CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ آذر، ۱۳۸۹ *sepid* گفته است: اینجا چیکار میکنین ؟ میشه بگین ؟حال ندارم از اول بخونم یعنی از اسمش معلوم نیس ؟!!!!:45645: 1 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ آذر، ۱۳۸۹ چرا ...گرفتم قضیه رو .... ببینم کی میتونه با این شوحی کنه ... 3 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ آذر، ۱۳۸۹ بی زحمت حالا که دارین زحمت میکشین ،اینم میتونین آماده ش کنین ... ؟؟؟ آیا؟ 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ آذر، ۱۳۸۹ منم دوس دارم ولی سایز بزرگشو ندارم 2 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ آذر، ۱۳۸۹ atre baron گفته است: منم دوس دارم ولی سایز بزرگشو ندارم 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ آذر، ۱۳۸۹ asal sadra گفته است: مرسییییییییییییییی:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ آذر، ۱۳۸۹ asal sadra گفته است: خب .. موضوع منکراتی شد ... ما نیستیم .... سحر کار خودته ...نامحرمه . 4 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ آذر، ۱۳۸۹ CodePlus گفته است: خب .. موضوع منکراتی شد ... ما نیستیم .... سحر کار خودته ...نامحرمه . من دوس دارم هردوتون شوخی کنین 2 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ آذر، ۱۳۸۹ CodePlus گفته است: خب .. موضوع منکراتی شد ... ما نیستیم .... سحر کار خودته ...نامحرمه . الهی بمیرم که فقط تو کارنامه شوخیات آقایونند 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ آذر، ۱۳۸۹ atre baron گفته است: من دوس دارم هردوتون شوخی کنین خرجت میره بالا آبجی ....... Nightingale گفته است: الهی بمیرم که فقط تو کارنامه شوخیات آقایونند 2 لینک به دیدگاه
ricardo 490 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ آذر، ۱۳۸۹ Nightingale گفته است: مجازاتش چیه ؟ حتما ....... به استناد ماده16 قانون جرائم رایانه ای ـ هركس به وسيله سامانه هاي رايانه اي يا مخابراتي، فيلم يا صوت يا تصوير ديگري را تغيير دهد يا تحريف كند و آن را منتشر يا با علم به تغيير يا تحريف منتشر كند، به نحوي كه عرفاً موجب هتك حيثيت او شود، به حبس از نود و يك روز تا دو سال يا جزاي نقدي از پنج ميليون (5.000.000) ريال تا چهل ميليون (40.000.000) ريال يا هر دو مجازات محكوم خواهد شد و من الله توفیق 5 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ آذر، ۱۳۸۹ CodePlus گفته است: خرجت میره بالا آبجی ....... بیشتر از یه تشکر؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ آذر، ۱۳۸۹ ricardo گفته است: به استناد ماده16 قانون مجازارت رایانه ای ـ هركس به وسيله سامانه هاي رايانه اي يا مخابراتي، فيلم يا صوت يا تصوير ديگري را تغيير دهد يا تحريف كند و آن را منتشر يا با علم به تغيير يا تحريف منتشر كند، به نحوي كه عرفاً موجب هتك حيثيت او شود، به حبس از نود و يك روز تا دو سال يا جزاي نقدي از پنج ميليون (5.000.000) ريال تا چهل ميليون (40.000.000) ريال يا هر دو مجازات محكوم خواهد شد ما که نبودیم .... 3 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ آذر، ۱۳۸۹ atre baron گفته است: بیشتر از یه تشکر؟؟؟ باید حساب کنم ... 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ آذر، ۱۳۸۹ CodePlus گفته است: باید حساب کنم ... اخ جووووووووون...پس همون یه تشکره :shad: 2 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ آذر، ۱۳۸۹ Nightingale گفته است: توی تین آی گشتم بود منتها فکر کنم فیلی شده بود حالا شاید خودم تونستم بزرگشو پیدا کنم میسییییییییی خیلی دوست دارم 1 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ آذر، ۱۳۸۹ پس چی شد ؟؟؟ ها ؟ سر کاری بود؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ آذر، ۱۳۸۹ *sepid* گفته است: پس چی شد ؟؟؟ ها ؟سر کاری بود؟؟؟؟ قبل از شما افراد دیگه ای هم تو نوبت هستند ......... به علاوه اینکه خب ما هم گاهی مشغله داریم و شاید نتونیم سر بزنیم ...... مطمئن باشید با آواتار شما هم شوخی میشه 4 لینک به دیدگاه
اندیشه 2345 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ آذر، ۱۳۸۹ میبینم که آواتارمو نشوخی ایدید یوهو ریز میبینمتون 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده