maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۳ آدمها تو را نمیفهمند... ترجمهات میکنند... آن هم به زبان خودشان 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۳ مصی جان من جواب بده.. توروخدا دیگه انجمن نرو 2 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۳ از یادها نخواهند رفت آنان که بر قلبها حکومت میکنند..... 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۳ مرسی گلمممم عشقیییی اسما جونم 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۳ اخی الهی از طرف منم بهشون تبریک بگو بووووووس 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۳ این خطمو خاموش میکنم... .... 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۳ لبخندت را چند صباحی است ندیده ام برای دلم لحظه ای بی بهانه بخندوووو از همین فاصله زیباییش را میفهمم 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۳ به بعضی ها باید گفت شاخ بودنت توو دنیای مجازی مثه پولدار بودن توو GTA میمونه از طرف دوستم 2 لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۳ جای خالیت مثل کفش سیندرلاست!!! پای هیچ کدوم از مردم شهر نشد حتی به زور.... از e.t 3 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۳ خوبی را آرزو میکنم برای آنها که یاد نگرفتند بد باشند مثل خودت... از طرف دوستم 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۳ اره میدونم اصلا جون ندارم چجوری بهش شیر بدم؟؟؟ چه جوری امشبو بیدار بمونم؟؟ 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۳ از انجمن بیا بیرون برو استراحت کن....... 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۳ سراسری یا آزاد؟ پسرعمه به پسر عمه محترم بگین جواب آزاد هنو نیومده منو دعوا نکن نی نی از عشقم Apameh 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده