Nightingale 10,531 ارسال شده در 29 شهریور 1389 سلام در این تاپیک دوستانی که علاقه دارند متیونند با آواتار دیگر دوستانشون در سایت شوخی کنند در یک تاپیک دیگه با عنوان" آرشیو تاپیک شوخی با آواتار " پست های حاوی شوخی فرستاده میشه برای یادگاری قوانین تاپیک : - افرادی که میخواند با آواتارشون شوخی بشه سایز مناسبی از آواتاشون رو لطفا بگذارند اینجا - شوخی ها در حد عرف باشه و زننده نباشه - هرگز و هرگز با افرادی که نخواستند با آواتارشون شوخی بشه خصوصا افرادی که عکس خودشون در آواتارشون هست شوخی نکنید - لطفا اگر عکس ها در جایی آپ میکنید حتما در خود پست هم پیوست کنید که از بین نره چون اگر لینک عکس از بین بره پست به تاپیک آرشیو فرستاده نمیشه این تاپیکو در فتوشاپ زدم به دلیل اینکه اکثرا با این برنامه انجام میدند این کار رو مسابقات و تاپیک های دیگه هم هستند برای افزایش سطح علمی افراد و ایجاد رقابت در بین دوستان منتها این تاپیک به دلیل اینکه بسیار فراگیر تر هست و درون مایه شوخیو طنز داره اول زدم ایشالله تاپیک های دیگه ای با این مضمون زده خواهد شد 56 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Gizmo 5,887 ارسال شده در 29 شهریور 1389 سلام در این تاپیک دوستانی که علاقه دارند متیونند با آواتار دیگر دوستانشون در سایت شوخی کنند در یک تاپیک دیگه با عنوان" آرشیو تاپیک شوخی با آواتار " پست های حاوی شوخی فرستاده میشه برای یادگاری قوانین تاپیک : - افرادی که میخواند با آواتارشون شوخی بشه سایز مناسبی از آواتاشون رو لطفا بگذارند اینجا - شوخی ها در حد عرف باشه و زننده نباشه - هرگز و هرگز با افرادی که نخواستند با آواتارشون شوخی بشه خصوصا افرادی که عکس خودشون در آواتارشون هست شوخی نکنید - لطفا اگر عکس ها در جایی آپ میکنید حتما در خود پست هم پیوست کنید که از بین نره چون اگر لینک عکس از بین بره پست به تاپیک آرشیو فرستاده نمیشه این تاپیکو در فتوشاپ زدم به دلیل اینکه اکثرا با این برنامه انجام میدند این کار رو مسابقات و تاپیک های دیگه هم هستند برای افزایش سطح علمی افراد و ایجاد رقابت در بین دوستان منتها این تاپیک به دلیل اینکه بسیار فراگیر تر هست و درون مایه شوخیو طنز داره اول زدم ایشالله تاپیک های دیگه ای با این مضمون زده خواهد شد من نمی خوام شوخی بشه 13 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
.FatiMa 36,558 ارسال شده در 4 مهر 1389 خوب این آواتار من شوخی کنید! 11 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
maryam_alien 9,904 ارسال شده در 4 مهر 1389 من خیلی با جنبه ام هرکی میخواد شوخو کنه ، بکنه 10 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Atre Baroon 19,624 ارسال شده در 4 مهر 1389 منم میخوام ولی صب کنین بزرگشو پیدا کنم 8 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
میلاد 24,047 ارسال شده در 5 مهر 1389 آواتار الانم اندازه اصلیش همین قدره این آواتار قبلیم بود تشکر هامم تموم شده فعلا 9 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 5 مهر 1389 سحر با اواتار من هم شوخی کن ولی به قایقه دست نزنی یه وقت غرق نشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
CodePlus 15,426 ارسال شده در 5 مهر 1389 سحر ..... بابا تاپیک میزنی .. بیا جوابگو باش ..... :w00: من سرم شلوغه .... بچه ها هر کی هم میتونه آواتارها رو دستکاری کنه ... تا من سرم خلوت شه یه حالی بدم بهتون .. 11 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
سمندون 19,436 ارسال شده در 5 مهر 1389 سمندون....................................................................حاضر 8 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
afshin18 11,175 ارسال شده در 5 مهر 1389 اگه تونستی با آواتار من شوخی کن 12 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Nightingale 10,531 ارسال شده در 5 مهر 1389 سحر ..... بابا تاپیک میزنی .. بیا جوابگو باش ..... :w00: من سرم شلوغه .... بچه ها هر کی هم میتونه آواتارها رو دستکاری کنه ... تا من سرم خلوت شه یه حالی بدم بهتون .. میام بابا !:w74: کار داشتم خو ! افشین شوخی میکنم خفن ها :دی 6 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
afshin18 11,175 ارسال شده در 5 مهر 1389 میام بابا !:w74: کار داشتم خو ! افشین شوخی میکنم خفن ها :دی عیب نداره من با شوخی های خفن بیشتر حال می کنم 5 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Nightingale 10,531 ارسال شده در 5 مهر 1389 عیب نداره من با شوخی های خفن بیشتر حال می کنم باشه 4 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
سمندون 19,436 ارسال شده در 5 مهر 1389 دیگه هر کی اعلام امادگی میکنه باید خودشو برا همه چی اماده کنه دیگههههههه 4 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
afshin18 11,175 ارسال شده در 5 مهر 1389 باشه تا اماده اش کردی خبر کن (تا یه هفته با اواتار اصلیم عوضش می کنم ) 5 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
CodePlus 15,426 ارسال شده در 5 مهر 1389 تا اماده اش کردی خبر کن(تا یه هفته با اواتار اصلیم عوضش می کنم ) چی نترس !!!!!!!!!!!! 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
afshin18 11,175 ارسال شده در 5 مهر 1389 چی نترس !!!!!!!!!!!! چی گفتی؟ 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
rezanassimi 9,036 ارسال شده در 5 مهر 1389 اگه تونستی با آواتار من شوخی کن اون آواتارت منو کشته 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
afshin18 11,175 ارسال شده در 5 مهر 1389 اون آواتارت منو کشته دیگه عادت کردم هر چه الف اول کلمه است کلاهدار می نویسم 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Nightingale 10,531 ارسال شده در 5 مهر 1389 بسیار خسته بودم خیلی خیلی بهتر میشد بشه حالا شاید دوباره هم زدم اینو شبیه ایکس من شد :دی 10 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال