آریوبرزن 13988 ارسال شده در 22 آذر، 2010 سلام طی ملاقاتی که عصر دیروز بین بچه های انجمن در اصفهان صورت گرفت و پند و اندرز های امروز صبح بنده در یک اقدام بی سابقه حسن با نام کاربری راه سبز امید دوباره به انجمن بازگشت و بدین وسیله تعهد میدهد از هر گونه بحث سیاسی جدا خودداری کند. به همین منظور ما بر آن شدیم که بدین وسیله جشن بازگشت وی را برگزار کنیم . یوسف گم گشته باز آید به کنعان غم مخور:ws28: 14
rahele_s 6472 ارسال شده در 22 آذر، 2010 بابا تحول خیلی خوش اووووووووومدی:w14::w14: مبارکککککککککککککککککککککککه:w14: 7
راه سبز امید 1331 ارسال شده در 22 آذر، 2010 میگن سیاست ما عین دیانت ماست منم میخوام از دین حرف بزنم بعد نگین سیاسی حرف زدما گفته باشم در ضمن خیلی دعوا نکردم بخصوص با اون مدیر عالمه اعصاب مصابم ندارم :w00: 10
راه سبز امید 1331 ارسال شده در 22 آذر، 2010 هنوز نیومده دعوا داری که همینه که هست من فقط با یه نفر دعوا ندارم اونم علیرضاست با ضعیفه جماعت که اصلا حرف نمیزنم در ضمن نژاد پرستم هستم به غیر اصفهانیا هم با کسی دعوا نمیکنم 5
rahele_s 6472 ارسال شده در 22 آذر، 2010 همینه که هست من فقط با یه نفر دعوا ندارم اونم علیرضاست با ضعیفه جماعت که اصلا حرف نمیزنم در ضمن نژاد پرستم هستم به غیر اصفهانیا هم با کسی دعوا نمیکنم میزنم پس کلتا بچه:vahidrk: ای علیرضا بیا یکم اینو داغش کن من کیف کنم بیتربیت :icon_razz: مطمئنی اصفهانی هستی؟ 4
راه سبز امید 1331 ارسال شده در 22 آذر، 2010 میزنم پس کلتا بچه:vahidrk: ای علیرضا بیا یکم اینو داغش کن من کیف کنم بیتربیت :icon_razz: مطمئنی اصفهانی هستی؟ هر که بارش بیش برفش بیشتر 4
آریوبرزن 13988 مالک ارسال شده در 22 آذر، 2010 من به نوبه خودم از اینکه باعث شدم این دوباره بیاد انجمن از همه دوستان معذرت خواهی میکنم:w00: 5
DCBA 8191 ارسال شده در 22 آذر، 2010 دوستان ببخشید...من هیچ کدومتونو نمیشناسم.... ولی خوش امد میگم به راه سبز امید.... و این پست اخر اریوبرزن خیلی باحال بود.... 5
راه سبز امید 1331 ارسال شده در 22 آذر، 2010 :guntootsmiley2: ای بابا هنوز حرف سیاسی نزده یگان ویژه های حکومت ریختن تو تازه یکیشون هم داره شلیک هوایی میکنه . جان من تو که تفنگ داری یه تیر بزن تو پا خودت تا جیگرم خنک شه لال نمیری دومیشو بلند تر بزن تو پا این راحله سومیشم بزن تو مغز اون علیرضا . حیف هوای اصفهانه که این موجود تنفس کنه.. یکی هم بغلم نشسته داره التماس میکنه که یه تیر هم بزنی تو پای اون که چرا این تاپیک رو باز کرده 4
afshin18 11175 ارسال شده در 22 آذر، 2010 همینه که هست من فقط با یه نفر دعوا ندارم اونم علیرضاست با ضعیفه جماعت که اصلا حرف نمیزنم در ضمن نژاد پرستم هستم به غیر اصفهانیا هم با کسی دعوا نمیکنم بزن قدش منم مثل تو هستم ولی با همه دعوا دارم 3
قاصدکــــــــ 20162 ارسال شده در 22 آذر، 2010 به به به حسن گمگشته باز آمد به كنعان شله شله ! فروم احزان گشت از حضورش چون گلستان شله شله ! عرض ارادت + عمود منصف تبريك 9
راه سبز امید 1331 ارسال شده در 22 آذر، 2010 به به به حسن گمگشته باز آمد به كنعان شله شله ! فروم احزان گشت از حضورش چون گلستان شله شله ! عرض ارادت + عمود منصف تبريك نمیخوام الان باهات دعوا کنم اما اگه یه روز ببینمت یه نارنجک به خودم میبندم و .... جمله آخرت خیلی ادبی بود بی ادبیه من چیزی نفهمیدم 4
قاصدکــــــــ 20162 ارسال شده در 22 آذر، 2010 نمیخوام الان باهات دعوا کنم اما اگه یه روز ببینمت یه نارنجک به خودم میبندم و .... جمله آخرت خیلی ادبی بود بی ادبیه من چیزی نفهمیدم گلاب به روتون ادبي نبود رياضي بود ! منظور ؟؟ هنوز يادم نرفته تاپيك معذرت خواهي بعد از تاپيك ترشيده هاتو منار جنبون 6
baybak 4434 ارسال شده در 22 آذر، 2010 سلام طی ملاقاتی که عصر دیروز بین بچه های انجمن در اصفهان صورت گرفت و پند و اندرز های امروز صبح بنده در یک اقدام بی سابقه حسن با نام کاربری راه سبز امید دوباره به انجمن بازگشت و بدین وسیله تعهد میدهد از هر گونه بحث سیاسی جدا خودداری کند. به همین منظور ما بر آن شدیم که بدین وسیله جشن بازگشت وی را برگزار کنیم . یوسف گم گشته باز آید به کنعان غم مخور:ws28: ولی بحث سیاسی نیست آدم یه جوریه بابام یه ذره آزادی بدید ...آزادی بیاااان کجاییییی 3
آریوبرزن 13988 مالک ارسال شده در 22 آذر، 2010 گلاب به روتون ادبي نبود رياضي بود ! منظور ؟؟ هنوز يادم نرفته تاپيك معذرت خواهي بعد از تاپيك ترشيده هاتو منار جنبون دوباره اون بحث قدیمی پر از حاشیه رو پیش کشیدیا ....... خلاصه مسئولیت عواقبش با خودت.:banel_smiley_52: 4
afshin18 11175 ارسال شده در 22 آذر، 2010 دوباره اون بحث قدیمی پر از حاشیه رو پیش کشیدیا .......خلاصه مسئولیت عواقبش با خودت.:banel_smiley_52: بگین ما هم بدونیم 3
ارسال های توصیه شده