am in 25041 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2011 همکاران عزیز لطف کنن حالا که آمار کلی از تالارها به دست اومد لینک تاپیکهای خیلی مهم رو بدن برای این تاپیک "راهنمای جامع استفاده از تالار برق" منظورم از مهم فقط تاپیکهای با پیشوند مهم نیست هر تاپیکی که به نظرتون ارزش این رو داره که تو اون لیست باشه بده تاپیکهایی که یک شاکله کلی از تالار بدست بده 2
am in 25041 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2011 http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=44211 دوستان نظرتون رو در مورد این تاپیک و تصویر انتخابیتون بگید ممنونم 3
am in 25041 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2011 خب تصویرای انتخابی کدوم بودن؟؟؟؟؟؟؟؟ بازم که میاین تنکس میزنین میرین نظر بدیننننننننننن دق دادین منوووووووووووووووووووووووووووووووو 2
mohsen 88 10106 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2011 خب تصویرای انتخابی کدوم بودن؟؟؟؟؟؟؟؟بازم که میاین تنکس میزنین میرین نظر بدیننننننننننن دق دادین منوووووووووووووووووووووووووووووووو شرمنده امين جان من سركارم.يه خورده از كاراي امروزم مونده بود. من طرح setya رو مي پسندم.قشنگ و غير تكراري 3
am in 25041 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2011 شرمنده امين جان من سركارم.يه خورده از كاراي امروزم مونده بود.من طرح setya رو مي پسندم.قشنگ و غير تكراري :flowerysmile: خاش میشه تا آخرای شب وقت هست خسته نباشی جیجررررر :flowerysmile: 3
am in 25041 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2011 منم از طرح دوم آبان خوشم اومده بعدش طرح سامیار که با رنگبندی جدید شده این بعدش هم طرح ستیا اگه یکم روش کار بشه تا حرفه ای بشه 2
آریوبرزن 13988 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2011 امین جان من پیشنهاد میکنم برای راهنمای جامع استفاده از تالار برق برای بخش مخابرات این تاپیک ها باشه اگر زیادن بگو چندتاشون رو کم کنم....... سوالات مخابراتی فهرست مطالب موجود در تالار مخابرات درخواست کتاب ، جزوه ، پروژه و مقالات مخابراتی پرسشها و پاسخهای کوتاه مخابراتی مقالات مخابرات تاریخچه امواج رادیویی معرفی نرم افزار های تخصصی مهندسی مخابرات فن آوری اطلاعات و ارتباطات چيست ؟ (ict) مخابرات نحوه کارکرد یک مرکز تلفن ماهواره چيست؟ انواع آنتن آشنايي مختصر با اصطلاحات موبايل 3
am in 25041 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2011 امین جان من پیشنهاد میکنم برای راهنمای جامع استفاده از تالار برق برای بخش مخابرات این تاپیک ها باشه اگر زیادن بگو چندتاشون رو کم کنم....... سوالات مخابراتی فهرست مطالب موجود در تالار مخابرات درخواست کتاب ، جزوه ، پروژه و مقالات مخابراتی پرسشها و پاسخهای کوتاه مخابراتی مقالات مخابرات تاریخچه امواج رادیویی معرفی نرم افزار های تخصصی مهندسی مخابرات فن آوری اطلاعات و ارتباطات چيست ؟ (ict) مخابرات نحوه کارکرد یک مرکز تلفن ماهواره چيست؟ انواع آنتن آشنايي مختصر با اصطلاحات موبايل خوبه مرسی که به فکر بودی الان ادیتشون میکنم این هم طرح ستیا که دستکاریش کردم 3
am in 25041 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2011 چه رنگی؟؟؟؟؟؟ آخه اون n که الان کنار تالارا هست رو ببین آبی و مشکی داره به نظرت بنفش بخوره تو اینا ضایع نی؟؟؟؟؟؟؟ 2
am in 25041 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2011 این همون طرح ستیاست یکم دستکاریش کردم فقط همون جرقه رو داره همون مثلث به جای اون دایره یه ابر در حال صاعقه زدن گذاشتم بعدشم دیگه چی بود آهان یه N هم با جرقه درست کردم گذاشتم وسطش 2
am in 25041 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2011 من ازون لامپه که آبان گذاشت هم خوشم اومده اینا به کنار جایزه اول واس کی دوم سوم؟؟؟؟؟ من میگم اول ستیا دوم آبان سوم سامیار 2
samyar 3407 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2011 کسی نمیخواد واس گفتگوی هفته داوطلب بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بچه ها شرمنده که من چند روزه خیلی کم کارم واقعیتش دو،سه روزه سرم خیلی شلوغه نمی تونم برسم.. 3
ارسال های توصیه شده