Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ دلتنگ تو امروز شدم تا فردا فردا شد و تو باز هم گفتی فردا امروز دلم مانده و یک دنیا حرف یک هیچ به نفع دل تو تا فردا....... 1 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ الهی فندوق بشی سنجاب بشم گازت بگیرم اگه گریه کنی ماچت کنم لپتو بگیرم :ws2: 10 لینک به دیدگاه
*هانی* 825 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ پیام سعدی به دختران مجرد حالا که نیست خبر از شوی زگهواره تا گور دانش بجوی 6 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ باد با چراغ خاموش کاری ندارد ، اگر در سختی هستی بدان که روشنی. (شکسپیر) 4 لینک به دیدگاه
//\// 1806 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ سخت است فهماندن چیزی به کسی که برای نفهمیدن آن پول می گیرد ! 5 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ خاك تو سر بيشعورشون..............حالا ميذاري خبر مرگم بخوابم بخدا بعدازظهر امتحان دارم.6 صبح شد 2 لینک به دیدگاه
mina 71 31 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ آخشام باشی آیران آشی تپه باشی مرمر داشی اوخیانا.......باشی. لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ سلام ، امتحان پایان ترم زبان آلمانی امروز ساعت 5 . لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ برنامه نماز جمعه این هفته تهران:شروع ساعت 11 صبح. سخنران دکتر غضنفری وزیر بازرگانی - خطیب: آیت الله جنتی. ستاد نماز جمعه تهران 1 لینک به دیدگاه
mobinak 398 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ دل من در سبدي عشق به نيل تو سپرد نگهش دار به موسي شدنش مي ارزد. 3 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ خاك برسر بي لياقتش كنم خوشبحالت...خدا شانس بده! 4 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ شب جمعه است گفتیم یادی از اموات بکنیم چطوری جنازه!!! 3 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ منت سر ما ميذارين تشريف بيارين....ديگه ميخوايم شامو اماده كنيم 2 لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ من خوابم گرفته میرم بخوابم شب بخیر عزیزم دوست دارم بوس پگاه دوست دوران دبیرستان لینک به دیدگاه
mobinak 398 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ من سكوت گنگي هستم كه زبانم را به فجيع ترين شكل ممكن بريده اند، مبادا بگويم دوستت دارم و آنقدر كه فقط خدا مي داند.... لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ زندگی قانون باورها و لیاقت هاست , باور داشته باش لایق بهترین هایی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده