.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۸۹ خیلی عالیه.... من عاشقش شدم...:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:4uboxsmiley:.. وای اگه زنده بنوازید چی میشه؟؟؟؟؟!!!!!!!!!! اگه آلبوم بزنین من مشتری اولتونم.منم وقتی دلم میگره.....گیتار میزنم و میخونم....:connie_24:. خیلی دوست دارم مثل شما توی نواختن پروفشنال بشم..... اما افسوس که وقت ندارم.....:cryingf: بازم از کارای قشنگتون میذارین برای دانلود؟:w72::w71: مرسی ایشالا هروقت خودم ساختم آلبومم میزنم:4chsmu1: منتظر کارای شمام هستیم 2 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۸۹ ااهان ببخشید میتونید نت اش رو بگذارید یا ... ممنون 1 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۸۹ ااهان ببخشید میتونید نت اش رو بگذارید یا ... ممنون نتش با تنظیم پیانو تو سایت lachini.com برا فروش هست 2 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ اینم یه نمونه کار دیگه به اسم In The Mirror از یانی ، مخصوص شب امتحان برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 23 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ خب من عاشق این آهنگممممممممممممممممممممممممم :icon_pf (34)::icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ دستت درست باباهنرمند باباهم ماهی خسته نباشی خوش به حال دور و بریهات چقدر لذت میبرند 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ اوخییییییییییییی خیلی آخری قشنگ یود. :flowerysmile: 3 لینک به دیدگاه
m.mahnaz 1020 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ محمد رضا انگشتات طلاااااااااااااااااااااااا..............:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v بابا چه سرعتییییی..........:thk: خیلی زیبا بود..... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 10بار گوش دادم...... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ آهنگ بعدی امتحان بعدی:4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ :w70::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v :flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ امتحان بعدی:4chsmu1: امتحانام پشت همه...بی آهنگ بمونم خراب می کنما :4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ لینک مستقیم روی لیچر خودم به مدت 12 ساعت: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مرسی زیبا بودند.. 2 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ بسیار بسیار زیبا بود محمدرضای عزیز:w36::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v کلی آرامش گرفتم :heartshape2: 1 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ اینم یکی از کارامونه (گل گلدون من) جشن ترم قبل تو یونی البته فایل صوتیش رو گذاشتم دوتا تار + یک پیانو + یک خواننده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 10 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده