M_Archi 7762 ارسال شده در 17 آبان، 2011 قارچی....این خواهر گالوم (اسمیگل) تو فیلم ارباب حلقه ها نیست؟! نمیشناسم والا 1
M_Archi 7762 ارسال شده در 17 آبان، 2011 پس عکسشو از کجا آوردی؟! والا یه "عجوزه" سرچ کردم اینم جزوش بود دیدم واسه شادمهر پارتنر خوبیه انتخاب کردم 9
pianist 31129 ارسال شده در 17 آبان، 2011 والا یه "عجوزه" سرچ کردم اینم جزوش بود دیدم واسه شادمهر پارتنر خوبیه انتخاب کردم تبریک میگم واسه فعالیت تو این تاپیک چه مدالی گرفتی... 3
SH E I KH 18713 ارسال شده در 18 آبان، 2011 عالی بود کاراتون :rose: ایول ایول من هم مشتاق شدم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5
Ehsan 112346 ارسال شده در 18 آبان، 2011 امروز با قلبی مالامال از اندوه،ساحت مقدس آواتار اسی را به شما میسپارم. وای به روزتان،اگر چهره نورانی علما را مکدر کنین. 11
Nightingale 10531 مالک ارسال شده در 18 آبان، 2011 خوشحالم این تاپیک اومده بالا فرصت نشد همه پست ها رو ببینم حتما میام سر فرصت نگاهشون میکنم تشکر از M_Archi عزیز 5
Neutron 60966 ارسال شده در 18 آبان، 2011 امروز با قلبی مالامال از اندوه،ساحت مقدس آواتار اسی را به شما میسپارم. وای به روزتان،اگر چهره نورانی علما را مکدر کنین. نکن این کارو حاجی. یادته یه روز تو نمازجمعه گفتی "حتی اگر عکس من را هم پاره کردند، شما چیزی نگین." حالا داری عکستو میسپری به این حلاجای فوتوشاپکار؟ وای بر ما اگر ساکت بنشینیم! 10
Ehsan 112346 ارسال شده در 18 آبان، 2011 نکن این کارو حاجی. یادته یه روز تو نمازجمعه گفتی "حتی اگر عکس من را هم پاره کردند، شما چیزی نگین." حالا داری عکستو میسپری به این حلاجای فوتوشاپکار؟ وای بر ما اگر ساکت بنشینیم! من یک نام کاربری ناقصی دارم ، یک آواتار ضعیفی دارم،که اون را هم کف دستم گرفتم.... شما نباشین ما که چیزی نیستیم،آواتار مرا جلادی هم کردند شما چیزی نگین. در حماسه حضورتان جواب دندان شکنی به آنها خواهید داد. 17
Neutron 60966 ارسال شده در 18 آبان، 2011 من یک نام کاربری ناقصی دارم ، یک آواتار ضعیفی دارم،که اون را هم کف دستم گرفتم.... شما نباشین ما که چیزی نیستیم،آواتار مرا جلادی هم کردند شما چیزی نگین. در حماسه حضورتان جواب دندان شکنی به آنها خواهید داد. تکبیر!!! مرگ بر ضد ولایت اسی مرگ بر ضد ولایت اسی درود بر رزمندگان فروم درود بر رزمندگان فروم مرگ بر باشگاه مهندسان مرگ بر پارسی فروم مرگ بر فرهیختگان خدایا خدایا تا انقلاب بعدی (!) از نهضت حاج اسی محافظت بفرما حاج اسی رهبر به لطف خود نگه دار رزمندگان فروم نصرت عطا بفرما زیارت زوکلبرگ نصیب ما بگردان آمین یا رب اینترنتین! 11
Ehsan 112346 ارسال شده در 18 آبان، 2011 تکبیر!!! مرگ بر ضد ولایت اسی مرگ بر ضد ولایت اسی درود بر رزمندگان فروم درود بر رزمندگان فروم مرگ بر باشگاه مهندسان مرگ بر پارسی فروم مرگ بر فرهیختگان آورین،آورین..... بفرمایید،بفرمایید.... خیلی ممنون،خیلی متشکر،بفرمایید.... 8
M_Archi 7762 ارسال شده در 18 آبان، 2011 امروز با قلبی مالامال از اندوه،ساحت مقدس آواتار اسی را به شما میسپارم. وای به روزتان،اگر چهره نورانی علما را مکدر کنین. اختیار دارید حاج اقا کی جرات داره. چهره شمارو هرکاری کنن نورانی تر میشه. الان دیگه مثل خورشید میدرخشید! :45645: 27
Ssara 14641 ارسال شده در 18 آبان، 2011 اختیار دارید حاج اقا کی جرات داره. چهره شمارو هرکاری کنن نورانی تر میشه. الان دیگه مثل خورشید میدرخشید! :45645: خیلی جالب شده! 2
Ehsan 112346 ارسال شده در 18 آبان، 2011 :zadan: :zadan: :zadan: :zadan: :zadan: :zadan: :zadan: M_Archi فتنه گر اعدام باید گردد.... این چی بود،چطور جرات کردی،با چهره نورانی ما همچین کاری کنی؟ یعنی عــلما،نعوذ بالله ، قورباغه هستند. 9
ارسال های توصیه شده