sokut.n 1212 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ وااای چیکار کردی جراحی رو؟من که خراب کردم . لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ یه تریلی ارادت داریم خدمت شما خالیش کن تریلی بعدی هم تو راهه لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۸۹ سلام يه زحمت واست داشتم . . . . . . . . قربونت از جلو آينه كه گذشتي اين رفيق ما رو هم ببوس لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۸۹ نخود کیست؟ یکی از یاران باوفای آبگوشت که در جنگی به نام اتپایی به دست یکی از سرداران قاب قاشق به نام اتدوین کشته شد. از طرف یه دوست.:167: 1 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۸۹ مامانجون قربونت امروزو حداقل زود بيدار شو تا به كارات برسي لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ آخرش نفهمیدیم انقلاب کردیم آب و برق مجانی بشه، یا آب و برق مجانی بود که انقلاب کردیم! اون جوری نگاه نکن ، هیچ مشکلی نداره ، به من چه اصلا !! برام فرستادن :icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ خداوند مرد را آفرید و به زن قول داد که مردِ ایده آل را میتوان در هر "گوشه ی" زمین پیدا کرد!و زمین را گرد آفرید تا گوشه نداشته باشد p: 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ چون خیالت همه شب مونس و دمساز من است / شرم دارم که شکایت کنم از تنهایی! لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ خب واسه پارسه گفتم دیگه خودت گفته بودی تا قبل عید تموم میکنی! لینک به دیدگاه
mobinak 398 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۹ فردا كه چشم بگشايم هم توهستي هم شعرهايم باز دوباره جان ميگيرند، متولد ميشوند آغاز بودنت،آغاز شعرهاي من است. 1 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۹ يکي باش براي يک نفر ...نه تصويري مبهم در خاطره ها لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۹ تو رفتی و من افتادم . . . . تو از دست و من از پا 2 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۹ سلام آساجون خوبي عزيزم؟ مامانم مياد در خونتون جزوه رو بهش بده 2 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۹ سلام ما امشب شام میایم خونتون " ستاد ایجاد وحشت در فامیل" 1 لینک به دیدگاه
محمدa 1104 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۹ به کوتاهی لحظات با هم بودن منگر به وسعت لحظاتی نگاه کنکه به یادت هستم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده