morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۸۹ چی گفته بودی که sih092، ویرایشت کرده هان؟ توهین کردی؟ فکر کنم اون چند تا نقطه را گذاشتند ... 6 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ در تاریکی شب ۳ شمع روشن کردم.... اولی برای بودنت دومی برای دیدنت و سومی برای بوسیدنت در آخر هر ۳ شمع را خاموش کردم برای در آغوش گرفتنت . _________________________________ 9 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ در تاریکی شب ۳ شمع روشن کردم.... اولی برای بودنت دومی برای دیدنت و سومی برای بوسیدنت در آخر هر ۳ شمع را خاموش کردم برای در آغوش گرفتنت . _________________________________ مشكوك ميزني دخترم 6 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ نماز حمعه این هفته تهران به امامت مقام معظم رهبری ، امام خامنه ای ..... ستاد نمار جمعه تهران :banel_smiley_4: 6 لینک به دیدگاه
faranak123susmar 541 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ چکیده همه احکام توضیح المسائل:اگر طوری باشد که خوشت بیاید حرام است! 10 لینک به دیدگاه
آرماندیس 4786 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ آنان که با افکاری پاک و فطرتی زیبا در قلب دیگران جای دارند را هرگز هراسی از فراموشی نیست چرا که جاودانند ... (کوروش کبیر) 9 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۹ همين الان خانومم اس داد:ماشين چي شد؟ قرار بود امروز ماشين معامله كنم.جور نشد.خب اگه جور شده بود بهت ميگفتم ديگه! 8 لینک به دیدگاه
sih092 1978 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۹ فکر کنم اون چند تا نقطه را گذاشتند ... تایید میشه 4 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۹ اینجا اسمان ابریست انجا را نمی دانم اینجا شده پاییز انجا را نمیدانم اینجا فقط رنگ است انجا را نمی دانم اینجا دل تنگی است انجا را نمی دانم انجا کجاست نمیدانم انجا چرا نمیدانم و دوباره نمیدانم (یارو مزاحمه) 7 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۹ مشكوك ميزني دخترم کــــــــــــــــــــی؟! ........ مـــــــــــن ؟! :4chsmu1: 3 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۹ کــــــــــــــــــــی؟! ........ مـــــــــــن ؟! :4chsmu1: نه پس...من!!! 3 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۹ نه پس...من!!! میگمـــــــــــــــــــا ..... آخه من فکر کردم من رو گفتی از من گفتن این کارا آخر و عاقبت خوشی نداره ها ..... حواست رو جمع کن :persiana__hahaha: __________________________ آخرین SMS : دایی من هم فردا اون طرفا کار دارم ؛ ساعت 8:30 منتظر باش میام دنبالت 4 لینک به دیدگاه
Sabehat 1473 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ امام زمان (عج) در روایات به آفتاب تشبیه شده اگر با آمدن آفتاب از خواب بیدار شوی نمازت قضاست بیایید تا آفتاب نیامده بیدار شویم 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ دوست داشتم الان پیشم بودی میرفتیم دو تا هندونه میخریدم مینشستیم دوتایی ته تهش و میخوردیم بعد دستشوییمون بگیره و دوتایی بش...م به این رفاقت که نه زنگ میزنی نه اس ام اس میدی 6 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ اللهم عجل لوليك الفرج خروج ماه صفر و ورود ماه ربيع الاول رو بهم تبريك گفتن 2 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ همسر عزيزم در يك پيام عشقولانه ابراز علاقه فرمودند. 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ همسر عزيزم در يك پيام عشقولانه ابراز علاقه فرمودند. فضولیه ولی چرا اس ام اس فرمودند و به خودتون نگفتن؟ شما که دیگه در فراغ نیستین 2 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ فضولیه ولی چرا اس ام اس فرمودند و به خودتون نگفتن؟ شما که دیگه در فراغ نیستین چرا حامدجون...من در سنگر خدمت به خلق هستم.سركارم. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده