر تایپیکی که تو گفتگو آزاد بود تبدیل به یک جنگ میشد بین یه دختری که اسمش یادم نیست(که فکر کنم الان نیستش ) با چن نفر دیگه که بعد از اینکه به هم فحش می دادند تایپیک قفل میشد و تایپیک بعدی پشتش راه می افتاد

• Like 3
لینک به دیدگاه
من كامل با اين نظر سنجي مخالف ...

اگه قرار نظر سنجي انجام بشه براي برنامه هاي يه تالار يا نوع فعاليتش بهتر توسط خود مديران تالار باشه ...

و از نظر من اين نظرسنجي نميتونه رسمي با شه و جنبه كاربردي داشته باشه...

:w73:

مشکل الان عملکرد مدیر هستش

مرغ و خروس محلشونم یه پا به دنیا اومدن هیچی رو قبول نمیکنن!!!!!

اولش هم گفتم به عنوان یه کاربر معمولی اینو زدم:w02:

کی گفتم اجرایی میشه؟؟؟؟:banel_smiley_4::banel_smiley_4:

با سلام به تمام کاربران گفتگوی آزاد و امین عزیز ...

من از امین عزیز بیش از اینها توقع داشتم ...

بیان این جور مسائل و این نظر سنجی ها بهتر بود در جایی دیگر و در مکانی بهتر زده شود...

چون این نوع بیان عقاید در ابتدا باید میان مدیران بررسی و حل شود ...

اگر مقصود تو از این نظر سنجی بیان اعتراض به روند تالار مربوطه می باشد .

بهتر بود این موضوع را با ادمین سایت در میان می گذاشتید ..

با این حال من از روند تالار گفتگوی آزاد اطلاع کافی را ندارم ولی تا آنجا که من می دانم این نظر سنجی هیچ توجیه منطقی ندارد ..

بازم از امین تقاضا دارم موضوع را شخصی و بحث را در محیطی دیگر پیگیری کند:icon_gol:

موضوع شخصی بود

یک ماه و اندی شخصی طی شد

اما وقتی کسی به حرف کسی گوش نمیده باید علنی بشه تا طبق نظر کاربرا هم که شده به نتیجه برسه!!!!!!:rose:

به این میگن دموکراسی.

درسته

اما الان خیلیا شاکی هستن

خیلیا گزاشتن و رفتن

خیلیا مثه من توی این تالار بیرنگ شدن

خیلیا مثل چن نفر دیگه میلی به فعالیت اینجا ندارن

اونم درسته من درخواست دادن بیان!!!!

دوستان بده که بخاین اینطوری نسبت به امین جبهه بگیرین.

امین هم عقده ی مدیریت نداره که بخاد کسیو خراب کنه.خودش هم مدیر آزاد بوده.

اگه توجه کنین تو پست اول گفت که من به عنوان کاربر یه نظر سنجی گزاشتم

هرکی اگه مخالف هستش میتونه رای مخالف بده و دلیل رایشو بگه نه اینکه کار امینو زیر سوال ببره....

اتفاقا من دیدم که خود حمید هم تاپیک نقد گزاشته واسه مدیریت خودش پس حتما از این تاپیک ناراحت نمیشه.

یه کاری نکنید که ناراحتی پیش بیاد:icon_gol:

تاپیک نقد فرق میکنه با محاکمه

نقد یعنی چیزی که یک ماه بهش گفتیم گوش نکرد الان میخوام محاکمه کنم!!!!

نتیجش هم برای خودم مهمه

مهم نیست دیگران چه فکری در مورد من میکنن

به نظرم در هر زمانی تنها وقتی موافق و مخالف وجود نخواهد داشت که تالار ازاد مدیر نداشته باشه و تا وقتی تالار مدیر داشته باشه باز هم همین خواهد بود این دفعه امین ناراضیه دفعه بد من دفعه بعدش 4نفر دیگه هر کی هم مدیر باشه فرقی نمیکنه

من کلا با تمام این بحث ها و دعوا ها از اساسش مخالفم حتما دوستان مدیر هم پست اخرم رو در تالار مدیرا دیدن .. بخصوص اگه کسی زیر اسمش مدیر یا همکار مدیر یا کاربر ویژه نوشته بیاد و این مشکلات رو تاپیک کنه خیلی مایه ی تاسف هست .

از امین عزیز هم خواهش میکنم خودش این تاپیک رو تعطیل کنه و حذفش کنه .. حالا هر چند نفر هم موافق یا مخالف باشند بازم طبیعیه ..

مخالفت و موافقت مطرح نیست نادر جان

مهم اینه که این انجمن به هزینه شخصی محمد اداره میشه

من و شما و بقیه کاربرا چه مدیر و غیر مدیر اینجا مهمونیم

ناراضی بودن فرق میکنه با این ماجراهای حال حاضر

الان یه مهمون اینجا هست که چاقو دستشه

به جای میوه پوست کندن باهاش پوست بقیه مهمونا رو میکنه!!!!!!!!

بیاین برای یه بارم که شده این تاپیک با حضور همه به نتیجه برسه!

من به شخصه اصلا دوست ندارم جریان مدیریت تالار آزاد تو مهندسان تکرار شه!

همه برا این به نواندیشان اومدیم چون از سیستم مدیریتی مهندسان رضایت نداشتیم!

حیفه که نواندیشانم از این مشکلات داشته باشه!

الان با اصل این نظر سنجی موافقی یا مخالف؟؟؟؟؟:imoksmiley::imoksmiley:

سلام به همه...

باید عرض کنم که با این تاپیک کاملا مخالفم...

به چندین دلیل

که مهمترینش اینه که میتونه شخصی حل بشه...

حداقل مشکل من میتونه شخصی حل بشه...

شاید هم نشه..

ولی با این نظرسنجی به شدت مخالف هستم و شرکت نمی کنم

مرسی

اسماعیل جان تنها مسئله تو نیست

تو شاید فقط 5 درصدش باشی

وقتی یه مدیر به کاربرها میگه ادب بحث کردن رو نداری یعنی چی؟؟؟؟؟:banel_smiley_4::banel_smiley_4:

• Like 4
لینک به دیدگاه

به نظر من تالار آزاد در حد سایتی مشابه پاتوق ایرانیان افول کرده کافیه یه نگاه به تیتر تاپیک های موجودش بندازیم!!!هیچی سر جاش نیس!!!

خیلی از تاپیکها مربوط به تالار عکسه و دوستان با توجیه اینکه میخوایم در مورد این عکس بحث کنیم تو تالار ازاد گذاشتنش!!!!!!!!!!

سفرنامه نویسی هم جدیدا از مباحث شیرین و جذاب و قابل بحث و گفت گوی تالار ازاد شده!!!

اسپم هم دروغ نگفته باشم نه به صورت متمرکز بلکه تو هر صفحه 4-5 تا وجود داره و گاها خود مدیرا اسپم کردن!!!!!که کلی باعث شگفت زدگی کاربران شد!!!

من به شخصه حضورم و کمرنگ کردم چون به نظرم با تالار آزاد باشگاه هیچ توفیری نداره...

اینکه مدیران اینهمه اصرار دارن تا مشکلات خصوصی حل بشه علتش چیه؟!؟!واقعا برام گنگه!!!

موضعتون مشخص کنید ما یا یک خانواده هستیم یا نیستیم!!تو یک خانواده هم مشکلات یه عضو مطرح میشه و همگی براش راه حل یا راهکار پیدا میکنن.

بعد از همه ی توهین هایی ( از طرف شخص مدیر تالار ) به بعصی از دوستانمون شد اگه هنوز خیلی ها میان و سر میزنن فقط و فقط به خاطر وجود کسانیه که دوستشون دارن و دلتنگشون میشن و شاید مشغله کاری فرصتی و ایجاد نکنه تا توی روز با هم مکالمه ای داشته باشن!!والا تالار آزاد اینجا فاقد هرگونه ارزش محتوایی و معنایی شده!

• Like 8
لینک به دیدگاه

البته من خیلی در جریانه ماجرا نیستم ولی یه سری من تو باشگاه اومدم همچین تاپیکیو زدم آرامش 3 سوته حذفش کرد!!!:Ghelyon:

به نظر من اگه موردی بود باید تو دفتر مدیریت گفته بشه نه نظرسنجی بزاری!!!:ws43:

نمی دونم شایدم کارت درسته؟!؟؟؟؟:ws31:

• Like 2
لینک به دیدگاه

با این نظرسنجی به شدت مخالفم.

اگر انتقادی نسبت به عملکرد مدیریت یه تالار هست، بهتره به صورت خیلی محترمانه با پیغام خصوصی یا تو دفتر مدیریتی شخص گفته بشه.

خوب من نظرسنجی رو می بندم. اما طبق صحبت دوستان خوبه که به یه نتیجه هم برسیم.

سه تا سوال دارم:

1- خیلی محترمانه دلایل مخالفت رو واضح بگین.

2- به نظر شما مدیریت تالار آزاد چطور باید باشه؟ و اصلاً گفتگوی ازاد باید به چه شکل باشه؟

3- نحوه برخورد کاربران با این تالار و مدیریت تالار باید چطور باشه؟

• Like 20
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...