elaheh_ 444 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ چه کنیم؟11.5 بریم نت تا اون موقع بخونیم؟:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۸۹ چرا گوشیتو از دسترس خارج کردی ؟ با بنی صحبت کردم گفت برات پست کرده گوشی منم توی بسته پستیه رسید یه ندا بده تا بیام بگیرم 1 لینک به دیدگاه
mobinak 398 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۸۹ اين مهنتي كه از درون قفس من كشيده ام، كفران نعمتي است كه در باغ داشته ام. 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۸۹ واياز دست تو ديوونم كردي باشه باشه ميخرم... 1 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۸۹ تو خجالت نميكشي؟نبايد واسه منم شير بياري؟هان؟باتوام؟سرتو چرا ميندازي پايين؟جواب منو بده.ميخواي گوشتو ببرم؟ميام بوست ميكنما لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۸۹ سلام کچل جان چطوری؟ نه عزیزم نمیتونم بیام..ایشالله یه روز دیگه مزاحم میشم 4 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۸۹ خو چنا دعوام میکنی اس ام اس جدید نداشتم 5 لینک به دیدگاه
.: Bahar :. 853 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ ببخشید تو جلسه بودم... (همش تو جلسه ست، جواب تلفن نمیده! :viannen_38:) 3 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ نیه اذیت الیسن قیز الیم بیلوه یتیشسه من بیلیرم سن:167: 4 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ این ماه ژانویه ماه خاصی است. 5تا جمعه دارد،5تا شنبه دارد،5تا یکشنبه دارد. هر 823سال یکبار اتفاق می افتد. به آن کیف پول می گویند. این پیغام را به 8انسان خوب بفرست تا برایت پول از طریق فنگشویی چینی ظاهر شود. کسی که آن را متوقف کند چیزی دریافت نمی کند! من: 6 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ معنی این اس ام است چیه ؟ بازم زود قضاوت کردی ؟ بخدا باشگاه بودم و انتن نمیداد 3 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ بیا شرکت کتاب نقشتم بیار بخونیم 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ طوع عشق پایبند قلب زینب است. روابط عمومی حوزه هنری قزوین 1 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۸۹ نوچ نمیشه هی میخوام بت اس بدم خوابم نمیبره توضیح: شب قبل سه بار از خواب پروندمش گفتم پاشو با من حرف بزن حوصلم سر رفته بعدش صبحش خواب موند انتخاب واحد داشت برنامش داغون شد منم نمیدونستم زنگ زدم بیست دیقه فحش داد منم هیشی نگفتم البته شوخی (ولی کیه که شوخی سرش بشه:45645:) دیروروووز من مریض شدم رو به قبله بودم نشد بی خوابش کنم طفلی خبرم نداشته احتمالا عذاب وجدان نزاشته بخوابه:persiana__hahaha: 3 لینک به دیدگاه
راه سبز امید 1331 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۸۹ شرکت نوبهاران شیمی مقدم شما بازدید کننده محترم را از غرفه این شرکت در نهمین نمایشگاه بین المللی کشاورزی اصفهان ، 6 تا 9 بهمن ، 3 تا 9 شب ، سالن میرداماد گرامی میدارد. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده