setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ چه فيلمي؟ درباره چي هست؟ از كجا گرفتي؟ 1 لینک به دیدگاه
mohsen_d 946 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ از موریس مترلینگ پرسیدند دوست بهتر است یا برادر؟ گفت: ما در انتخاب برادر نقشی نداریم، اما دوست برادریست که خودمان آنرا انتخاب می کنیم. امروم 3 دسامبر روز جهانی دوست خوبه! "روزت مبارک" (دیروز برام رسید) 1 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ آقا کجایی!؟ مقدمات کلاس خلوته ، حضور غیاب میکنه! حتما بیا 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ اوني كه تو رو دوست داره 4 تا بيماري ميگيره: 1-فراموشي 2-... 3-... 4-... ببخشيد 3 تاي ديگه رو فراموش كردم 2 لینک به دیدگاه
shima3 821 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ کاش در آسمان سکوتت لکه ای ابر بودم تا برای همه دلتنگی هایت میباریدم.... 1 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ تو قسمت لوله ها با سیالات نیوتنی و غیر نیوتنی ، باید فرمولاشو حفظ کرد یا با خودمون بیاریم؟ لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ Shoma 1 tamase az dast rafteh az +98936........ dar 13-09-1389 23:31 darid.. لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ 1 تا 3 كلاس دارم فردا sميدم ببينم كجايي.بيام پيشت كارت دارم.(ب....س) 1 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ be man to > . . . . . . . . gerefti chi migam ? migam be cheshme man to mahi ,fadat besham elahi ! 6 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ میذاشتی فردا جواب میدادی ....به اون میگن تلفنه همراه اگه تو بفهمی....!! از طرفه یکی از دوستام بود که دوساعت پیش یه چیزی ازم پرسیده بود من نشنیده بودم الان جواب دادم.... لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ داريم قليون ميكشيم تو برو يوني منم ميام سركلاس!!!(دوستم بود...دختره ها) لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ تبسم تو تجسم تمام خوبی هاست به تبسمت سوگند شاد بودن تو ارزوی من است... 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ تو کی می میخوری چرا طعنه میزنی مستان را؟ لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ سلام فردا میای روزه بگیریم؟ شش روز روزه قضا دارم...(یکی از دوستام زده بود واسم) 1 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ سلام کفین هارداسان؟ مامادییر گلیرسن یا یوخ؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده