hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۱ نگران فردایت نباش. خدای دیروز و امروزت،فردا هم هست... 12 لینک به دیدگاه
mahboobeyeshab 1399 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۱ خیلی از یخ کردنهای ما از سرما نیست....لحن بعضی ها این روزها زمسنونیه!!! 9 لینک به دیدگاه
desinger.bardia 2114 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۱ تو یک هفته بمیر اگه بد بود برگرد . . . . . . . . عزرائیل در حال گول زدن جنتی........ 7 لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۱ ماهیان از تلاطم دریا به خدا شکایت بردند و چون دریا ارام شد خود را اسیر تور صیادان یافتند، تلاطم های زندگی حکمتی از خداوند است پس از خدا بخواهیم دلمان ارام باشد نه دریای دورو برمان .... 5 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۱ بیادتان میاورم تا بدانید که زیباترین منش آدمی محبت اوست پس محبت کنید چه به دوست چه به دشمن که دوست را بزرگ کند و دشمن را دوست (کورش کبیر) 7 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۱ سلام فدات بشم چرا قهر می کنی من به جون خودت قصد بدی ندارم دوستی حق هر دختر و پسریه نظرت چیه؟ آره یا نه ؟ پ.ن : یعنی این انگل رو اگه پیدا کرده بودم خفه اش می کردم که امروز من رو دیوونه کرد 4 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۱ همیشه شیرین ترین توت ها پای درخت ریخته ؛ در حالیکه ما برای چیدن توتهای کال چشم به بالاترین شاخه ها دوخته ایم. این است قصه ندیدن........ 3 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ آخریشو هنو نگرفتم هیشکی منو دوس نداره 6 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ امروز روز جهانی خوشگلاست. مبارکت باشه. این پیامو برا خوشگلایی که میشناسی بفرست. فقط تو رو خدا منو بیخیال شو! تا همین الان بالای 2000تا پیام برام اومده... 4 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ مشترک گرامی مرسی که پول تلفونت رو غیر حضوری دادی 200 تا پیام داخل شبکه حرومت! تا 19 بهمن ----------------------------- دروغ میگه این همراه اول همش پول میوفته 4 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ همیشه یک بهانه برای درد دل هست هیچ وقت دلی بی بهانه نمی تپد، نمی دانم بهانه ها دلگیرند یا دلم بهانه ات را می گیرد ! 6 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۱ بالشم رو به شانه هایش ترجیح می دهم ، چون شانه هایش مثل بالش مسافرخانه بوی سر خیلی ها را می دهد ؛ نمی دانم در کودکی به کدام بازی راهش ندادند که الان به فکر بازی دادن دیگران است ، قبلا به خاطرش دنیا را به آتش می کشیدم ، ولی حالا برای پیدا کردنش یک کبریت هم هدر نمی کنم .... 6 لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۱ اگه زنده ایی یک میس بزن اگه مردی دو میس بزن 6 لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۱ برایت چه بخواهم ز خدا؟ بهتر از اینکه خودش پنجره ی باز اتاقت باشد، عشق،محتاج نگاهت باشد خلق،لبریز دعایت باشد و دلت تا ابد به خدا وصل باشد 6 لینک به دیدگاه
padrone 1136 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۱ گهگاهی سفر کن... به حوالی دلت...شاید خاطره ای منتظر لمس نگاهت باشد... 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده