rainboww 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ کاربر گرامی در تاریخ 7/9 /91 ساعت 11وارد اینترنت بانک شدید 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ کنار حوصله ام بمان، اگر نباشی دلم که هیچ ، دنیا هم تنگ می شود 3 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ سلام،بابا 20صفحه اســــــــــــپم بود.................. :ws28: 2 لینک به دیدگاه
kavirsky25 3694 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ هنوز کلاست تموم نشده زبون دراز من؟ 2 لینک به دیدگاه
parsamir 596 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ دیگر نمی گویم "گشتم نبود نگرد نیست" این بار گشتم و اتفاقا بود,فقط مال من نبود.... بگذار دیگری بگردد,شاد مال او باشد. پیامکی که دوستم واسم فرستاد 2 لینک به دیدگاه
Army.of.onE 711 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ دادا اومدم نبودی قرارمون سه ماه دیگه. 2 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ پس تو برای من حذف و اضافه کن.مرسی 1 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ راستی یادم نبود ، تو از اذیت کردن بقیه لذت میبری.............. 1 لینک به دیدگاه
archshaden 1168 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ چشم بسته از فرسنگها میشناسمت…! این تلاشت برای گم شدن مرا میخنداند! 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ دانایی گفت ایرانیان همه بوقند! خواجه برآشفت و گفت حاشا و کلا که این تهمتی نارواست ، بوق را اگر فشاری وارد اید صدایش همی در آید لیک ایرانیان را نه!!! 3 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ صبا طرح تفضیلیو میفرستی واسه الی؟ 2 لینک به دیدگاه
kavirsky25 3694 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ گفتم اره ااااااااااااااااااا با تو نبودم حامد بهم اس داده بود 1 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ ااااااااااااااااااا با تو نبودم حامد بهم اس داده بود اهان. خب چی گفتی؟ 2 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ وقتی شما جرات دوست داشتن او را نداشته باشید دیر یا زود سرو کله ی یک شجاع پیدا خواهد شد!!!!! 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده