Khakestari 613 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ تو جهنم همش ميگي يادش بخير تو ايران هم همچين جايي بود !!! 7 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ بابا خوبه؟ الان مشترک مورد نظر کیه خجیجون؟ 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ به جای جمله سازی بشین یه کم درس بخون "بابای دکتر علی شریعتی" 4 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ نفسم من میرم خونه بخابم خیلی خستم.. 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ زود باش دیگه بزن اون لامصبو! دارن میرسن! . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . جـــنتی در حال اصرار به حضرت موسی برای زدن عصا به آب 7 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ خدایا : شب قدراست و من قدری ندارم چه سازم توشه قبری ندارم مبادا لیله القدرت سرآید گنه برناله ام افزونترآید مبادا ماه توپایان پذیرد ولی این بندهات سامان نگیرد. "التماس دعا" وا... 3 لینک به دیدگاه
اندیشه 2345 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ اس دادم می خوام برم سومالی جواب داد برو جای منم خالی کن 2 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ نواهای پیشنواز شب های قدر : توشبهای قدر/محمود کریمی/4413839 لافتی الاعلی/محمود کریمی/5511664 علی حیدر/منصور ارض/3311513 علی امام من/آقاسی :w58:/5511662 مناجات/441536 ارسال کد به 7575 قیمت 250تومان لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ بهترین پکیج توان بخشی جنسی آقایان!! شماره تماس:.... :banel_smiley_4: :banel_smiley_4: 4 لینک به دیدگاه
Khakestari 613 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ در اين شبهاي عزيز و با بركت , سر سفره هاي افطاردستاتو بالا بگير و براي رضاي خدا همونجا نگه دار , تا بقيه هم بتونن يه لقمه بخورن !! 3 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ داد زدم :خدایا .. خدایا.... خدایا..! عصبانی گفت :اَاَااَاااَاَااَه...! خسته م كردید...! ......از امروز اسم من " فلگرا ایلیوم اسپرامونت بیزرتافالانژ ممفیس مولیسبره "! ببینم بازم جیگرشو داری صدام كنی؟ در ضمن مخفف هم نداره! 7 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ داد زدم :خدایا .. خدایا.... خدایا..! عصبانی گفت :اَاَااَاااَاَااَه...! خسته م كردید...! ......از امروز اسم من " فلگرا ایلیوم اسپرامونت بیزرتافالانژ ممفیس مولیسبره "! ببینم بازم جیگرشو داری صدام كنی؟ در ضمن مخفف هم نداره! خیلی باحال بود :biggrin::biggrin: 1 لینک به دیدگاه
Spento data_3j 675 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ داداشم اومد فعلا. رفت دوباره اس میدم :texc5lhcbtrocnmvtp8:icon_redface: 2 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ خدا یه دل بهت بده،اونقدر بزرگ که پربهانه ترین بهونه دنیا هم غمگینش نکنه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده