mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ مرگ دوباره بوسه میزند به من و قلب نیمه جان من ز غم تمام میشود ... 8 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۰ فريادها را همه می شنوند هنر واقعی شنيدن صدای سکوت است. بی صدا به يادتم... 8 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۰ یه سر به سایت... بزن. توی مجلس درگیری فیزیکی شده !!! 4 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۰ از عشق تو من جوجه خروسم قد قد بکنی لپتو می بوسم... 5 لینک به دیدگاه
High Capacitance 373 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۰ هماهنگ میکنم تا پنج شنبه همدیگه رو ببینیم (لطفا فکرای خوب خوب بکنید):icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۰ قانون بقای واحد ها: واحد ها نه پاس میشوند ونه از بین میروند بلکه از یک ترم به ترم دیگر منتقل میشوند 7 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۰ سلام خوبی؟؟ نه من از 4 بیرونم..دیدم اس ندادی گفتم شاید کار داری یا حوصلمو نداری.. 5 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ آرزویم برات این است: در میان مردمی که می دوند برای "زنده بودن" آرام قدم برداری برای "زندگی کردن" به کسی اعتماد کن که بتواند سه چیز در تورا تشخیص دهد اندوه پنهان شده در لبخندت را عشق پنهان شده در عصبانیتت را و معنای حقیقی در سکوتت را امروز روز "بخشایش و دوستی" از جشن مهرگان در ایران باستان است بهترین دوستانمان را به یاد آوریم روز دوست گرامی 8 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ هندونه بده قاچ کنیم ، لوپتو بده ماچ کنیم ! 7 لینک به دیدگاه
High Capacitance 373 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ باشه قبول....................... 2 لینک به دیدگاه
AmirVet 695 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ تمنا دارم از آسمان که اگر حتی قطره ای از خوشبختی بارید برای تو باشد. 4 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ قطار...راهت را بگیرو برو...که نه کوه توان ریزش دارد نه ریز علی پیراهن اضافه...هیچ چیز مثل سابق نیست... 5 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ خدایا آنکس که یک لحظه صادقانه یادم می کند هر لحظه عاشقانه یادش کن 5 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ الهی فندوق بشی سنجاب بشم گازت بگیرم اگه گریه کنی ماچت کنم لوپتو بگیرم! :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
High Capacitance 373 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ به یکی میگن به زنبورایی که از کندو محافظت میکنن چی میگن؟ میگه: میگن خسته نباشید! 6 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ ببخش خیلی سر به سرت میذارم...از رو مهربونی اینجوریم 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده