sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ کاش من به جای اون بودم ... توبه خاطر اون به همه ما بی محلی میکنی... مامان گفت بگم شب همه میایم خونتون... 3 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ در بیت " نترس از عاشق شدن بیا اون با من " ضمیر اون به کدام گزینه اشاره دارد : 1- پلیس 110 2- گشت ارشاد 3- وسیله ابراز عشق 4- خونه خالی 6 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ هركجا باشم هرچقدر دور هرچقدر نزديك شاد غمگين بيادتم اي بهترين 2 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ مهلت تحویل پایان نامه 15 شهریور مدیر گروه گفته هرکی تحویل نده 9.5 رد میشه و باید دوباره واحدارو بگیره :viannen_38: 2 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ کجایی؟ واس چی گوشیتو خاموش کردی؟نمیگی آدم نگران میشه؟از دست تو! آدمو دق میدی! کاش منم مثله تو ریلکس بوودم! زوود باش روش کن! 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ 5 تا پیامک جدید گرفتم،همه مستهجنه !!! عجب رفیقای شاسکولی دارما !!!!!!!! 5 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ 5 تا پیامک جدید گرفتم،همه مستهجنه !!! عجب رفیقای شاسکولی دارما !!!!!!!! مطمئنی رفیقات شاسکولن؟ 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ میان سجده سبزت اگر رد شد خیال من، دعایم کن (ماه خدا مبارک) 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ شما چرا اینقدر اس ام اس دارید؟ چرا به من کسی اس ام اس نمیده 2 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ مرسی که درکم میکنی برگشتم خبرت میکنم که ناراحت نشی... 2 لینک به دیدگاه
beautiful_life 1369 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ نج دیجه بزلگ شدی مثه بزلگا حلف میسنی! ایشش زود بیایا 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده