Nightingale 10531 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ دوستان یه موضوعیو عرض کنم همین جا هدف از استارت تاپیک ارائه طرح فقط از جانب من یا حمید نبوده اگر اونجوری بود که تاپیک کاملا شخصی میشد ! ما چند تا طرح زدیم ساده تا شماها ایده بگیرید حتی شده با پینت هم یه کاری خودتون بکنید رو آواتار بقیه ! حداقل علت تاخیرر بنده به غیر از یک سری مشغله ها این بود که بقیه هم طرح بزنند ! 7 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ بفرما ... ببینید دستهای هنرمند اینجانب چه کرده با برنامه پیت ... :shad: اگر شرکت ماکروسافت میدید حتماً هدیه ای واسم در نظر میگرفت ... شما چطور؟ 12 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ بفرما ... ببینید دستهای هنرمند اینجانب چه کرده با برنامه پیت ... :shad: اگر شرکت ماکروسافت میدید حتماً هدیه ای واسم در نظر میگرفت ... شما چطور؟ خیلی باحال شده خصوصا دندوناش 4 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ دوستان یه موضوعیو عرض کنم همین جا هدف از استارت تاپیک ارائه طرح فقط از جانب من یا حمید نبوده اگر اونجوری بود که تاپیک کاملا شخصی میشد ! ما چند تا طرح زدیم ساده تا شماها ایده بگیرید حتی شده با پینت هم یه کاری خودتون بکنید رو آواتار بقیه ! حداقل علت تاخیرر بنده به غیر از یک سری مشغله ها این بود که بقیه هم طرح بزنند ! جدا _؟ خوب خودت هم شرکت بکن من طرحهای تخریبی تو رو ندیدم اواتار منو کی میخواد دست بزنه البت کاری با قایشقش نداشته باشن ؟ لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ جدا _؟ خوب خودت هم شرکت بکن من طرحهای تخریبی تو رو ندیدم اواتار منو کی میخواد دست بزنه البت کاری با قایشقش نداشته باشن ؟ اتفاقاً اون قایقه باید حذف شه ... :shad: لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ جدا _؟ خوب خودت هم شرکت بکن من طرحهای تخریبی تو رو ندیدم اواتار منو کی میخواد دست بزنه البت کاری با قایشقش نداشته باشن ؟ ندیدی ؟ زدم که ! همون اولاش منتها نقل قول هم کردم که نادر سایز بزرگ آواتارتو قرار بده 1 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ بفرما ... ببینید دستهای هنرمند اینجانب چه کرده با برنامه پیت ... :shad: اگر شرکت ماکروسافت میدید حتماً هدیه ای واسم در نظر میگرفت ... شما چطور؟ بابا جان من قلبم با باتری کار می کنه یه لحظه کم مونده بود سکته اولو بزنم!! :banel_smiley_52: این چه وضعشه آخــــــــــــــــه؟؟؟؟ :ubhuekdv133q83a7yy7 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۹ بابا جان من قلبم با باتری کار می کنه یه لحظه کم مونده بود سکته اولو بزنم!! :banel_smiley_52:این چه وضعشه آخــــــــــــــــه؟؟؟؟ :ubhuekdv133q83a7yy7 چشه خو؟ حیف که فتوشاپم کار نمی کنه ... و گرنه واست خوشگلترش می کردم ... :shad: 3 لینک به دیدگاه
Field Marshal Mis@m 259 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۸۹ خیلی خوشحالم که فرصتی پیش اومد تا ذره ای از متلکهای شما رو در این جبران کنم! البته سعی کردم خیلی زیاده روی نکنم! (ببخشید دیگه چایی نخورده پسرخاله شدیم!) 6 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۸۹ خیلی خوشحالم که فرصتی پیش اومد تا ذره ای از متلکهای شما رو در این جبران کنم! البته سعی کردم خیلی زیاده روی نکنم! (ببخشید دیگه چایی نخورده پسرخاله شدیم!) :ws28: مرسی خیلی جالب شده 2 لینک به دیدگاه
Spento data_3j 675 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۸۹ منم داوطلبم ولي فايل آواتارمو ندارم 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۸۹ منم می خوام.................. 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۸۹ سایز بزرگ آواتارتونو بزارید ..... وگرنه ............... برای پیدا کردن سایز بزرگ آواتارتون برین تو این سایت: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک عکس آواتارتونو بدین میگرده تو نت عکس آواتارتونو تو سایتای دیگه پیدا میکنه 2 لینک به دیدگاه
Spento data_3j 675 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۸۹ اخه من خودم اينو درست كردم حال هم به كامپيوتر خودم دسترسي ندارم حالا من چيكار كنم؟ 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۸۹ یا یکی دیگه درست کنید ... یا یه آواتار دیگه بزارید ... :icon_pf (44): 3 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۸۹ سلام با آواتار من هم شوخی کنید 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این رو ببببنید................... من تا اینجا سر در میارم........ لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۸۹ سلام با آواتار من هم شوخی کنید یه دکل برق قرار بدیییم وسط این راه خوبه.............. 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این رو ببببنید................... من تا اینجا سر در میارم........ تو آواتارت سایز بزرگ نداره همشونو امتحان کردم..همشون همین قدری بودند آواتارتم مثل خودت.... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده