nikaaa 4299 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ اینجوری میگن :ubhuekdv133q83a7yy7 bashe nazan migam begam??:4chsmu1: می رفتم زیر بارون تو خیابون می دوییدم..:62izy85: آخه مامانم نیم زاره.. می گه سرما می خوری.. بخوام حرفش و گوش ندمم گناه.. mage harfe mamio gush nakardan gonahe??? 1 3 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ bashe nazan migambegam??:4chsmu1: mage harfe mamio gush nakardan gonahe??? 1 نیکا کسی تا الان بهت نگفته مقررات رو رعایت کن و فارسی بنویس ؟؟؟ لینک به دیدگاه
pesare shad 1097 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ تا دلم می خواست و می تونستم، می خوابیدم که از این امتحان الهی سر بلند بیرون بیام :ws28::ws28: 3 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ الانه شم که آزاده! ولی اگه گناه اصلا وجود نداشت وووووووووی چی میشد!!! :persiana__hahaha: غیر قابله توصیفه! :Ghelyon: 3 لینک به دیدگاه
persian_land 1035 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ اگه خدا 24 ساعت گناه رو آزاد میکرد تو چیکار میکردی خدایش راست بگو؟ فقط خواهشا چیزهای بد بد نگین من که سعی میکردم گناه نکنم ...چون هرچی میگه برعکس عمل میکنم:icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ شاید هم می رفتم یه جن تا بمب تهیه می کردم تا می تونستم آدم می کشتم(شکلکش با میلاد) 2 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۸۹ یه بار دیگه از خدا میخواستم منو بمیراند!! اگه بازم قبول نکرد خودم دست به کار میشم... 4 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۸۹ می رفتم زیر بارون تو خیابون می دوییدم..:62izy85: آخه مامانم نیم زاره.. می گه سرما می خوری.. بخوام حرفش و گوش ندمم گناه.. اوخی گبون باجی عسلیم بشم من بیا باهم بلیم جات خالی پریروز بارون بود اینجا بدو باهم بلیم اما باید همه فکرمون این باشه جام دريا از شراب بوسه خورشيد لبريز است ، جنگل شب تا سحر تن شسته در باران ، خيال انگيز ! ما ، به قدر جام چشمان خود ، از افسون اين خمخانه سرمستيم در من اين احساس : مهر مي ورزيم ، پس هستيم ! بقیش همه باد هواست اینکه به خاطر چیزی که بهش معتقد نیستی خودتو مقید کنی فقط سر خودت کلاه گذاشتی!!!!!! 5 لینک به دیدگاه
avril 34 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۸۹ خوب همین الانشم ما هممون کلی گناه میکنیم...... چه فرقی میکرد اون زمان....24ساعت گناه ازاد بود انسان بازم گناه میکرد حالا ممکن بود شدیدتر باشه و بدتر..... ولی اگه 1 آدم بخاد گناه کنه و وسوسه شه بالاخره کار خودشو میکنه چه ازاد باشه چه نباشه همه 1 جایی تو زندگی پاشون میلغزه ... مگراینکه اراده زیاد باشه و آدم گناه نکنه... ولی من خودم سعی میکردم گناه نکنم درست مثل الان که گناه،گناهه... ولی من اعتقادات خودمو دارم... 3 لینک به دیدگاه
*من* 49 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۸۹ اگه خدا 24 ساعت گناه رو آزاد میکرد تو چیکار میکردی خدایش راست بگو؟ فقط خواهشا چیزهای بد بد نگین مگه الان زندانیم............. 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۸۹ خودمو میکشتم تو غ... میکنی این کار و کنی تو واسه جامعه مفیدی باید میموندی و پاریکنگ طبقه ایت و تموم میکردی:jawdrop::167: 4 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۸۹ تو غ... میکنی این کار و کنی تو واسه جامعه مفیدی باید میموندی و پاریکنگ طبقه ایت و تموم میکردی:jawdrop::167: :banel_smiley_52: خب ساختش که تموم شد ... :icon_pf (34): تازه من نباشم خیلیا بهتر و راحتتر به وظیفه خدمت رسانی به شهروندان عزیز میپردازند (نقطه) 4 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۸۹ میگن فکر کردن به نقطه شروع خدا گناه داره! ... حالا به دلایل فلسفی خودش! من به این قضیه فقط فکر میکردم! 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۸۹ :banel_smiley_52:خب ساختش که تموم شد ... :icon_pf (34): تازه من نباشم خیلیا بهتر و راحتتر به وظیفه خدمت رسانی به شهروندان عزیز میپردازند (نقطه) هیشکی رضا نمیشه:w00: حالا که آزاد نکرد اگه 24 ساعت آزاد کرد میام میبندمت به ستون از این کارا نکنی:167: 3 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ اگه صادقانه بخوام بگم فکر نمی کنم کار خاصی برای انجام دادن داشته باشم البته شاید برم اونایی رو که ازشون بدم میاد بکشم ولی خب اول از همه باید گناه توی مملکت خودمون آزاد بشه که نندازنم زندان 5 لینک به دیدگاه
faranak123susmar 541 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ هر کاری شیطون بگه :girl_blush2: 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ یکبار دیگه به نظام مقدسم رای آری خواهم داد. 7 لینک به دیدگاه
.: Bahar :. 853 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ سلام :girl_blush2: یک نفر که مدتهاست بغلش نکردم، دوباره بغلش می کنم... 5 لینک به دیدگاه
.: Bahar :. 853 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ یکبار دیگه به نظام مقدسم رای آری خواهم داد. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده